Нашите кухни - 68

• 102 547
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
♥ LoVeLy Wife ♥, страхотна е, честито!! С много здраве и радост да си я ползваш!  Hug

Ето, хората си имат и подови первази вече, и лампи по тавана... идеално за снимки. А у нас още кашони, едни огромни зелени найлони, тикса..  ooooh! А лампите сложени ги виждам някъде далеееч в бъдещето.  Sad

Много ми харесва цвета на стените, какъв е?

# 136
  • Countryside
Madeleine, ние имаме осветителни тела и латекс и май това Mr. Green Кухнята е на долен ред и горен ред, частично, уредите не са вързани, вратичките не са сложени, понеже си чакаме плочките от Италия, след това слагат плота, вграждат уредите и най-накрая вратичките. Бавно стават нещата, и кашони си имаме, и тиксо Laughing важното е да стане хубаво и да ни хареса крайния резултат. Кураж, ще стане. Hug

# 137
Благодаря за куража, СиренцеHug

При нас паралелно се правят кухня и две бани и е някакъв пълен хаос!  ooooh!

Иначе е боядисано в дневната отдавна, кухнята е монтирана, плочките (също италиански, ама много бързо дойдоха - от събота до събота и вече си бяха при нас, много съм доволна от хората в магазина, от който ги взехме), обаче лампи абсурд скоро да има, нямаме подови первази още, някак абсолютно недовършено ми стои стаята за снимки (което не ми пречи аз да й се радвам на кухнята де, мъжът ми и детето от сърце се забавляват като ме видят как всеки път, като отида до апартамента, като малко дете подскачам около нея и само отварям и затварям шкафчета в захлас Grinning). И аз с нетърпение чакам да си я наснимам като хората, ама малко по-човешко да стане и тогава.

# 138
  • София
Хоп и аз в списъка с хората с чисто новички кухниии! Simple Smile Голямо чакане, големи нерви, драми и вълнения бяха, обаче сега ми е едно такова подскачащо jumpuu

И аз такааа Mr. Green

Бях обещала да кача снимки.Кухнята ми все още не е в напълно завършен вид,защото oчаквам да ми монтират дръжките и вратичката на съдомиялната.Ето две-три снимчици,но моля да се абстрахирате от липсващите части Laughing

Скрит текст:

Много хубава. Моля сподели какъв е точно плота, от къде, цена.

# 139
# 140
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря ви,момичета!

Сузане,тръбата на абсорбатора е вътре в шкафа над самия абсорбатор и не се вижда и оттам направо влиза в комина.

Maideleine,спокойно,и ние бяхме така - всичко в найлони,чували,кашони.И при вас ще му се види края на ремонта,не се притеснявай.

Плота ми е на Салекс,да,но не точно този цвят,който е показал Шадоумън,а този: https://www.salex.bg/аботни-плотове-и-аксесоари/Работни-пл … dab-bezhov-EiV341.На снимките изглежда меден,наистина.Ето една снимка в по-близък план,където се вижда по-ясно цвета :
Скрит текст:

# 141
И вашата тръба е ниско разположена значи, като при нас, въобще разположението на кухните ни е сходно, без колоната между шкафчетата и хладилника (Либхер ли е? Simple Smile) и местата на мивката и ел уредите са различни, но е същата П-образна форма. Simple Smile И разделянето на настилките добре ви се е получило, въобще браво!!  Hug

Аз имах големи терзания с плочките за гръб, на няколко пъти си сменях идеите, но в крайна сметка останах вярна на първата ми любов - "текстилните" плочки и съм много щастлива с избора си. Ето снимчица от преди да бъдат налепени:

Скрит текст:

Надявам се скоро да мога да покажа повече, отдавна трябваше да сме готови с апартамента, но заради първата бригада майстори страшно изостанахме с графика. Нашият си майстор работи страхотно, обаче човекът е сам и всичко става по-бавно. Какво да се прави - все някога ще стане! Здрави да сме само! Simple Smile

Сиренце, ти ли търсеше преди време тюркоазени плочки за кухнята? Откри ли, на какво се спряхте в крайна сметка?

