Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 382
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Както са ти писали, има смисъл да чака таткото, ще му покажат бебето веднага след операцията. За много кратко може да те види и теб в реанимация.
Колкото до излизането, аз нямах проблем - казвах че слизам до аптеката да си взема нещо , просто се обаждах да не се притесняват ако не ме намерят. Желая ти леко раждане и много щастливи мигове!

# 241
  • София
При нас не разрешаваха на никой външен да влиза в реанимация.

# 242
И мен влязоха да ме видят в реанимацията. Врно, че беше за 30 секунди, но влязоха мъжът ми и сестра ми. Тъкмо се връщаха от даряване на кръв за мен.

Няма ли мама, която да е родила скоро, за да сподели как стоят нещата. Последните коментари от старата тема бяха негативни, но не вярвам / или поне се надявам/ да е нещо обичайно.

# 243
Явно аз съм с най-пресни спомени Simple Smile.Родих средата на април със секцио тази година.Постъпих сутринта рано за манипулациите,в 8:30 беше насрочено самото раждане.На мъжа ми му казаха да дойде в 8 някъде и да седи на диванчето пред родилното.Малката изплака в 8:55 и веднага му я изнесоха да я види,след всичко там дето правят на бебетата.Мен ме изкараха след това и той ме чакаше да ме види,показаха ми и бебка,след това ме закараха в реанимация.Там стоях до следващата сутрин.Раздвижиха ни с другите майки дето бяха с мен и ни качиха в стаите.Тогава ни донесоха бебетата.Аз не съм имала никаква потребност да излизам навън,постоянно си седях с малката  Sunglasses.Единственото различно от това,което вие разказвате е че на свижданията може да идва само таткото.Има забрана от Александров,защото е станал проблем с някаква родилка и нейните гости,дошли 10 човека накуп и станало някакво мазало.Имаше една майка с мен в реанимация,която искаше да я посещава мъжа й с другото им детенце и й казаха да попита в отделението.Иначе престоя беше добре-храна,персонал всичко.Дано ви е бил полезен разказа ми.Успех на всички! Hug

# 244
Ами ще кажа - разгеле, най-накрая да вземат мерки наистина. Защото уж има часове за посещения и уж се спазват, но всеки малко по-нахален можеше да си прави каквото си поиска. Хора с нулева съобразителност,  мъкне се тумба от пет човека при новородени бебета и друга родилка, при това охотно седят с часове...

# 245
Април месец имаше и цялостна забрана за свиждания заради ужасните вируси. Мисълта ми е, че не се знае коя мярка колко е временна.

А за единична стая и ВИП-а пак ли са такива условията? Защото това вече би било доста странно.

# 246
Не, но там според мен изобщо не можеш да разчиташ. Обещават ги за едно и също време на десет жени и познай какво става...

# 247
Единственото различно от това,което вие разказвате е че на свижданията може да идва само таткото.Има забрана от Александров,защото е станал проблем с някаква родилка и нейните гости,дошли 10 човека накуп и станало някакво мазало.
Това е много добре! Simple Smile Наистина, жалко, че не го бяха въвели още от началото на годината, че и аз мир да видя, на моята дружка по стая идваха  4-6 човека накуп, прекалено е...  влизат-излизат, то тясно, душно, децата се изнервят, плачат. Самата тя се изнервяше, че идват толкова много хора, но, парадоксално, те изобщо не се съобразяваха с нея. Едни делегации се точат по коридора, не могат да се разминат...
Дано мярката е трайна, а не временна. Peace

# 248
  • София
Пфууу безумно е това влачене... май трябва като в Надежда, свиждане само в ресторанта/кафенето. И какво седят повече от 10-15мин??

# 249
  • София
Добре де, сега в тия 2195лв влиза ли престоя или трябва отделно да плащам? Не искам ВИП стая. Видях някакъв леглоден по 110лв

# 250
  • София
Добре де, сега в тия 2195лв влиза ли престоя или трябва отделно да плащам? Не искам ВИП стая. Видях някакъв леглоден по 110лв

Влиза престоя, не трябва да доплащаш за нищо.  Peace

# 251
Това с тумбите от гости е доста дразнещо! Особено, когато майката не е сама в стаята. Тези хора не мислят ли как се чувства другата жена - да легне, да стане, евентуално да кърми, да отиде до тоалетна? Луда работа! Twisted Evil  И от какъв зор цялата рода трябва да се изтърси там?

# 252
  • София
Има си часове за свиждане все пак, не сме кърмили и не сме се къпали точно тогава. При мен идваше само мъжът ми и една приятелка дойде веднъж сутринта, като мъжът ми  го нямаше. Само денят преди изписването дойдоха и при мен и при нея повече хора, но се редуваха и чакаха вън на диванчето.

# 253
Има си часове за свиждане все пак, не сме кърмили и не сме се къпали точно тогава. При мен идваше само мъжът ми и една приятелка дойде веднъж сутринта, като мъжът ми  го нямаше. Само денят преди изписването дойдоха и при мен и при нея повече хора, но се редуваха и чакаха вън на диванчето.
Joy Точно в един от часовете за свиждане моят пингвин се разрева и го сложих да суче, той пък прояви небивал интерес и си изкара цялото посещение на чуждата рода, сучейки.  Peace

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 18:26 от Бона

# 254
  • София
Моето първо раждане е в друга болница. Беше се развалила мивката в стаята и имаше двама майстори. Кърмех, цедях се Grinning В крайна сметка бебето има нужди, то ми е по-важно, а и това си е нещо нормално, още повече за родилно отделение.
Неприятно е да се точи върволица от хора. Аз не се притеснявам от микроби, в болницата има достатъчно гадини и бебетата си ги влачат после. Но е досадно, слушаш им разговорите, не можеш да си направиш някакъв тоалет, да се преоблечеш.   Аз бих искала мъжът ми и детето да идват.Евентуално майка ми/сестра ми, ама не държа. Други абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт