Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви момичета  Hug
Миана, да там сме  Grinning Дано да им хареса като тръгнат.

# 496
Дали като са две и са свикнали едно с друго децата, са по-малко уплашени на ясла/градина?

# 497
  • гр.София
Амини с малко закъснение честит ти рожден ден! Бъди здрава, спокойна и щастлива майка на двете сладурчета и много обичана жена !!!
Даре и аз си мисля че ще им е по-спокойно на децата да виждат близко дете, но майки с опит твърдят, че ревът ли за мама, спасение няма докато сами не свикнат.

# 498
  • Пловдив
Мария,какво стана с хомеопата?
Вики как е?

# 499
  • гр.София
Не сме в София и не още не сме се видели. Аз и звъннах, но тя каза, че иска наживо да го види преди да изпише нещо.
Разреши ми да слагам капки сега, защото неможе да е така.
Иначе очите са му добре с капките.  Tired
Мистик ти правела ли си алергичен тест на Наско? Той вече е голям и според мен ще излезе ако има нещо. При него кога почна това зачервяване помниш ли? Немога да си представя години да е така.

# 500
  • Пловдив
Не съм го тестувала...щях,обаче се отказах.Доста лекари ми казаха,че едва ли ще покаже но конкретно,а и ще му вкарат е химии...
Не помня,но мисля лятото се появи.Първо мислиха,че е слънчева алергия,ама не е това.Сега позатинна,предимно вечер е при него и само го сърби.Почеше го...потрети,понякога вади възелчета и го успокои след това.
Никакви капки не помогнаха.

# 501
  • гр.София
Какви химии  newsm78 Искаш си направо кръвен тест, който е и по-точен и подробен, взимат кръв от пръсчето и те си го тестват за алергени. Но щом вече е толкова за кратко и бързо му минава може и да изчезне скоро.

# 502
  • Пловдив
Какви химии  newsm78 Искаш си направо кръвен тест, който е и по-точен и подробен, взимат кръв от пръсчето и те си го тестват за алергени. Но щом вече е толкова за кратко и бързо му минава може и да изчезне скоро.
говорех за надраскването...и после капят алергени.Кръвният е 200 и кусур лева и май взимат кръв от вената.
http://www.genicalab.com/bg/tests/23-%D0%90%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0 … %D0%B8%D0%B8.html
Надявам се при нас да отшумява...

# 503
Ще я питам моята приятелка с близнаците и единия син, как са били на градината. Ако помни де. Че сигурно вече внуци чака от тях.

# 504
Всеки споделен опит е добре дошъл  Peace
Мария, благодаря  Hug
Хубав ден момичета  bouquet

# 505
Амини, честито със закъснение, дано ти е бил весел деня  bouquet

Даре, с близнаци сигурно е по-различно, но нашите като почнаха заедно при бавачката - Т на 2,2 и Х на 1,1 - може би имаше някакво леко значение за Х, за Т нямаше никакво, но това е защото характерите им са абсолютно различни, Т веднага почна да играе от първи ден ако исках може да го оставя без драма, с Х беше такава истерия и тогава и сега в яслата(а вече беш на 2 почти), ама защото тя си е така с нови хора и ситуации.

Уанче, как е времето при вас? Каката тръгва утре на училищна вкскурзия към вас Simple Smile

# 506
Мимче, благодаря  Hug

То и близнаците са абсолютно различни като характер  Grinning

# 507
Амини, на моята приятелка сега детенце е там втора яслена, но от наесен ще е първа група. Трето дете на нея й е, все в същата ясла, доволна е.
А за свикването, Мимчето е права, от характер си зависи. С щерката имаше две момчета близнаци, ами единият свикна бързо, другия - не толкова, но и той повече боледуваше.
Мистик, попаднах на това, за при вас е - http://www.medikara.bg/veche-i-v-plovdiv-bezplatni-konsultacii-z … lekar-ot-chujbina

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 18:46 от MianaNia

# 508
Забравих да се похваля, че Ц. вече пълзи, не е най-доброто и по правилата, но съм доволна  Grinning

# 509
  • Истински се вижда само със сърцето.
Браво на Ц  Heart Eyes всяко дете си лази по негов си начин Simple Smile малкият ми племенник го правеше като Попова лъжичка  Laughing

На София все повече и харесва ходенето, като цяло повече пълзи, но днес повече време отдели да ходи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт