Колкото до излизането, аз нямах проблем - казвах че слизам до аптеката да си взема нещо , просто се обаждах да не се притесняват ако не ме намерят. Желая ти леко раждане и много щастливи мигове!
.Родих средата на април със секцио тази година.Постъпих сутринта рано за манипулациите,в 8:30 беше насрочено самото раждане.На мъжа ми му казаха да дойде в 8 някъде и да седи на диванчето пред родилното.Малката изплака в 8:55 и веднага му я изнесоха да я види,след всичко там дето правят на бебетата.Мен ме изкараха след това и той ме чакаше да ме види,показаха ми и бебка,след това ме закараха в реанимация.Там стоях до следващата сутрин.Раздвижиха ни с другите майки дето бяха с мен и ни качиха в стаите.Тогава ни донесоха бебетата.Аз не съм имала никаква потребност да излизам навън,постоянно си седях с малката
.Единственото различно от това,което вие разказвате е че на свижданията може да идва само таткото.Има забрана от Александров,защото е станал проблем с някаква родилка и нейните гости,дошли 10 човека накуп и станало някакво мазало.Имаше една майка с мен в реанимация,която искаше да я посещава мъжа й с другото им детенце и й казаха да попита в отделението.Иначе престоя беше добре-храна,персонал всичко.Дано ви е бил полезен разказа ми.Успех на всички!
Наистина, жалко, че не го бяха въвели още от началото на годината, че и аз мир да видя, на моята дружка по стая идваха 4-6 човека накуп, прекалено е... влизат-излизат, то тясно, душно, децата се изнервят, плачат. Самата тя се изнервяше, че идват толкова много хора, но, парадоксално, те изобщо не се съобразяваха с нея. Едни делегации се точат по коридора, не могат да се разминат...
Точно в един от часовете за свиждане моят пингвин се разрева и го сложих да суче, той пък прояви небивал интерес и си изкара цялото посещение на чуждата рода, сучейки.
В крайна сметка бебето има нужди, то ми е по-важно, а и това си е нещо нормално, още повече за родилно отделение. Препоръчани теми