Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 058
  • 725
  •   2
Отговори
# 90
Манчев не съм му го искала номера,не ми го е давал, но след секциото взе моя и звъня неколкократно докато беше почивка да попита как съм,тъй че Peace , а иначе наминава да ме види. Супер доволна съм от него.

# 91
Да Николов! И мен ме успокои вчера.

# 92
Мацето, Коновалова кога ти даде номера си? Все още го нямам аз, имам на специализантката й, което пак си е някакво успокоение. Веднъж ми се е налагало да я търся чрез регистратура, стана сравнително бързо връзката, но все пак ако раждам, или не да Боже имам спешна нужда от нея, не е яко да разчитам на регистратура.

# 93
Много ме притеснява един въпрос и искам да попитам раждалите в Щерев,ако едно раждане започне през нощта в клиниката има ли анестезиолог,който да постави упойката,има ли педиатър,който да поеме бебето? Питам ви защото позната на моя приятелка и казала,че това я отказало от болницата,през нощта имало само дежурен лекар и акушерка,другите идвали сутринта...моля ако някой има информация да сподели.Благодаря!

# 94
  • София
Не може да няма.  Shocked

Една вечер след като родих, може би беше между 22.00 и 23.00, бебето повърна на фонтан, много се притесних ( разбира се нямаше за какво) и исках да се видя с педиатър, но ми казаха, че  в момента не може да дойде, защото има няколко родилки  и че трябва да поемат бебетата им.

# 95
И на мен ми се струва,че трябва да има по всяко време на денонощието и въобще не съм го мислила,но след това,което ми каза се притесних,защото ако е планово секцио ще го предвидят,но ако започне раждане в 2 или 3 през нощта,а няма такива кадри какво ще стане,ще се мъчиш докато се съмне...

# 96
  • София
Има, и анестезиолог и педиатър, Дачева ( така ли се казваше?) имам чувство че живее вътре в болницата или много близо до болницата, винаги е там

# 97
  • София
Анестезиолог има през нощта, наложи ми се да ползвам услугите му миналия месец за двете нощи в болницата по всяко време се отзоваваше анестезиолог.
Педиатър също би трябвало да има тъй като доста нощни раждания се случват

# 98
Благодаря ви момичета,наистина ме успокоихте,че вече не знам за кое по напред да мисля. Раждането наближава,а така съм се притеснила,такава паника ме е обзела,че не знам.

# 99
  • София
Момичета, в сайта пише, че при секцио престоя е 5 дни. Това означава 5 нощувки или 4 нощувки? Благодаря!

# 100
4 нощувки, приеха ме на 9-ти, изписаха ме на 13-ти.

# 101
  • срещу двата комина :)))
аз родих в 12 без 15 вечерта , Дачева я извикаха специално, тя живее на 5 минути от болницата, а анестизиолог си има дежурен  Peace

# 102
Момичета, в сайта пише, че при секцио престоя е 5 дни. Това означава 5 нощувки или 4 нощувки? Благодаря!
И аз бях 4 нощувки.

# 103
  • София
Родих в 21:17, съквартирантката ми - в 19 и нещо вечерта ( и двете със секцио) и въпреки че нито с нас, нито с бебетата имаше проблеми ни оставиха за 5 нощувки.

# 104
Много ме притеснява един въпрос и искам да попитам раждалите в Щерев,ако едно раждане започне през нощта в клиниката има ли анестезиолог,който да постави упойката,има ли педиатър,който да поеме бебето? Питам ви защото позната на моя приятелка и казала,че това я отказало от болницата,през нощта имало само дежурен лекар и акушерка,другите идвали сутринта...моля ако някой има информация да сподели.Благодаря!

Раждах там 2015 и 2016, и двата пъти през нощта. Има дежурен лекар и 2 акушерки, за анестезиолог не съм сигурна, мисля че и него викат заедно с екипа. Дежурният лекар преценява дали има раждане или не и свиква екипа: следящият бременността ви лекар и неонатолог. Не пречи и Вие да се обадите на доктора на тръгване към болницата, ако сте сигурни че раждате. А неонатолог е само Дачева, наистина може да се каже, че живее там. Там е денем, а нощем я викат, в събота и неделя също.

Общи условия

Активация на акаунт