# 142
  • В полите на Витоша :)
Страхотна кухня, ♥ LoVeLy Wife ♥! Със здраве да се вихриш в нея Simple Smile
Лампите от къде са и от коя серия са?

Румяна88, честита кухня и на теб!

Madeleine, нямам търпение да видя твоята кухня Simple Smile Само ни пускаш "тийзъри" тук и в темата за баните  Joy

Нашата кухня едваааам-едвам напредва. Монтирани са долните шкафове и колоните в двата края, гранитният плот и мивката също. Пристигна и смесителят, не мога да му се нарадвам. Месеци наред търсих по всевъзможни сайтове и магазини чисто черен мат кухненски смесител с издърпващ се душ и с хубава ръкохватка. Най-накрая намерих такъв в Aliexpress и съм мноооого доволна! Grinning

# 143
Е, сега... "тийзъри"  Mr. Green - показвам нагледно, че и аз ремонтирам тук и сега, а не съм от хората, които само си чешат езика в тоя форум. Wink Така на час по лъжичка е най-сладко, а като стана дума за бани - днес следобед ще ходя да нагледам как вървят нещата и ще се отчета по някое време. Grinning

Помня, че ти искаше кухня черен мат, с теб дискутирахме по едно време. Радвам се, че си успяла да откриеш смесителя, който ти е на сърце, сложи го някъде до прозореца, ако още не е монтиран и го снимай да го видим. Благодарение точно на такива снимки се събират идеи, аз лично ги бях изяла с кориците тези теми от четене много преди изобщо да тръгнем да правим каквото и да било, и за голяма част от нещата черпих вдъхновение и се "образовах" именно от тук.  Hug

# 144
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Много се радвам,че ви харесва кухнята.И аз много си я харесвам.А именно тази тема много ми помогна в избора ми на механизми,материали,мивка,смесител.

Maideleine,нямам търпение да видя и твоята кухня.Плочките за гръб са страхотни.Хладилника ни е Либхер,да.

Осветителните тела са съвсем обикновени от Mr.Bricolage - пендел тройка за 150лв Laughing

# 145
  • В полите на Витоша :)
Madeleine, не е монтиран още, като отида до апартамента, ще го снимам на светло. Сега имам снимка сложен на мястото му само за тест Simple Smile И на мен темата много ми помогна (и продължава да ми помага). Има неща, за които човек изобщо и не подозира, че съществуват и няма как да ги потърси, като системата ти за сигурност. Много се впечатлих от функциите на някои датчици и някой ден ще си купим и ние.
Ще чакам отчета за баните ти, придружен и с някоя снимчица, дори и да е само "тийзър" Simple Smile

♥ LoVeLy Wife ♥, благодаря  bouquet Ако имат и подходящ плафон за хол, ще е супер. Ще потърся в Бриколажа Simple Smile

# 146
♥ LoVeLy Wife ♥ ,супер е кухнята, много красива и изглежда удобна. Сега кажи какви са ти настилсите на пода, че много ми харесват, и свързващата лайсна също ми харесва, малка е и стои много добре. Ако може и линк към настилките,плочки, ламинат.

# 147
  • София
Ловли, наистина хубава кухня!  Heart Eyes Честито!  bouquet

# 148
  • Под Сините камъни
Ох, Ловли страхотна кухня  Heart Eyes И моята кухня е със същият плот и е точно тоя който е показал Шадоумен.Просто снимката от сайта не е реална.

# 149
Утре отивам при мебелиста да обсъждаме разпределението на кухненсоте шкафове, които в моя случай са почти само контейнери, каза да помисля какво искам и сега се притесних, защото не знам изобщо какво искам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт