Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,  утре е терминът ми и по всичко личи, че бебчо не бърза да излиза. Бихте ли споделили вашите впечатления как процедират лекарите от болницата в подобна ситуация? Ако се наложи индуциране кой метод прилагат в общия случай? Утре ще обсъдя въпроса и с моята лекарка, но бих искала да чуя и за опита на други майки минали през това.

# 211
При мен чакаха 4 дни с ежедневни тонове, последния ден ги мериха 3 пъти. На третия съвсем се влошиха и направиха едно бързо и спешно секцио. Иначе никой не бързаше да ме реже, въпреки че аз вече бях съгласна.
Ще изберат най-доброто за теб и детето. Успех и да се похвалиш скоро Simple Smile

# 212
  • София
Някоя мама да е ползвала аква сектора и по-конкретно с бебе? Чудя се дали да ходя с малката там или при препоръчани учители. Не знам в Щерев дали някой обръща хубаво внимание на бебета и дали ги учат да плуват или само се плацикат всички?

# 213
Аз водя моя син от двумесечен на индидуални занимания. Плацикане си е, но те още нямат координация, така че трудно да се очаква повече. То затова и почти всички треньори захващат деца след три години. Аз лично съм доволна, само дето графикът е претъпкан.

# 214
  • София
Аз водя моя син от двумесечен на индидуални занимания. Плацикане си е, но те още нямат координация, така че трудно да се очаква повече. То затова и почти всички треньори захващат деца след три години. Аз лично съм доволна, само дето графикът е претъпкан.
Уикенда ли е претъпкано? На мен през седмицата ми е удобно и се надявах да няма никой. Иначе моя приятелка също води бебето си от двумесчно, само че в Банкя и е супер напреднала, скача във водата и плува под вода, но там една жена си се занимава специално с бебенцата.

# 215
Уикенда ли е претъпкано? На мен през седмицата ми е удобно и се надявах да няма никой. Иначе моя приятелка също води бебето си от двумесчно, само че в Банкя и е супер напреднала, скача във водата и плува под вода, но там една жена си се занимава специално с бебенцата.

koikoii, може ли да питате вашата приятелка къде точно води бебето си в Банкя. Мерси Simple Smile

# 216
  • София

koikoii, може ли да питате вашата приятелка къде точно води бебето си в Банкя. Мерси Simple Smile
Ето това ми даде тя
Скрит текст:
Аз сега звънях на Александра и тя ми каза, че ще има лекция на 17.06 в Естествени идеи-http://estestveni-idei.com/contacts/, на която ще обяснява всичко за плуването. По принцип се почва първо във вана и после басейна в Банкя. Направо може да й звъннеш. Аз реших, че там е много по-добре за учене.

# 217
Банкя ми е супер далеч и Александра приема само един или два дни през седмицата (късния следобед), като заниманията са групови. Това изобщо не ми е ОК. Да не говорим, че на мен ми обясни как трябва да си науча детето да се потапя и да стои еди си колко секунди под вода. Тогава за какво ми е треньор? newsm78 Може да е било стечение на обстоятелствата или недоразбиране на условията (и от двете страни), но хич не останах очарована от разговора си с нея.

Относно Щерев - претъпкани са и през седмицата. Като бях онзи ден ми казаха, че нямат и един свободен час за месеца.

# 218
Искам да споделя едно много силно положително мнение за д-р Ганева! Страхотен лекар, внимателен и прецизен в прегледа. Много съм й благодарна.

Налага ми се да отида в края на месеца, но часове има при д-р Арабаджи и доц. Андреева. Може ли да споделите мнения за доц. Андреева? Нищо не зная за нея. А също и да питам за д-р Арабаджи дали води обикновени прегледи за проследяване на бременност или е специалист само за фетални морфолигии?

# 219
Искам да споделя едно много силно положително мнение за д-р Ганева! Страхотен лекар, внимателен и прецизен в прегледа. Много съм й благодарна.

Налага ми се да отида в края на месеца, но часове има при д-р Арабаджи и доц. Андреева. Може ли да споделите мнения за доц. Андреева? Нищо не зная за нея. А също и да питам за д-р Арабаджи дали води обикновени прегледи за проследяване на бременност или е специалист само за фетални морфолигии?

Доц.Андреева доведе на бял свят моята прекрасна дъщеричка.Страхотен лекар и специалист.Няма да съжаляваш,ако отидеш при нея.

# 220
  • София
Доц. Андреева следи всякакви бремености и други случаи, много проиятна и ще ти отговори на каквито въпроси имаш. Искам да кажа, че този лъскав комплекс има много неподходящ административен персонал за фасадата, която е сложил. Правя съпоставка между преди пет години и сега и просто почти са го докарали на обслужването в държавна болница.

# 221
  • София
Не съм имала досег до Андреева, но една колежка ражда 2 пъти при нея, друга направо е сменила болницата, заради нея. Не знам подробности, но явно като при всеки лекар има доволни и недоволни.  Simple Smile

# 222
Чак пък държавна болница  Laughing Има от време на време някоя киселана, но като цяло са  на доста добро ниво. Сподели от къде вадиш тези заключения?

# 223
Доктор Арабаджи не е специалист по ФМ. Аз се следя при нея и при нея ще раждам.

# 224
Доктор Арабаджи не е специалист по ФМ. Аз се следя при нея и при нея ще раждам.

Значи съм се объркала. Наистина мислех, че е по ФМ.
Благодаря за мненията и препоръките!

Някоя мама пускала ли е тонове, но да не се следи там? Аз хубаво ще запиша час за тонове, но после кой лекар би ми ги разчел? Споделете, ако имате опит, моля! И ако лекар ги коментира като преглед ли се счита или плащам само цената за тонове?  newsm78 За да не става объркано, ще поясня, че часът, който исках да запиша не е за тонове и редовно следене, а инцидентен.

Общи условия

Активация на акаунт