Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 357
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Няма проблем да е кърми с епидурална или спинална упойка(при секцио), в много страни това е стандартна практика и бебето суче още докато шият майката.
Това не е точно така. Поради добрата си разтворимост в мазнини, упойките много бързо преминават в кърмата. Разумният подход е да се изчака поне 24 часа за който срок повечето вече са в незначителни концентрации. Иначе преминават с кърмата и могат да причинят сънливост и други проблеми при бебето. Има и видове упойки при които е абсолютно забранено кърмене непосредствено след раждането, зависи клиниката с какво работи. Същото се отнася и за обезболяващите и АБ които се вкарват първите 1-2 дни, съвсем не са безобидни.

# 286
Ето едно видео, за избора на МЦ Д-р Щерев за Най-добра АГ болница.
И моите лични адмирации за д-р Ганева  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=ErDtnG3RxAc

# 287
Даже не съм знаела, че има такъв конкурс Rolling Eyes

# 288
Страхотен лекар е доктор Ганева, да е жива и здрава!

# 289
Записах си час за Бхс и ФМ Simple Smile ще съм при да. Петър Игнатов... Някой има ли мнение за него  Flutter

# 290
Hamsti, аз се следя при него. Не само за ФМ, но и и цялата Б като цяло. Даже скоро ще раждам при него.
Много добър специалист, препоръчвам с две ръце. Не е от най-разговорливите, но поне можеш да си сигурна в изследванията, че нищо няма да му обегне.
Ако имаш въпроси - не се притеснявай да си ги задаваш.
Успех!

# 291
Аз бях на фетална при него-внимателен и конкретен. Казва нещата без излишно 'пудрене" когато го попитах за определени рискове. Аз съм доволна от него.

# 292
И аз бях при него на ФМ, определено не е от разговорливите, малко е пестелив в обясненията си, но определено е специалист.

# 293
И аз, ако е удобно и някой има желание да сподели, пак да си повдигна въпроса за момента преди самото раждане, в родилна зала ... Thinking

А преди самото раждане, докато дойде времето за същинската част, сами ли сте или може мъжът ви да е с вас? И в стаите ли се стои през това време? Аз не искам ММ да присъства на самото раждане, но ще се чувствам много по спокойна ако е с мен през периода на чакането /при нормално раждане разбира се/.

# 294
  • София
И аз, ако е удобно и някой има желание да сподели, пак да си повдигна въпроса за момента преди самото раждане, в родилна зала ... Thinking

А преди самото раждане, докато дойде времето за същинската част, сами ли сте или може мъжът ви да е с вас? И в стаите ли се стои през това време? Аз не искам ММ да присъства на самото раждане, но ще се чувствам много по спокойна ако е с мен през периода на чакането /при нормално раждане разбира се/.

обсъди го със следващия ти лекар. ММ не е бил при мен, ама даже не се сетих да попитам, такава лудница беше при мен че само още той липсваше...

# 295
Мерси за отговорите момичета  Hug Стискам палци всичко да е наред  Praynig А има ли някоя мама на която на ранната ФМ да са й познали пола на бебчо?

# 296
ММ стоеше в коридора на едно диванче, каза че чувал всичко и от подготвителната стая, и от операционната дори, особено като сме се майтапили нещо с докторите, но не съм питала дали може да е при мен, а и, честно казано, не го исках при мен, защото му е много слаб ангелът и щях да се притеснявам повече да гледа манипулациите по подготовката, да не се отплесвам, ама не е от смелите.
Иначе, като за компания можеше да е приятно да е с мен, но в подготвителната стая имаше и друго момиче, не мисля, че щеше да й е ок да има чужд мъж, докато я преглеждат и й правят различни манипулации.
Присъединявам се към съвета да се обсъди с проследяващия (или този, при когото ще е раждането) такава възможност! Peace

обсъди го със следващия ти лекар. ММ не е бил при мен, ама даже не се сетих да попитам, такава лудница беше при мен че само още той липсваше...

# 297
Благодаря момичета, утре съм при док и мисля да говоря с нея, но исках да разбера преди това какви са порядките в болницата, а и ми е за първи път и съм много в небрано лозе Simple Smile

# 298
Последно ВИП стаята 150 лв на ден ли е или за целия престой ? Аз също бях на отворени врати и  разбрах че е за целия престой

# 299
За целия престой... Жената на отворените врати го натърти умишлено.

Общи условия

Активация на акаунт