Нашите кухни - 68

• 102 304
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
О, не, през ум не би ми минало да я сглобяваме аз и мъжът ми или с приятели. Всеки си разбира от работата и нямам проблем да платя на професионалист. Само имах неясноти за плота, като не е купен от същата фирма, която монтира шкафа, кой го монтира и кой изрязва дупките за котлони и мивка...

Извън това, ти доволна ли си от твоята модулна кухня?

Чудя се дали да не възложа кухнята отново на моята приятелка, която прави кухнята вкъщи... Обаче за наематели не ми се ще, защото де да знам кой ще дойде и как ще я ползва.

# 496
Още нищо не е готово при мен, та не мога да дам отзови Sad И аз взех имота с първоначалната идея за отдаване под наем. Сега обаче се разколебавам...  Laughing Плота може да ти го монтират хората, които ще монтират кухнята. Дупките също сами си ги правим... ooooh!

Какво правите с частите от плота, който ви е останал? Имам гръб и плот на 180 см и се чудя какво да ги правя. Още са при фирмата, от която ги купих

# 497
  • Пловдив
Още нищо не е готово при мен, та не мога да дам отзови Sad И аз взех имота с първоначалната идея за отдаване под наем. Сега обаче се разколебавам...  Laughing Плота може да ти го монтират хората, които ще монтират кухнята. Дупките също сами си ги правим... ooooh!

Какво правите с частите от плота, който ви е останал? Имам гръб и плот на 180 см и се чудя какво да ги правя. Още са при фирмата, от която ги купих
Щом си ги платила, си ги вземи. Ние имаме няколко парчета от плота и един лист цял гръб. Чудехме се къде ще го ползваме, но сега правим гардероб в коридора, там ще има и фризер и гърба ще отиде точно зад фризера, с идеята като се махне фризера от там, да сложим 2 вратички отпред и да стане от двукрилен на трикрилен гардероб. Винаги излиза нещо, за което може да се ползва. А плота, ще го сложим на терасата под газовия ни котлон и мислим още един шкаф да си направим за терасата.

# 498
Аз не виждам защо да не е бяла кухнята.  newsm78
Светли стени , Бяла кухня , може би плота да е с цвят доближаващ се до паркета ...  притеснявам се да не стане като болнично заведение.

Няма да стане като болнично заведение! Simple Smile По-смело с бялото, не хапе, половината форум си направихме бели кухни! Wink Но май вече е късно, сигурно сте я поръчали. На какво се спряхте?

# 499
Да определено не хапе

# 500
Все още не сме я поръчали официално, ако мога така да се изкажа  Grinning Уточнихме размерите , разпределението на шкафовете , цвета им е бял. Само за плота и гърба се чудя още искам хем да се доближава до цвета на паркета, да си пасват , хем да не се слива . Другото което се чудя, понеже не съм много на ти с нещата , дали мивката да има отцедник или да е просто достатъчно голяма и дълбока , това май ми е по - важно . Не съм много наясно с разпределението вътре в самите шкафове... малко ми е каша

# 501
  • при моите любими
Момичета правя си проект за една малка кухня и искам да си сложа един издърпващ плот, нещо такова http://www.mebelni-idei.com/wp-content/gallery/2015-kuhnia-mdf-p … IMG_1799-copy.jpg Първо да питам, някой виждал ли е подобно нещо да се предлага в Икеа? Второ, аз искам плотът да е дърво или камък, това издърпващото от какъв материал ще е? Някой правили ли е подобно нещо? И трети въпрос, дали ще може да се сложи над миялна машина?

# 502
  • софия
Момичета правя си проект за една малка кухня и искам да си сложа един издърпващ плот, нещо такова http://www.mebelni-idei.com/wp-content/gallery/2015-kuhnia-mdf-p … IMG_1799-copy.jpg Първо да питам, някой виждал ли е подобно нещо да се предлага в Икеа? Второ, аз искам плотът да е дърво или камък, това издърпващото от какъв материал ще е? Някой правили ли е подобно нещо? И трети въпрос, дали ще може да се сложи над миялна машина?
В Икеа няма. Механизъм има тук - http://www.obkov.com/downloads/PL%20ATIM.pdf. Не съм сигурна дали механизмът ще издържи тежестта на дървен плот. За камък е абсурд.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 15:50 от zvanche

# 503
  • Раковски
Това е съчмен водач с пълно изтеглане, инак изтеглящ механизъм има и в салекс.

# 504
  • при моите любими
Аз изобщо не държа да е на този принцип. Искам да имам допълнително място. Затова влизам за съвет как и от какво може да се направи, за да е като плота? Просто такава снимка намерих. Искам да го поставя на краен шкаф, който опира в стената.

# 505
# 506
# 507
  • Някъде на път....
..........

Та, Макарон, платете си още някой лев отгоре, но да дойдат професионалисти и да ви свършат работата, защото на мен ни се видя адски трудно  Crossing Arms

Ама пък ще ти е забавно да се сещаш за всички тези моменти след време, признай!  Wink

# 508
  • Някъде на път....

Аз да отговоря, понеже си цитирала нашата фирма....  Wink

Първо, за Икея не знам, но ние със сигурност го предлагаме и прилагаме.  Peace
Второ, плотът ако е дърво или камък - и издърпващия се плот също може да е дърво или камък - конструктивно ще е по-различно.  Peace
И по третия въпрос - принципно може да се сложи над миялна, но с някои уточнения.  Peace

# 509
Помощния плот е много красив и функционален и "здраво стъпил на пода".Не мога да преценя от снимката,но най--вероятно е окомплектован и с колелца в задната част,което го прави мобилен и подходящ и за др.комбинации.Каменния плот/в случая мисля ,че е мрамор/е подходящ за различни кулинарни дейности и е стабилен на упражняване на натиск при кулинарна обработка/рязане,месене ит.н./

Общи условия

Активация на акаунт