Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 791
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Аз най сетне си поръчах dune на christian dior, който мисля да нося прз лятото  Heart Eyes. Цитрусови от доста време насам не харесвам.

🔝 + 1 съм за Dune!
Dune на Dior съм го ползвала няколко пъти! Много го харесвам както и  повечето на Диор де Wink Скоро си поръчах  Guerlain aqua.allegoria.pamplelune-честно казано не съм го помирисвала даже! Малко на сляпо го поръчах него 😂😉😉!Някакви отзиви за него Simple Smile  ако има някой ще се радвам да сподели !
-В моето градче  в Англия където съм в момента точно този  го няма по магазините 🤔

# 556
  • Чукарландия
Някой по-горе питаше за аналог на Шанс Тендър. Simple Smile

Често си мисля, когато си подуша Гучито Енви ми: и да ми свърши Тендъра, това ми е аналога му! Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Envy-Me-682.html

За Chance Eau Tendre Chanel ли казваш, че е аналог на Envy Me Gucci? Много обичам последния и търся парфюм близък по звучене на него, но възприятията ни са толкова различни, че малко е вероятно и на мен Chance Eau Tendre да ми заприлича на Envy Me. Или пък Дейзи на Джейкъбс. Mr. Green

# 557
Дейзи е много подобен на Шанса.
Само дето Шансът е по-нежен, а Дейзи малко по-зелен, но иначе са доста сходни.
Енви ми не ми прилича на Шанса изобщо.

# 558
  • Бургас
Енви ми и аз го харесвам много,но на мен никак не ми прилича на Шанс Тендър.А за Dune ще си спестя мнението,защото не е добро. Simple Smile

# 559
Дейзи е много подобен на Шанса.
Само дето Шансът е по-нежен, а Дейзи малко по-зелен, но иначе са доста сходни.
Енви ми не ми прилича на Шанса изобщо.
Подкрепям напълно. Peace

# 560
Аз най сетне си поръчах dune на christian dior, който мисля да нося прз лятото  Heart Eyes. Цитрусови от доста време насам не харесвам.

🔝 + 1 съм за Dune!
Dune на Dior съм го ползвала няколко пъти! Много го харесвам както и  повечето на Диор де Wink   се радвам да сподели !

Аз съм на вълна Christian Dior и успях да се сдобия с оригинала от 90- те на Dolce Vita woohoo bowuu

# 561
Някой има ли впечатление дали мъжките душ-гелове на Boss се доближават или са идентични / Flutter/ с аромата на парфюмите. Обмислям за покупка Bottled N6, но ще се радвам да прочета мнения или други предложения за такава мъжка козметика.

# 562
  • Варна/Лондон
Скрит текст:

🔝 + 1 съм за Dune!
Dune на Dior съм го ползвала няколко пъти! Много го харесвам както и  повечето на Диор де Wink   се радвам да сподели !
[/spoiler]

Аз съм на вълна Christian Dior и успях да се сдобия с оригинала от 90- те на Dolce Vita woohoo bowuu

Съпадение, и моят днес пристигна заедно едно Viva La Juicy Gold. Много са приятни и двата, обаче карамела във втория ми напомня на печена ябълка със захар.  Simple Smile

# 563
  • София

Често си мисля, когато си подуша Гучито Енви ми: и да ми свърши Тендъра, това ми е аналога му! Simple Smile

За Chance Eau Tendre Chanel ли казваш, че е аналог на Envy Me Gucci? Много обичам последния и търся парфюм близък по звучене на него, но възприятията ни са толкова различни, че малко е вероятно и на мен Chance Eau Tendre да ми заприлича на Envy Me. Или пък Дейзи на Джейкъбс. Mr. Green

Не харесвам Шансовете, с изкл. на зеления.
Но мисля че Императрицата доста се доближава до Envy me.

# 564
  • София
Скоро си поръчах  Guerlain aqua.allegoria.pamplelune-честно казано не съм го помирисвала даже! Малко на сляпо го поръчах него 😂😉😉!Някакви отзиви за него Simple Smile  ако има някой ще се радвам да сподели !
-В моето градче  в Англия където съм в момента точно този  го няма по магазините 🤔
Памплелюна на Герлен ми е най-любим от цялата серия Аква Алегория на бранда! Hug
От него съм изхабила цяла 75мл бутилка, което рядко ми с е случва с нещо друго!
Толкова слънце и настроение ми носи, толкова жизнен и сладък едновременно! Имам специална връзка с него и си се обичаме много!
Ако не се спогодите нещо с него съм насреща!

Да, така е! Имаме различни възприятия! Peace

# 565
  • Sofia
   Привет, парфюмни дами! Бързо питане – Mugler Cologne се предлага само в EdT вариант, нали? И каква му е цената из моловете, че във FragranceX, например, ми се вижда доста ниска, срещу което, разбира се, хич, ама хич не протестирам. Mr. Green

# 566
Mugler Cologne не е нито едт, нито едп, а eau de cologne както си личи от името му. Не е скъп. От Fragrancex има и доставка до Европа. Тук ще го намериш по-евтин, особено пък по сайтовете.

Впрочем, защо логото на бранда е променено, името също?  Rolling Eyes Вече не е Thierry Mugler с неговия специфичен надпис, а просто MUGLER.

# 567
  • Sofia
   Мерси! Simple Smile Интересуваше ме дали има само една версия, защото във FragranceX, откъде аз често пазарувам, е обозначен като EdT (може би погрешно), та затова се зачудих. Peace

# 568
Интересуваше ме дали има само една версия...
Колоните са два вида с по една версия
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Mugler-Cologne-708.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Cologne-Summer-Flash-717.html

# 569
  • София
Впрочем, защо логото на бранда е променено, името също?  Rolling Eyes Вече не е Thierry Mugler с неговия специфичен надпис, а просто MUGLER.
Четох някъде, че се стремяли да си осъвременят визията и да отговорят на новите тенденции и подобни дрън-дрън Simple Smile

Бел, и аз много обичам Енви ми, даже скоро го заглеждах на едно място и много се замислям дали да не си го гръмна Simple Smile Няма защо да търсиш подобия, щом харесваш него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт