Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
 Hug

За жалост и аз не успявам...трудно усмивката надвива яда Confused

# 691
  • В градината...
Мистик, абсурд с децата, да се самоубия лли искаш  Mr. Green

Тази нощ Ида пи 7-8 пъти мляко, а Ясен скрибуца през 15 минути, Ида стана в 4 и пищя като за световно. В 5 вече заспахме, най-после. В 7 Ида се събуди с гръмовни писъци и хленч до 8 часа, докато отиде на градина. Хем й се спи, хем реве и не оставя останалите.

# 692
  • Пловдив
Не бе Перу...ти пък  Laughing аз да си питам...Слушали са,нали?
А ако оставиш Ида известно време и не и обръщаш внимание...дали ще има разлика в поведението и?

# 693
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добър ви ден Simple Smile

При нас е жега Simple Smile вчера изкарахме корито с вода на двора и оставихме детето голичко да се мокри и да се радва.

Днес пак ще е така, ще идем в парка и после аз имам един ангажимент и в къщи и пак ще направим домашен плаж Simple Smile

Перу така са децатата,ще стават по-големи, ще почнат да си играят, да спят повече Simple Smile Ясенчо да не го мъчат зъбки?

Мистик много хубава мисъл!

# 694
  • Пловдив
Илейн,па ние тук с дълги ръкави... Crazy

# 695
Много ми е интересно да чета за Ида и Ясен  Heart Eyes Ще се напаснат нещата, но трябва време. Ида все повече ще се чувства кака и според мен ще се кротне като него  Grinning
Чета и не мога да повярвам какво се случва. Какви са тези родители, защо причиняват този тормоз на детето си? Ако са луди, тя като тяхно дете може да ги освидетелства и да си издейства ограничителна заповед. Танзу, голямо сърце имаш  Hug

# 696
  • В градината...
Ели, ама вие море сте й направили, пък уж сте на студено  Peace

Ох, Ясен е сърничка, котенце, пиленце, толкова е спокоен. Реших тази седмица да си остана вкъщи и сама да го гледам. Ами въпреки, че не съм спала цяла нощ, днес с него си почивам - той сутрин става, яде и заспива САМ, после пак яде, играе малко и пак заспива САМ. Сега спи, а за мен е като почивка това гледане, като някакъв несбъднат блян. Имам познати с второ дете като Ида - те казват, че ако първото е било такова, никога нямало да се решат на второ. Ама аз поне го видях, че е голям кротушко и си го взех у дома  Heart Eyes

# 697
  • Пловдив
Перу  Laughing надали си го взела само щото е кротушко Wink
После на гледачката ли що оставяш?

Но за разликата в характерите и аз съм чувала...ако първото е кротко,то второто е бяс  Mr. Green Моето беше кротко Whistling Спеше от 1 до 4ч.

# 698
Еее не си го взела само защото е кротушко, а защото е твоето момче  Heart Eyes Да ви е здравичък! А каката ще се кротне някой ден. Трудно се гледат палави деца.

# 699
Изабела е палава. Много. Но не е и не е била трудна за гледане.  А сега вече е голямо момиче - махнахме пелените и сложихме бикини.
Танзу, дано всичко се развие добре за колегата ти. С такива родители за нея и дядо и баба за малките... кошмар. Пиши ми ако мога да помогна с нещо!
Лени, хубаво звучи разходката ви. Тук е някаква безумна жега. Ние излизаме я двора чак към 6 вечерта и е все още горещо.

# 700
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу тук е 30 гр хич не е студено  Mr. Green

# 701
Перу Simple Smile много се радвам за вас! И ти звучи спокойна. Прекрасно е!
Аз оня ден се опитах да чета за вашия път. Но не е моето и спрях.

# 702
  • Пловдив
Добро утро!Как сте днес?  Grinning

Да ви се похваля,че нашият татко студент успешно завърши 1-ви курс.Взе си всички изпити Party Сега остава да успее за 2-ри да се измести в Габрово,щото само там има задочна форма на неговата специалност.

И...Мисъл на деня  Grinning
“ За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо. „
- Лао Дзъ

# 703
Добро утро!

Мистик, браво на успешния студент  smile3501

Перу, харесва ми как звучиш  Hug

Коте, голяма мадама е вече Бела с бикини  Heart Eyes Сигурно има и мадамски бански. Правите ли плаж на двора като Ели, щом сега е топло при вас?

# 704
Перу, прекрасно звучиш, много усмивки с двамата ще има при вас Simple Smile не е лесно с две с малка разлика, аз не пиша много за тия моменти, но ги има доста Simple Smile Х отскоро е в една стая с Т, някои нощи ставам по не знам колко пъти и то без да им излизат зъби, единия сънува и реве, буди другия, двамата реват без да знаят защо, заспят и след малко пак. Но това са няколко години само. А Ида защо не спи следобяд?

Танзу, голямо сърце имаш, дано се наредят нещата за колежката ти, това е тормоз наистина, ужасно.

Коте, голям момиче имаш Simple Smile как сте вие? Нямате нужда да пътувате за слънце тази година май, при нас е два дни топло, две седмици хладно.

Мистик, да ти е живо и здраво 11 годишното голямо момче.  bouquet И браво на студента!!!

Общи условия

Активация на акаунт