Нашите кухни - 68

• 102 498
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Резерват "Северозапад"
Ще участват Peace.

# 196
Харесах един шкаф килер, колко ли струва? Дали има бюджетна алтернатива на друга фирма?

Нещо такова:

Смятам, че е е много функционално откъм побиране на неща.

# 197
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Харесах един шкаф килер, колко ли струва? Дали има бюджетна алтернатива на друга фирма?

Нещо такова:

Смятам, че е е много функционално откъм побиране на неща.
мовеш да го направиш с изтегляща се кулона.А това е просто висок шкаф със чекмедвета вътре

# 198
  • София
Шкаф килер тип изтегляща се колона имам в настоящето място и смятам, че с чекмеджета ще е по-удобно и по-добре откъм запълване на мястото. Колоната е доста тежка, механизма държи наистина, но направо ме е страх какво би станало ако се счупи .... как това тежко нещо се килва в посока потребителя....  ooooh!

# 199
И аз имам такъв дето се отвря с цялата врата, не е ОК. Някак е нестабилен и не ми е удобен, искам с чекмеджета да си е

# 200
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
И аз имам такъв дето се отвря с цялата врата, не е ОК. Някак е нестабилен и не ми е удобен, искам с чекмеджета да си е
мисля че килер с чекмеджета  е лесен за изпълнение и не е скъп

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 14:42 от Вероника@

# 201
Здравейте, някой от пишещите тук дали има впечатление от кухните, които предлагат в COMO? Ако има и хора, които са си правили кухня от Икеа с вратички Voxtorp, ще съм благодарен да чуя техните мнения ... ?

Тези врати са пдч с фолио, нещо като модекс, но по-евтино изпълнение макар да са по-скъпи в икеа.

В сайта на Модекс (ако това имате предвид) не видях подобен модел, а и пише, че не работят с крайни клиенти.

Иначе спор няма, че има какво да се жела от гледна точка на цена/качество... 

# 202
  • Раковски
 Техномебел е предназначено само за хората в бранша, инак всеки може да иде да разглежда новите неща, не се продават нищо.
 Килер с чекмеджета е по-доброто от изтеглящ механизъм, чекмеджето носи 30-40 кг (според модела) а механизма общо 80/100 (според производителя), дали ще е 120 см висок или 200 см носят едно и също.

ShoxXx, дадох модекс за пример за да се има представа какъв тип врата е. Те работят само с хора/фирми занимаващи се с мебели.

# 203
Къде и кога е този Техно мебел?

# 204
# 205
В Пловдив провеждат ли се подобни изложения? Май не  newsm78

# 206
Здравейте, може ли да ми кажете кое гланцово покритие е най - добро?  Разглеждам сайта на Роси и има 4 варианта - Pvc , акрилно и полиестерно покритие  и акрилен лак . Става въпрос за изработка на секция, не кухня, но пиша тук, защото сте доста запознати Simple Smile благодаря предварително!

# 207
ако горните шкафове са бял гланц, удачно ли е да са с кант дръжки? Мисля, че така се казват, отдолу с в самата вратичка. Въпросът ми е свързан с това дали няма да остават повече петна от пръсти по тях.  Изглеждат почти както на снимката на темата...

# 208
Мерси за отговора.
Мдф с лак трайно ли е според вас? Май това е модата на кухните сега?
Стъклени горни вратички по-добре ли е или има недостатъци?

# 209
  • Раковски
Здравейте, може ли да ми кажете кое гланцово покритие е най - добро?  Разглеждам сайта на Роси и има 4 варианта - Pvc , акрилно и полиестерно покритие  и акрилен лак . Става въпрос за изработка на секция, не кухня, но пиша тук, защото сте доста запознати Simple Smile благодаря предварително!

За мен е мдф с полиестерно покритие.

Общи условия

Активация на акаунт