Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 354
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Ако е за целия престой, а не за ден, както на мен ми казаха, това променя много нещата. Малко е дразнещо обаче да има такава разлика в информацията, кото дават. Ходи гадай кое е вярното.

# 301
То със същия успех могат да я обяват и за 15 лв. за целия престой. Така или иначе вероятността реално да ви огрее е нищожна  Laughing

# 302
Защо да е нищожна?

# 303
Защото доста хора искат ВИП-а Simple Smile

# 304
Трябва да питам пак понеделник  и ми се искаше да  го видя този ВИП 😁

# 305
Значи... сега се връщам от болницата. Доплаща се 50 лв на ден, т.е. естествено раждане 3 дни по 50 лв тотал 150 лв.

# 306
# 307
Айде и аз с инфо по въпроса за проклетия ВИП. Питаха ме изрично дали съм с някакъв пакет и като казах "не", направиха физиономия в стил "ми сори тогава, прецакана си" и ми казаха 160лв/д. Така че, момичета, 50лв може да е с пакет за проследяване или карта Кредо престиж, но за такива, които са си плащали всеки преглед отделно, цената е 160лв/д.  Sad Този път това ми го казаха на касата.

Ms. M, ти с някакъв пакет ли си? Защото ако за пореден път ни казват различни неща, вече ще се разправям с тия от Щерев!

# 308
Не съм с пакет. И мен ме пита старшата акушерка дали имам някакъв пакет или карта кредо престиж, казах й не. Обясни ми, че над тия 2195 лв. се доплаща 50 лв на ден. Стандартно цената на нощувка е 110 лв + тези 50 се получават 160 лв. Но в тези 2195 лв са ти включени 3 нощувки за естествено и за секцио. А ти с кого разговаря- с момичетата на регистратура или със старшата акушерка? Аз като ходих да я заявя ме записа в една тетрадка.

# 309
Даа, много чинно записва винаги  hahaha И после бам - за една дата записани три примерно, или незаписаната вип пациентка на др Х родила 2 седмици по-рано и айдее...
Цвети, изобщо не се ядосвай, с тази ВИП стая така или иначе е пълно тото.

# 310
Не съм с пакет. И мен ме пита старшата акушерка дали имам някакъв пакет или карта кредо престиж, казах й не. Обясни ми, че над тия 2195 лв. се доплаща 50 лв на ден. Стандартно цената на нощувка е 110 лв + тези 50 се получават 160 лв. Но в тези 2195 лв са ти включени 3 нощувки за естествено и за секцио. А ти с кого разговаря- с момичетата на регистратура или със старшата акушерка? Аз като ходих да я заявя ме записа в една тетрадка.

Ама вече много се ядосах. Не че ми е много належащо, но се дразня на такива простотии - един казал едно, друг друго и после ние тук гадаем, нищим, спорим.
Аз питах 2 пъти: веднъж момичето на столчето под надпис "информация"  Laughing и онзи ден на касата. И двата пъти ми казаха едно и също / е, с разлика 10лв/. Тогава старшата акушерка беше заета и не можах да говоря с нея. А колкото до записването, аз когато раждах си говорих с Коновалова направо.

Все едно, желая безпроблемно раждане на всички и късмет с въпросния ВИП на заявилите го!

Понастоящем болницата след 36 г.с. ли поема бебета или и преди това? Подготвени ли са за по-малки бебчета и при проблем пак ли ги транспортират в МД? Моля, дайте ми някаква информация, че моята е от преди 3г., а моментът наближава и почнах пак да се колебая.

# 311
Доколкото знам, положението е същото.

# 312
И на мен ми е интересно как стои въпросът с недоносените бебчета или на доносените, на които им е нужна някаква помощ при дишането и тн. проблеми?

# 313
След 36 седмица. След тази седмица и докторката ми даде номера си, ако тръгна да раждам 😅😅😅. Важното е да родим здрави бебчета и престоя да е ок. А вече дали  ще е вип стая или единична.... да минава по-бързо този период Simple Smile.У дома ще си ми е най-приятно с бебкото 😍😘❤

# 314
Желая на всички леко раждане и здрави бебета, другото се преживява  Hug
По принцип критерия е 36 гс, обаче гледам че първо им е много важно да видят на УЗ и теглото на бебето и чак тогава се дава зелена светлина за прием на родилката, защото има случаи и в по горна седмица с ниско тегло под 2.5 кг. Общо взето са предпазливи и не приемат проблемни случаи, което е добре - достатъчно примери имаше напоследък за друга елитна частна болница дето приемат всичко да не се минат и после трагедии...пази Боже.
Ако има усложнения и се наложи транспорт, имат договор с МД и Токуда, но се транспортира само бебето, майката остава в Щерев.

Общи условия

Активация на акаунт