Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 053
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Може да. Д-р Яначкова работи по каса във вторник, мисля. Трябва да кажете при записване на час, че сте с направление.

# 76
  • София
Много мерси  Hug Обещах на приятелка да питам, а забравих и се чудех какво да и пиша сега Crazy 

# 77
Искам да попитам тези от вас,които са раждали и на тези на които им предстои дали имате телефоните на лекуващите ви лекари,тоест дали когато настъпи раждането можете да им звъните по всяко време? Дали ако има нещо можете да им се обадите директно на тях да ги попитате? Питам ви защото с това да се обадиш на регистратурата,да чакаш да ти върнат обаждане след часове чакане и напрежение и т.н.

# 78
  • София
Искам да попитам тези от вас,които са раждали и на тези на които им предстои дали имате телефоните на лекуващите ви лекари,тоест дали когато настъпи раждането можете да им звъните по всяко време? Дали ако има нещо можете да им се обадите директно на тях да ги попитате? Питам ви защото с това да се обадиш на регистратурата,да чакаш да ти върнат обаждане след часове чакане и напрежение и т.н.

Някои лекари си дават номерата, други - не. Александров ми го даде още на 1 преглед.  Peace

# 79
  • София
И на мен Димитров ми го даде на първия преглед. Само веднъж до момента ми се е налагало да му звъня, гледам да не злоупотребявам и се обаждам на регистратура.

# 80
на мен не ми го е давала. Звъня ми два пъти от служебния си, но един път като ми се наложи спешно да я намеря беше изключен ( беше в 8 сутринта, като ми се наложи...). Доколкото зная като наближи термина си дават телефоните..

# 81
И аз на това разчитам да го даде като наближи термина и да мога да разчитам на нея по всяко време...

# 82
Моя термин беше вчера още нямам телефон на следящия ме лекар... обясни
 ми да звънкам на регистратурата и от там  те ще го търсят ..... което за мен е доста нелепо ..

# 83
 ми да звънкам на регистратурата и от там  те ще го търсят ..... което за мен е доста нелепо ..
Някак си и на мен ми изглежда много нелепо да нямаш връзка с лекаря, на който си се доверила и очакваш точно в най-важния момент да можеш да му се обадиш. А през регистратурата отнема наистина много време докато ти върнат обаждане.

# 84
  • София
Аз следях при Стратиева и като наближи раждането я попитах какво правя, ако започна да раждам и тя каза първо да звъня на нея и да тръгвам към болницата. В последствие се оказа, че тя ще отсъства и ме свърза с Димитров, той ми каза същото, първо да звъня на него и така й направих. Той си беше записал номера ми и дори докато пътувах към болницата ми звънна той да пита до къде съм стигнала  Laughing
А кой е твоя лекар?

# 85

А регистратурата като работи до 20ч. какво правим, ако ти трябва да се свържеш с АГ след този период? Аа... и в събота е до 14ч.... Много кофти, все пак са доктори, а не работят в ДАНС...
П.С. кой е твоя лекар?

# 86
Моя лекар е Манчев  Peace а регистратурата са ми вдигали телефон в 23:30 веднъж за повече не знам.... но от както лежах там сестрите казаха ако тръгне през ноща да звъня на тях...... номера които предните страници споменаха....  Wink

# 87
И аз днес попитах за телефон но не ми го даде, за сметка на това кардиолога си го даде

# 88
  • София
Ох тоя Манчееев....

Споко иначе, аз имах на Коновалова номера но не и звъннах, прецених че няма смисъл, беше 6 сутринта и знам че е сутрешна смяна и че ще дойде. Като отидох веднага и звъннаха сестрите

# 89
  • София
Кардиологът не знам дали е един, аз бях на преглед при Николов, че изведнъж започна да ми се качва кръвното. Страхотен лекар! Много ме успокои, после пак имах проблем, звънях му, той ми звънеше да ме пита как съм. Жалко, че не да всички като него.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт