Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Перу, видях усмихнатия сладурко  Hug Все такъв да е, и с И да се разбират  Grinning

# 676
Миана Hug Hug Hug Прегръщам те горещо  Hug  И аз съм на мнение, че ако разчитате само на фонда си струва да се опита. Подай документите, а пък каквото такова.

При мен преглед най вероятно няма да има. Разговор ще е. Очаквам да ме отсвирят елегантно. Последните 2 години Стефанов рядко поема пациентки над 40. Разбирам го човека, бори се за необходимия процент успеваемост, който да го изтиква напред.

Тази вечер излязохме с ММ и колежката да направим оглед на един апартамент за нея. Голямо жилище, добра цена, но много занемарено. Ще видим какво ще излезе. Оставихме я при приятелка в съседен град да нощува и дружно гласувахме да не се прибираме. Седнахме навън. Пихме по едно винце /аз/ и по една биричка /той/. Поговорихме. И взехме решение утре по обяд да съберем багажа и накъдето ни видят очите. Така и не можахме предните почивни дни да останем насаме, на спокойствие.

Сън не ме лови. Приспах домочадието и ще поработя малко.

# 677
  • гр.София
Танзу като гаждета сте с тм с тая спонтанност, много сладко  Hug Разтоварете се, и не мислете за друго, където и да идете.
Аз немога да проумея, ако жената си е наред, и си обича и гледа децата, как така социалните ще и ги вземат? Няма такъв филм , ако ще колкото и безброй сигнали да подават родителите и или който и да е. Даже напротив, ако я изгонят от вкъщи, си има домове от рода на "Дом майка и дете" които ще ги приютят.Къде са децата сега, тя защо без тях е тръгнала, че и е останала да спи у приятелка?

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 09:40 от mariq13

# 678
Танзу, много добре сте го решили, обичам импулсивните решения  Hug

# 679
Мария, за съжаление в реалността не всичко е така, както трябва да е на хартия ...
Скрит текст:
Ситуацията е доста сложна. Момичето е без дом, няма къде да отиде. Няма къде да ги заведе тези деца. Избягала е посред нощ от родителите си, след като са я малтретирали и физически и психически. Потърсила помощ почти гола и боса при охраната на фирмата, в която работя. Момчетата ми се обадиха в 3 през нощта, тотално объркани и незнаещи какво да правят. Родата ги залостила в едно с девойката. За да избегнем инциденти и саморазправа извикахме полиция. В началото отказаха изобщо да съдействат. След като управителя на охраната удари едно рамо, полицаите дойдоха, написаха един протокол с предупреждение и си заминаха. От там нататък кой както може да се оправя. Сменили и бравата на къщата, нарязали и гумите на колата, изхвърлили и дрехите в калта. Децата са при тях. Настроени против майката. Казали са им, че майката ги зарязала и избягала. След 2 дни ги завели при социалните, и там разказали цялата история. И заявили, че не могат да ги гледат и издържат тези деца /внуците им/. Социалните съответно разбират, че децата не могат да останат при бабата и дядото, защото са тотално луди. Не могат да  ги настанят в социално жилище - в района няма такива. И и дадоха срок от 10-15 дни да намери жилище, което те да одобрят, за да приберат децата там. Първите дни я прибрахме в къщи, но започнаха и тук да ни притесняват. Дадохме и пари, дрехи, купих и бельо. Настанихме я в хотел в града. И там я откриха. И сега всяка вечер сменяме мястото, за да престане поне тормоза. Не съм запозната със законодателството в тази област. Не знам как да помогна, освен да намерим сносно жилище, което социалните да одобрят и да може момичето да си прибере дечицата.
А тези хора са приемни родители. Минали през системата, одобрени като такива. С две поверени им деца, вече осиновени. Не знам тези деца какво са преживели, докато са били в това "семейство".

# 680
Танзу, от тормоза нека тя да се оплаче в полицията и на социалните. Може да подаде оплакване от тях. Социалните не пасат трева. Нека им разкаже всичко. Но , ако децата са вече настроени срещу нея, не знам какво ще успее да постигне. А къде е бащата в цялата история?

# 681
  • Пловдив
Добро ви утро!
Благодаря на всички за хубавите думи  Hug

Танзу,ужас направо...Толкова мъка има по тоя свят... Confused дано успеете да им помогнете по някакъв начин.Аз не разбрах само бащата на тия деца къде е?

Мария,кво става с вашите очички?Наско влезе сега в няква серия и са му все зачервени... Confused де да го водя пак не знам.Явно е алергично,щото и киха и го сърби небцето.

Мия, Hug

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 10:01 от mystic woman

# 682
  • В градината...
Миа, съжалявам Hug
Ами  и аз си мислех снощи аз на единия етаж, ММ на другия всеки с дете. Но нещо не ми се разделя.
Миа, писала съм и преди, че И. не дава да я гушкаш, блъска те. Камо ли като й се спи и е нервна. А на обяд не спи откак махнахме бибата и се преуморява страшно много.

# 683
  • София
Танзу, ужасна история..... Дано намери жилище жената и децата да разберат, че по-хубаво от родната майка няма. Браво на вас, че помагате, поклон.

Перу, няма да ви е лесно. Но не спирай да говориш и обясняваш на Ида. Смятам, че тя ще се промени. Също опитай да върнете следобедния сън, много е малка още да го пропуска. Ако поспи след обяд, после ще е друго. Прегръщам ти и ти пращам сили и търпение  Hug

Да не забравя да ви кажа, че утре заминаваме на почивка за 8 дни и вероятно няма да имам време да пиша. Бъдете здрави!

# 684
  • В градината...
Големи са сладури сутрин като се събудят, две малки каспърчета в чувалчета. А Ида така е мила и го гушка, както никого друг. Вече е кака. През нощта той проплаква често,тя се събуди и тревожна сочи към него и вика Ако, Ако (Яско).

# 685
Перу, дано са ви повече хубавите емоции.

# 686
  • В градината...
Оженихме младите, цял ден по ритуали из София. Нашата сватба беше много добре - направо в ресторанта и купон.

# 687
  • Пловдив
Добро ви утро!
Кафе няма да ви каня да пием...по обясними причини  Mr. Green

Перу,а децата с вас ли бяха?

Мисъл на деня  Grinning
“ Този, който се усмихва, вместо да се гневи, е винаги по - силният. „
- Японска мъдрост

# 688
Добрутру bouquet
Харесва ми мисълта на деня - опитвам се да се придържам към нея, въпреки че усмивката ми в напрегнати ситуации по-често буди недоумение (а на младини се стигаше и до бой Joy) Mr. Green

# 689
Добро утро!

Мистик, тази мисъл ще я прочета на дъщеря ми, нали е луда по всичко японско, но не успява да сдържа гнева.

Перу, дано усмихнатите моменти да са повече от плачливите  Heart Eyes

Танзу, дано успеете да помогнете на колежката. Имаш голямо сърце  Hug

Ние ходихме по баирите през почивните дни. Много красиво - зелено, много цветя. Поваля ни малко дъжд, но като цяло беше добро времето.

Общи условия

Активация на акаунт