Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Привет!
Как сте днес?  Grinning Днес черпя за порасналия студент... Whistling остаря с година и той...
Скрит текст:

и...Мисъл на деня
“ Жените трябва да бъдат обичани, а не разбирани. „
- Оскар Уайлд
  Wink

# 706
Мистик, те и мъжете така Wink

# 707
  • В градината...
Мистик, да ти е здрав студентът!
Мимче, така е, няколко години само, таман на 50 да стана  Mr. Green
ами махнахме бибата, затова не спи вече.
Не знаех защо Ясен не иска да яде и да пие дори капка вода или мляко, а той е бил хранен само със захар - захар във водата, в млякото, сладки бисквити, каши ...

# 708
  • Пловдив
Таман си мислех да те питам какво яде Ясен и как са го хранели там Simple Smile Ама това,което сподели е  Shocked явно са нямали възможност хората.

Танзу,мисля те...появи се Hug

Уанчето също Hug

# 709
Мистик, да са ти живи и здрави рождениците!
Лени, тук е адска жега. Крием се от обяд до към 5 на първия етаж вкъщи, че е най-хладно. Иначе да, Изабела се плацика в една пластмасова кутия на двора, а вечер редовно ходят с баща си на басейн.
Нещо заспиването вечер се превърна в драма, не иска да ляга, обикаля, разглежда книжки и иска да е с нас иначе протестира. сега умуваме как да я разрешим.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 10:50 от pussycat

# 710
  • Пловдив
pussycat, Hug

# 711
Мистик, да ти е жив и здрав студента и на ръце да те носи bouquet
Перу, подслаждай му първоначално с нещо по-полезно и постепенно намали количеството на сладкото. Ще се научи и на водичка и на мляко кротушкото.
Честито астрономическо лято! Днес времето тук вече е лятно, дано е така поне до септември  Blush

# 712
Мистик, честит ти рожденник!  newsm67
Все така успешен във всяко негово начинание

Коте, лягате си с Изабела  Simple Smile

Уанчето къде се изгуби  newsm78
Дано са оправили проблема с къщата

# 713
Мистик, да ти е жив и здрав студента  Hug

Перу, и моите почти не пият вода, но доскоро и захар не бяха яли, сега давам чат пат, вече искат да опитат всичко наше  Confused В каши, млека, закуски, попари и прочее не слагам захар, но в кремчетата на кухнята има (повечето ги яде баща им поради наличието на нишесте  Sick), има и в някои купени пюрета.

Коте, трудна задача, ти в колко се опитваш да я приспиш?

# 714
  • В градината...
Пусикет, а преди сама ли заспиваше?
Една мама ми препоръча книга как да научим детето само да заспива. Сега опитваме по този метод. Но за целта аз и Ясен спим на долния етаж вече.

# 715
Преди заспиваше сама само ако е много много уморена. Някакъв кошмар е вечер. Оставям я да си играе във ваната. Към 20.30 сме в леглото с книжки и се започва - иска да чета една книга, сяда, прочитам 2 страници и тя вече е станала да носи следващата книжка. Не слуша кто чета, слиза от леглото и иска да слезе на долния етаж. Следва гушкане, въртене, гърчене, слизане от леглото, мрънкане. Накрая баща й се качва, а аз излизам навън защото съм пред избухване. Обяснявам, че я обичам, но трябва д аизляза за малко, защото съм изнервена. Следва рев "мами, мами" след десетина минути се качвам поуспокоена, прегръщам я и заспива върху мен! Междувременно е станало 22-22.30ч! Това е от около 2 седмици насам. Иде ми да се гръмна вечер и тя усеща, че съм напрегната. Отделно има други поводи за напрежение и всичко чрез мен се отразява на нея. Включително и това, че се чувствам виновна... Имам час с психоложката. Дано намеря отговорите.
Сега се качи сама в спалнята, легна си в нейното креватче и заспа усмихната! На обяд е така ,никакви грижи. Обаче вечер...  #2gunfire

# 716
  • Пловдив
Коте,явно е временно...ще мине,ама нервите ти трябва да издържат Hug
На български говориш ли и?

# 717
Здравейте прекрасни момичета!
С огромно закъснение,но от сърце пожелавам здраве,мир и любов на нашите малки и малко по-големи рожденици- Идка,Леу,Ани,Тео,Амини и дечица,малкото коте, Наско и тати.(дано не пропускам някого).
Перу,  Hug звучиш удовлетворена и ентусиазирана.
Танзу,огромно сърце имаш.И,винаги намираш още място в него.  Hug
Моят юнак е вече на 5+ месеца. Бяхме в болница,уж бактериална чревна инфекция. 20 дни по-късно се обзаведохме с първо зъбче. Сменихме и ЛЛ,затова пропуснахме консултацията този месец,но се премерихме вкъщи-8 кг и 73 см. (7,400 и 69 преди около месец)Ц. има габърчета в дупето,постоянно се мъчи да лази,иска седнал,иска на ръце,обожава да го държа под мишничките,а той да рипа с крачета по пода и гони котките,крещи,вика,щипе.
Сега се връщам да ви прочета подробно.
Бъдете благословени. Heart Eyes

# 718
Леле Дидка, какво голямо момче е станал Ц, расте като гъбка  Grinning Живи и здрави да сте и ни навестявай по-честичко    Hug

# 719
  • Пловдив
Добро утроооо! Grinning

Дидка,вие също благословени бъдете Hug Черпи ни с някоя снимка Wink

Общи условия

Активация на акаунт