Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София
Хахаха Мистик, то и сега така се прави, но в някои манджи, от частната кухня най-вече няма за какво да се слага сухар защото ги правя с много продукти. Аз винаги съм слагала, понякога по един цял, понякога като е много гъста е така нароня на трохички една чепчица.

# 241
Мистик, сухар бих сложила ако наистина прекомерно рядко. Ядваше се, децата одобриха косистенцията. На мен не ми се иска да ги уча да ядат хляб по български тертип.

# 242
  • Пловдив
Добро утро!

Е...начи щом и сега тъй се прави не съм много изостанала Laughing
Ходих вчера на доктор аз...нищо особено.Взе ми секрет за МБ,за да видим какво е дереджето и каза,че тия гъби не пречели на цветната снимка ooooh!Вече не знам на кой да вярвам...Другият репродуктивен и той тъй твърдеше,а обикновеното АГ каза,че никой уважаващ себе си и пациента лекар не би твърдял подобна щуротия Crazy Та...имам фоликул 22мм,който се очаква да се спука в петък-събота.Тъй...

И...Мисъл на деня
“ Умът има собствени стойности и сам може да направи рай от ада, ад от рая. „
- Джон Молтън

# 243
Мистик, с каквото и да е възпаление/инфекция не бих правила ЦС.

# 244
  • Пловдив
Мистик, с каквото и да е възпаление/инфекция не бих правила ЦС.
Е да де...и аз затова досега не правя Naughty Ама това вече ми го казва втори репродуктивен Shocked

# 245
Добро утро!

Мистик, да хванете яйцето   fertilization
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано да е чиста микробиологията

# 246
  • В градината...
Амини, и аз така с хляба. Гледам да пълня манджите с много продукти, за да са гъсти и да не се дава хляб. За пълнеж слагам карфиол или други нискокалорични зеленчуци, а ако чак толкова има нужда от въглехидрати - киноа или овесени ядки.
И без това малко като пораснат ще се тъпчат с филии /в детската градина това било закуската - филия/.

# 247
  • Пловдив
Все си мисля,че има доста по-вредни храни от филията хляб... Peace

п.п.Лени  Hug

# 248
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз пък давам хляб, не мисля че е чак толкова вреден Simple Smile и точно това закусва понякога в къщи филийка и краставичка.

# 249
Мистик, филията не е вредна, но определено българина злоупотребява с хляба като цяло. Аз съм съгласна да им дават филии, но не желая кифли и баници, или пък кроасан от пакет  Sick

# 250
Момичета, имаме си бебче от понеделник вечер  Heart Eyes Не можах да пиша по-рано,защото бях физически и емоционално изтощена.
Скрит текст:
Бебе Борислав пристигна в 8.30 вечерта в понеделник, 3,150, 49 см
Ще пиша по-късно подробности Hug

# 251
Да е жив и здрав Борислав! Лек път през живота!

# 252
  • Пловдив
Ехаааа,Ред...честито съкровище bouquet Heart Eyes Живи и здрави бъдете?Как се чувствате?

# 253
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честтит Борислав - да е здрав и усмихнат, а на теб бързо възстановяване мамче Simple Smile  bouquet

# 254
Ред, честито ти съкровище! Да е много здрав и щастлив малкия голям мъж! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт