Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!

Мистик, страхотно кафе  Heart Eyes

Дидка, радвам се че намина  Hug Браво на Цецко. Расте момчето. Таткото дойде ли си? Как са ви отношенията?

Коте, дано да е временно трудното заспиване

# 721
  • В градината...
Дидка, ама вие сте големи вече!

Пусикет, знам какво е - така сме вече 2 години и не се търпя в кожата си.
 В тази книжка се прилага метода детето да се оставя само по схема - писана е от две психиатърки - първия ден 5 минути, като постепенно времето се удължава. Но при нас /да се смея ли не знам/ май е неприложимо. Слагаме я в леглото и излизаме. Тя, естествено, прескача кошарата, и излиза от стаята. Вчера я заключихме, а тя от блъскане щеше да изкърти вратата. А лошото е, че се буди през нощта и започва да вика в продължение на час "мао" /мляко/ и "нани", което ще рече да й пеем, както и да я милваме по гръбчето. Само че, дори да й изпълним нарежданията, което сме пробвали вече десетки пъти, тя продължава да вика и нарежда около час.
А в градината от два дни вече спи по час, пък с яденето сме шест - сама си вземала столчето и сядала на масичката, докато другите деца се наместели, тя си изяждала супата. Има страшен апетит. Но съм горда, че съм я научила да яде без хляб и сладко, защото яде много и не пълнее, набавя си енергията от основното.
 Ясен не е научен дори да се обръща, камо ли да седи седнал или да пълзи. По цял ден е висял в проходилка и бънджи и не знае за какво му служат краката, клати си главата, мускулчетата на вратлето са му доса хлабави. От три дни правя масажи и го слагам по корем- реве зверски, защото не е свикнал. Но плачът му е толкова тих, че не се впечатлявам. Днес даже почти не плака, 1-2 пъти сам се обърна и вече си движи крачетата. Майка ми ме кара да го водя на детски невролог, само че наблизо идея нямам къде да открия.

# 722
И от мен честито на всички с повод за празнуване!
perunika, честито момченце! Много да ви радва и много да се гордеете с него! Искрено ви се възхищавам!
pussycat,  Hug, имам един, който трудно и спи и заспива от бебе и не знам какво може да се направи.

Виждам, че повечето са на почивка или се готвят за някъде - весело лято на всички!

Ние имаме още две седмици училище и после при баба на село в Бг. Направо нямаме търпение.
(Моят курс приключи с успешно взимане на изпитите. Върнах си увереността в умствените ми способности Mr. Green)

Приятен ден!

# 723
  • гр.София
Морнинг  Grinning
И на мен ми е морско(от доста време). Нямам търпение да забегнем някъде. Няма ден, в който да не казвам на мм, че някой ден ще стареем край морето.
Коте, период е това. Около 2та годинка става някаква какафония в тия деца  Joy Пубертет ли е, твърде много почват да разбират и се затрупват с информация ли е, и аз незнам ама е някакъв луд период. Ще мине и ще го забравите , пък ще дойдат други неща на дневен ред и така.
Това, което Перу прави сега, за мен е закъсняла. Това се прави, когато детето е по-малко и неможе да си прескочи оградата на леглото. Сега разбират, слизат, пък вода търсят, пък им се пишка, ака и още сто неща могат да измислят. И като ти каже накрая, страхувам се,(както прави моя, но ме будалка, че се хили като го казва) как ще го оставиш. Както и с бибите, прави се докато не разбират, че са срязани, и да ги захвърлят защото мен им са удобни. Поне според мен де.
Мистик, кафето вчера мммм, гледката мммм... Браво на тм! Вие скоро ли заминавате? Къде ще сте, каза че наблизо в гръцко.
Амини, вие ще водите ли бебоците на море? Как са очичките на Ц?

# 724
Мария, не сме решили още, но класаческо море няма да бъде. По-скоро опознавателна разходка.
Очичките са добре, ще следя и догодина и дано не се окаже сезонна алергия. А на В оправиха ли се?

# 725
  • Пловдив
Привет!Да ви покажа реколтата от френско грозде  Grinning
Скрит текст:

Леони,бравона теб!

Ние чак на 24ти заминаваме,да в Гърция.Авдира е селцето.Нямаме търпение Grinning

Давайте предложения за новата тема...кой ще я прави  Thinking

Жега,слънце и море...лято,лятото дойде! Laughing не измислих друго Blush

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 13:44 от mystic woman

# 726
Мистик много добро, но първото лято може да се замести с нещо, имам две предложения - диня и бебе  Wink
Леони, браво за изпитите  Peace

# 727
  • В градината...
Мистик, добра реколта. На сокове ли го варите?
Аз правих, станаха много ароматни.
И аз мечтая за море, но нещо не се решавам напоследък.

# 728
  • Пловдив
Добро утро!
Перу,свекърите правиха компот чист и смес с малини.Черният касис направи страхооотен цвят!

Момичета,коя може да направи тема?Ако не...аз ще мъча нещо  Grinning

# 729
Добро утро!

Едно фрапе за разхлада  Simple Smile

Леони, браво за изпитите  smile3501

Мистик, аз не мога да ти помогна с темата

Спасявайте се от жегата  grinning039

Ние ходихме на палатки в планината  newsm41
Много приятно прохадно, зелено, цапкахме се в реката. За съжаление за два дни само.

# 730
  • На остров
Leni приятно изкарване в планината  Hug !

При нас е прохладно  Laughing

# 731
Перу, детето има нужда от невролог и малко рехабилитация по Войта. Тя е най ефективна до една годинка.

# 732
  • Варна
Ама той въобще ли не седи?

# 733
  • В градината...
Ще ходим в Русе, там има една педиатърка, която работи и като невролог. От няколко дни в резултат на моите тренировки той се научи сам да се обръща, вече стои по очи с изпънати ръце, добре си държи главата, прави опити и да се придвижва, като успява някак си. За няколко дни голям напредък.
Друг е въпросът, че вече 2 дни не е близвал и капка мляко, както и не пие никаква вода, освен с лъжичка по 40-50гр. на денонощие. Ядял е кисело мляко последните 2 месеца, АМ абсурд. И е голям тарикат, захапва си долната устна с горната и ме гледа обвиняващо. Все пак е още и в стрес, но в применото семейство не е било по-различно. Там ядеше бисквити, солети, разни купени химически йогурти и кремове с неизвестен състав и много захар. Та, трудно ще е храненето.

# 734
  • Пловдив
Перу,ами давай му и ти кис.мляко...кво лошо има?И постепенно ще вкараш и другите храни.

Айде някой да го споходи музата за заглавие  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт