Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 378
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
От няколко дни не бях надничала и какво да видя - Ясен си е у дома Heart Eyes Усмихнат и чаровен момък - скоро ще е достойна компания в игрите на Ида Sunglasses

# 661
  • Варна
Малеее, бързо някой да ми изпрати ник-а и паролата за албума...

# 662
  • Варна
Ясен-прекрасен е в бебета 2016.
Малеее, наистина е прекрасен...  Heart Eyes

# 663
  • Пловдив
Привет!
Да ви почерпя за моето пораснало дете...вече е на 11г.!  Grinning

и малко напитки...то не може без  Mr. Green

Перу,сега няма да имаш свободно време...но да наминаваш Wink

Танзу,пак да питам ти кво направи с докторите...?Щото и аз съм до никъде.

# 664
Мистик, да ти е жив и здрав Наско  Hug
Почерпвам се докато има  Wink
Достъа до албума ми е на компютъра, все не мога да стигна да видя малкия сладурко  Confused

# 665
Мистик, честит да ти е рожденника, много здрав, щастлив и усмихнат. Весел празник!
Перу, честито идване на малкия у дома. Как реагира каката?

# 666
Мистик, да ти е живо и здраво момчето и да има много късмет в живота bouquet Весел празник!

# 667
Перу, много е готин Wink като имаш време разкажи как свиквате с двама.

# 668
  • София
Мистик, честито ти пораснало момче, да е жив и здрав Наско, умен, чаровен и голям късметлия!  bouquet

Перу, щастие безкрай ви пожелавам Heart Eyes

# 669
Перу, голям сладур е Ясен  Hug Hug Hug  Пожелавам ви да е по бърза и безболезнена адаптацията за всички в семейството. Също така ви пожелавам от цялото си сърце къщата ви да е винаги пълна, да сте щастливи, и да дадете и на двете си деца огромната любов, която носите в сърцата си  Hug Hug Hug

Разплаках се ...

Мистик, да ти е честит рожденика  bouquet bouquet bouquet  На теб пожелавам да го направиш скоро батко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мен
Скрит текст:
Аз съм в голяма дупка ... Много неприятности на работа. От служебен характер.
Също много неприятности и с колежка - семейни. Няма към кого да се обърне девойката. На 34 години, с 2 дечица - на 17 и на 10. Родителите и се държат с нея, като с последния боклук. Настройват децата и срещу нея, изгониха я от жилището и, насъскват и полицията пак срещу нея. Заведоха децата при  социалните. Не искали да ги гледат. Да се оправяли социалните с тях. Не мога да проумея в какъв свят живеем. Толкова много миля за детенце, и в същото време виждам как пред очите ми хората съсипват техните деца ... Опитвам се да помогна на момичето, но не знам дали в крайна сметка няма да и отнемат децата. Много ми е болно. В мен бушува най страшната буря ...

Имам насрочена среща с д-р Стефанов за вторник, но и там не знам как ще се развият нещата.

За ендокринолог така и не ми е останало нито време, нито желание. 

Както казах, голяма дупка ... дълбока ...

# 670
  • В градината...
Танзу, лоша работа с колежката ти, знам какво е родител да те смята за нещо по-малоценно  Hug

Ами каката много му се радва, отпра му един лакът в окото, ляга върху него, стъва по него, ако я изтърва за миг, а той мълчи и кротува. Прибира се от градина както винаги с постоянен хленч и мрън и рев, за нищо, тя си е така. А вечер заспива с писъци нани-нани и рев, защото й се спи, но не ще да спи. Но тази вечер ММ й отпра як шамар - Ясен заспа преди час /това му е гадното на режима, на който са го научили/ и Ида си влиза  в спалнята с дивашките писъци и рев, а той, милият, дето е стресиран, така подскочи от страх. Едва я накарахме да млъкне, та не знам с това как ще успеем да се оправим, ще подлудим малкият кротушко.

# 671
  • Варна
Перууу, споко, ще се оправите. Ще видиш.
А това, че ляга и стъпва отгоре му - явно го смята за играчка. Ралица така прави с куклите си.
Ще ти трябват здрави нерви и търпение. Всичко ще се нареди...

# 672
Ами каката много му се радва, отпра му един лакът в окото, ляга върху него, стъва по него, ако я изтърва за миг, а той мълчи и кротува. Прибира се от градина както винаги с постоянен хленч и мрън и рев, за нищо, тя си е така. А вечер заспива с писъци нани-нани и рев, защото й се спи, но не ще да спи. Но тази вечер ММ й отпра як шамар - Ясен заспа преди час /това му е гадното на режима, на който са го научили/ и Ида си влиза  в спалнята с дивашките писъци и рев, а той, милият, дето е стресиран, така подскочи от страх. Едва я накарахме да млъкне, та не знам с това как ще успеем да се оправим, ще подлудим малкият кротушко.
Не искам да ти се бъркам, но понеже моята щерка е същата като се преумори, да ти кажа, ако аз запазя спокойствие и я гушкам, се успокоява и заспива по-лесно, ако съм напрегната й се опитвам силово да я въдворя да спи, винаги е било по-трагично.
Танзу, ще стискам палци за прегледа.
А за колежката ти, за съжаление хората са изперкали тотално и повсеместно. Не мога да си представя как ще искаш внучетата ти да са при социалните, вместо при майка им.
И понеже Уанчето питаше преди, а не съм писала тук
Скрит текст:
За съжаление нашият опит приключи неуспешно. Докарахме го до трансфер на две петдневни, но нищо не стана. Не знам дали до есента, когато навършвам 43 ще се класираме за нов по Фонда, може би ще опитам да подам, поне от клиниката така ме съветват, но се чудя има ли смисъл...

# 673
Миана, съжалявам да го прочета  Hug Според мен подай документите, нищо не губиш от това.

Перу, защо не ги слагате да спят в отделни стаи засега? Моите са така, опитахме се веднъж да ги сложим да спят заедно, стана страшно, Т. не можа да заспи (той по принцип си е труден), Ц, която беше спокойна се разстрои от рева му, и после с часове успокоение...

Ако може някой да ми прати и на мен паролата за албума, че скоро няма да стигна до другия компютър.

# 674
  • гр.София
Честит рожденник Мистик! Да е здрав,умен и много щастлив  bouquet
Перу,разкошен е бебо! Ще се научи Ида да го пази, гледайки от вас и свиквайки с него. И за мен варианта на тоя етап е да спят разделени. Но щом той е кротичук ще се напаснете лесно.
Миа, и аз се чудех какво стана с вас, и много много съжалявам . Опитайте още веднъж, щом се замисляш, значи имате сила за още един опит  Hug

Общи условия

Активация на акаунт