Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 590
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
По принцип ако отидеш само за тонове и го няма твоя лекар (нямаш лекар), след записа акушерката ги носи при някой от тези на кабинет за разчитане. Мисля че няма да имаш проблем.

# 226
Благодаря!

# 227
Не съм имала досег до Андреева, но една колежка ражда 2 пъти при нея, друга направо е сменила болницата, заради нея. Не знам подробности, но явно като при всеки лекар има доволни и недоволни.  Simple Smile
Аз преди 4 години бях при Андреева и благодарение на нея имам дъщеря. Сега обаче забременях по естествен път и се чудя дали да отида при нея отново...раждането мина тежко, но успешно...нещата в болницата пък са се променили, аз бях доволна в старата част ... сега чувам само негативни като цяло

# 228
Аз от Андреева не съм доволна, ледено отношение, стерилно и отговаря на въпроси, които зададеш, но ако не знаеш какво да попиташ, не се мори да обяснява. Не бях ок с нея. А и накрая и ме критикива,че съм недоразбрала.
Не съм очарована.

# 229
Дайте ми съвет към кого да се обърна и кога...мисля там да е раждането  отново. Благодаря ви предварително Hug

# 230
Бих ти препоръчала др Ганева или др Коновалова, и двете са страхотни лекари.

# 231
Здравейте, в понеделник имам планирано секцио в Щерев. Лекарят ми е външен за болницата и не съм много в час с порядките им, макар да съм следила първата си бременност там. Интересувам се бащата кога може да види бебето и има ли смисъл да седи и да чака докато тече операцията ? Кога ще видя аз бебето ? След раздвижването може ли да се излиза от родилнотл отделение, ако си ок ? Благодаря на отзовалите се

# 232
  • София
Здравейте, в понеделник имам планирано секцио в Щерев. Лекарят ми е външен за болницата и не съм много в час с порядките им, макар да съм следила първата си бременност там. Интересувам се бащата кога може да види бебето и има ли смисъл да седи и да чака докато тече операцията ? Кога ще видя аз бебето ? След раздвижването може ли да се излиза от родилнотл отделение, ако си ок ? Благодаря на отзовалите се

да, бащата даже може да присъства на раждането, ако не е вътре веднага след това му го показват. Бебето ще видите веднага и следобяда за малко в реанимация. За излизането не знам какво имаш предвид? Къде ще ходиш? Хубаво е да не излизаш извън болницата, че все пак си под наблюдение след не лека операция...

# 233
Нашия тати трябваше да присъства на секциото,но се направиха на ощипани и уж забравиха да го извикат!Ти и таткото ще видите бебето веднага....и не,нямаш право да напускаш отделението(аз писах декларация-обяснение,за да сляза до кафеавтомата на рецепция.Родих в 6 сутринта,раздвижиха ме в 8 сутринта на другия ден.На втория ден след секциото бях мнооого добре,но през целия престой се чувствах "затворник в добре изглеждащ затвор" Родих лятото и беше ужасно да не мога да мръдна от една стая!Като се връщам назад не е болка за умиране,но 5 дни затворен и да знаеш,че ти е забранено да напускаш отделението бееееше ужасно!

# 234
Благодаря за информацията. Че няма да присъства е ясно. Няма кой да го свестява. А за излизането - първо искам да се движа, защото и след първото секцио не се спрях от първия ден и се възстанових много бързо, второ имам детенце на 3 години и искам да го видя, а не мисля, че има работа в стаята. Все пак в един Майчин дом можеш поне до кафето или навън на въздух да излезеш  Confused

# 235
  • София
аз не съм имала нужда да излизам чак до долу, раздвижвах се по коридорите, диспенсера с водата е на другия край чак. Иначе май имаше диванчета пред родилното, можеш там да се видиш с детето, макър че не виждам причина да не дойде до стаята, стига да е здраво. Стаите са приятни, светли, с нормални мебели, приличат на хотелски, няма да се стресне от обстановката

# 236
Не заради обстановката, а нали все пак сме по две в стая. Не искам да преча някому. Така де. Ще го мисля на място. Каквото и да е 4 дни ще ги изкарам. Благодаря отново за отговорите.

# 237
  • София
аз не съм имала нужда да излизам чак до долу, раздвижвах се по коридорите, диспенсера с водата е на другия край чак.

Зависи къде си, диспенсерът беше точно до нашата стая.  Laughing И на мен 4 дни ми дойдоха в повечко, ама се преживява.  Simple Smile Има си определени часове за посещение, не виждам на кого ще пречи детенцето тогава.

# 238
Права си- детенцето може да създаде дискомфорт на другата жена, но аз като бях на дивана ,пред отделението на етажа си идваха хора на свиждане.
 Иначе за излизането- досадно е,че не може, но бебетата са нон стоп при вас, та няма много мърдане.
Бебето го виждате веднага,а ти го получаваш на другия ден след секциото като те преместят от реанимация в нормална стая.

# 239
Бих ти препоръчала др Ганева или др Коновалова, и двете са страхотни лекари.
Подкрепям с 2 ръце точно за тези лекарки!
По повод на последните коментари, аз раждах преди 3 години и никой не ми е забранявал да изляза от отделението.  newsm78 Ако е било забранено, не съм и разбрала, да си призная честно. Слизах за кафе до машината долу и нямах проблеми, макар да беше 2 пъти. Може да са забранили след това. Когато раждах ми казаха, че е забранено бебето да се носи извън стаята на ръце без легълцето. Някаква родилка така била хукнала по коридора и си изпуснала бебето. Та кой знае какви са причините за забраните...

А за детето - има си часове, пък и за него няма да е много леко, че мама я няма и на всичкто отгоре вече има бебе. Има фоайета. А има и ВИП стая, която е самостоятелна, с диванче и там всеки може да идва, когато си поиска! Випът е 150лв/д. Има и единична стая, която е безплатна и  не се води ВИп, но трябва предварително да се заявят и двете, защото напливът е голям. Така че нищо, че е външен лекарят, всички услуги, предлагани от клиниката могат да се ползват.
Таткото има смисъл да почака, защото ще му покажат бебето веднага.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт