Нашите кухни - 68

• 102 538
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Някой да е слагал плочки Никеа на Юртбей Серамик в кухнята си?
И още един, вероятно мега тъп въпрос- планираме сушилня в кухнята. Не съм се докосвала до такова нещо- а) на това чудо трябва ли му изход към канал/вода изобщо ползва ли и б) ще пречи ли на нещо, ако е в кухнята (свободно стояща) и да трябва да е в мокрото помощение на всяка цена?  Има ли разни пари, мари, кондензи...
 bouquet

На кондензен принцип не й трябва връзка с вода, само ток. В определен контейнер се събира водата при всяко сушене, после я изхвърляш. Ако кухнята ти е в дневна, може да ви пречи шумът. Защото си бучи това нещо, повече от пералня.  Има и малко пара, но не е нещо драматично.  Аз тепърва ще слагам в мокрото и все пак се замислям да го провертрявам добре и да не държа плътно затворено, за дан е прави мухъл от влагата. Досега сушилнята ми е на остъклен балкон, което установих, че е супер удобство.

# 121
  • София
Годпод здраве да ти дава!  Grinning
В отделна кухня ще е. В мокрото само пералнята.

# 122

Щом имаш място за пералня в мокрото, защото не сложиш отгоре върху стойка и сушилнята или нямаш достатъчно височина? Аз така ще направя сега в новия апартамент. Искам да са в едно помещение, но не искам да я слагам до пералнята, за да ми остане място за съхранение на прахосмукачката, че е обемна  Joy  и заради едната прахосмукачка ще поискам стойка с издърпващ се плот над пералянта, върху нея сушилнята. Издърпващият се плот е само глезотия - за мятане на дрехи върху него след ваденето им и за да не падат при вадене на земята - мернах го в някакъв чужд. сайт, но не мога да го демонстрирам със снимка.

# 123
  • Бургас

Щом имаш място за пералня в мокрото, защото не сложиш отгоре върху стойка и сушилнята или нямаш достатъчно височина? Аз така ще направя сега в новия апартамент. Искам да са в едно помещение, но не искам да я слагам до пералнята, за да ми остане място за съхранение на прахосмукачката, че е обемна  Joy  и заради едната прахосмукачка ще поискам стойка с издърпващ се плот над пералянта, върху нея сушилнята. Издърпващият се плот е само глезотия - за мятане на дрехи върху него след ваденето им и за да не падат при вадене на земята - мернах го в някакъв чужд. сайт, но не мога да го демонстрирам със снимка.

Аз бих посъветвала същото. Ще ти е много по-удобно -вадиш от пералнята и слагаш в сушилнята. А и ще ти се освободи място за още един шкаф в кухнята.

# 124
  • София
Гледах ги тези поставки...Има място бол отгоре в мокрото (виж настрани няма, а и моята прахосмукачка е тежката артилерия Laughing). Не ми харесва нещо тая конфигурация, та ще я мятам в кухнята. Няма да заема пространство за шкаф. Кухнята има приобщена лоджия, където ще са хладилник и фурна в колона. Оставили сме "нещото", където е бил прозорецът и се оформя много апетитно пространство от страната на бившата тераса под бар-плотчето. Та основният ми дерт беше дали трябва вода за сушилнята.
Живот и здраве ще показвам снимков материал след някой месец.

# 125
Е така е, всеки си има предпочитания и различни неща му харесват.  Относно поставките, ти може да си гледала крачета-поставки, с които се прикрепя директно върху пералнята. Аз искам да са абсолютно независими двата уреда, така че ще поръчам отделно П-образнен винкел с плот...нещо много здраво и масивно, кой знае дали ме разбирате че не съм добра с тези обяснения - т.е. да е върху него сушилнята, а не стъпила върху пералнята.

Аз примерно се отказах да слагам фурната в колона...не ми е удобно това.. искам да си се навеждам  Joy Освен това имам още една мания - вентилация... сън не ме лови да си помисля, че абсорбаторът ми е над котлоните, а над фурната няма да има  Simple SmileRolling Eyes

# 126
  • София
Купи си херметик мултикукър и ще се родиш Peace Може да го сложиш на пода и пак ще си се навеждаш Laughing
Преценявам те, че държиш на шеги Simple Smile

# 127
  • Някъде на път....
.............. Аз искам да са абсолютно независими двата уреда, така че ще поръчам отделно П-образнен винкел с плот...нещо много здраво и масивно, кой знае дали ме разбирате че не съм добра с тези обяснения - т.е. да е върху него сушилнята, а не стъпила върху пералнята.

...........

Ето така е достатъчно здраво:

# 128
Купи си херметик мултикукър и ще се родиш Peace Може да го сложиш на пода и пак ще си се навеждаш Laughing
Преценявам те, че държиш на шеги Simple Smile

Хахахахаха, мога да си го пускам и на терасата

# 129
Хоп и аз в списъка с хората с чисто новички кухниии! Simple Smile Голямо чакане, големи нерви, драми и вълнения бяха, обаче сега ми е едно такова подскачащо jumpuu, най-вече защото не получих нервен срив, сърдечен колапс, паник атак, непреодолима агресия и т.н. през целия този безумно дълъг период Mr. Green, а прелестната ми нова снежнобяла мечта вече е факт! Heart Eyes Най-накрая спокойно мога да придвижа нататък уишлиста с допълнения към нея, затова да ви попитам - да сте мяркали в София, освен в Икеа, място, където има много и хубави модели бар-столчета? В Икеа вече си харесах два варианта, но и при двата има по нещо съвсееем дребно, което не ми допада на 100 %, а пък аз съм малко педантична за някои неща Blush и бих желала да разгледам и други варианти. Благодаря предварително за насоките!  Hug

# 130
  • София
Тури една снимка да поточим лиги малко де...

Скрит текст:
На първа страница гледам тема "Турска кухня" и разцъках с нетърпение, докато не ми просветна, че това е кулинарна тема Laughing

# 131
О, има още много време до снимките. Simple Smile Не сменяме просто старата кухня с нова и всичко друго да си е ок, нека самата стая добие някакъв приличен вид все пак. Wink

Скрит текст:
На първа страница гледам тема "Турска кухня" и разцъках с нетърпение, докато не ми просветна, че това е кулинарна тема Laughing

На това му се казва "професионално изкривяване". Wink Laughing Laughing

# 132
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Хоп и аз в списъка с хората с чисто новички кухниии! Simple Smile Голямо чакане, големи нерви, драми и вълнения бяха, обаче сега ми е едно такова подскачащо jumpuu

И аз такааа Mr. Green

Бях обещала да кача снимки.Кухнята ми все още не е в напълно завършен вид,защото oчаквам да ми монтират дръжките и вратичката на съдомиялната.Ето две-три снимчици,но моля да се абстрахирате от липсващите части Laughing

Скрит текст:

# 133
  • Резерват "Северозапад"
Кухнята е страхотна Heart Eyes!
На подобни цветове съм заложила и аз Wink. Интересно ми е къде скрихте тръбата на абсорбатора, на мен това ми е голяма грижа ooooh!.

# 134
  • Countryside
♥ LoVeLy Wife ♥, страхотни снимки, помислих че виждам моята кухня  Grinning със здраве да си я ползваш, много е красива!

Общи условия

Активация на акаунт