Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 054
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
....  " и обясних,че имам въпроси към лекарката и искам да се видя с нея,но не стана."
Моля те, сподели защо "не стана"? Какво ти отговориха и коя от двете? При това положение отказвам преглед, не плащам и се оплаквам, където трябва!

# 61
Gaby-to, благодаря ти!

# 62
....  " и обясних,че имам въпроси към лекарката и искам да се видя с нея,но не стана."
Моля те, сподели защо "не стана"? Какво ти отговориха и коя от двете? При това положение отказвам преглед, не плащам и се оплаквам, където трябва!
Обясни ми специализантката й,че този ден е много натоварена и тя ще ме прегледа,после лекарката ще провери прегледа и ако има нещо ще ми каже. Увери ме,че следващия път ще ме приеме лекарката,а не тя за което се надявам...

# 63
Здравейте ето ме отново с моите въпроси  Laughing този път въпроса ми е дали в предродилна зала дали може таткото да седи при мен примерно за компания и успокоение или не пускат никой  Laughing

# 64
  • София
При мен не го пуснаха, въпреки че нямаше други родилки, за сметка на това го пуснаха по време на секциото.  Simple Smile

# 65
andota и при мен се наложи спешно секцио, за което никак не бях доволна, но при теб и бебето е било много голямо, така че може би това е бил по-добрият вариант.  Simple Smile
Hug
sea.sea, при кой ти беше секциото?
Мен ме рязаха следящата ми бремеността (Арабаджи) и Григорова(от бившата Тина Киркова). Мисля че белега ми е приличен. Очаквах да съм повече накълцана.  Laughing
ПС: Прецакани сме че освен родилните контракции сме изтърпяли и болките след операцията  Confused

# 66
  • София
Александров, асистираше Ганева.  Simple Smile

# 67
Аз също бях секцио планирано таткото не го пуснаха никъде през тези 2 часа в които ме подготвяха, въпреки че всичко вървеше по план не сме бързали не е имало спешни ситуации, влезе на самата операция докато извадят бебчо, направи снимки докато го обработват и след това го помолиха да излезе докато приключат и с мен, чакаше отвън.

Относно специализантите за 9 месеца никога не ме е преглеждал специализант на нито един преглед нито при моята следяща д-р Арабаджи, нито при БХС и ФМ при Чавеева. Д-р Чавеева си има хора които обучава, но никога не е оставяла на тях прегледите винаги ми ги прави тя, а те само гледаха.

# 68
Следя с интерес темите за родилните болници и особено тези за частните и имам въпрос. Да речем записвам се на ЖК в Щерев при определен лекар, който съм избрала след проучване. Плащам си пакет за проследяване или след всеки преглед плащам на касата за услугите получени именно от този лекар. Тук чета, че те имат специализанти и в най-добрият случай лекарят, когото съм избрала е в кабинета, а с мен се занимава специализанта. Питам от какъв зор плащам не малка сума за да ме преглежда именно избраният от мен лекар а не специализант. Тази "услуга" мога да я получа в Майчин дом-София  или на ЖК в друга държавна болница, където няма да  платя стотинка. Аз съм избрала частна болница за да се чувствам спокойна и да не ми се мотаят излишни хора, най-малкото стажанти и специализанти.

Следях се в Щерев с предплатен пакет и там родих октомври. Платих пакета в началото и  края единствено доплатих само един преглед, защото бях изхарчила включените в пакета брой, заради спешни посещения.
Винаги, абсолютно винаги ме е преглеждала моята лекарка. Случвало се в кабинета да има стажант - веднъж или два пъти - но те само гледаха, тя им показваше неща на монитора и обясняваше кое какво означава. Не съм имала случай, в който да ме прегледа специализант, а камо ли моят лекар дори да не е в кабинета. Може би съм попаднала на лекар, който не е толкова зает в програмата им за обучение, което в моя случай е само плюс.

# 69
  • София
Mен един единствен път ме е преглеждал специализант, но лекарят ми беше плътно до нея.  Peace

# 70
Здравейте момичета, моля за малко помощ. Пациент съм на клиниката и си следя бременността там /19 г.с./, но се наложи за феталната морфология да си запиша час за д-р Игнатов, нямам никакви впечатления за него и дори за пръв път го чух. БХС правих при Чавеева, моля ви за мнение, ако някой е чувал нещо за него.
Аз ходих при него, внимателен и изчерпателен. Доволна съм.  Ето сайта му: http://www.orthogyn.com/ignatov/index.html

# 71
Следя с интерес темите за родилните болници и особено тези за частните и имам въпрос. Да речем записвам се на ЖК в Щерев при определен лекар, който съм избрала след проучване. Плащам си пакет за проследяване или след всеки преглед плащам на касата за услугите получени именно от този лекар. Тук чета, че те имат специализанти и в най-добрият случай лекарят, когото съм избрала е в кабинета, а с мен се занимава специализанта. Питам от какъв зор плащам не малка сума за да ме преглежда именно избраният от мен лекар а не специализант. Тази "услуга" мога да я получа в Майчин дом-София  или на ЖК в друга държавна болница, където няма да  платя стотинка. Аз съм избрала частна болница за да се чувствам спокойна и да не ми се мотаят излишни хора, най-малкото стажанти и специализанти.
Плащаш и за много повече- за модерна апаратура, за цивилизовано отношение, за уютна среда, за справки и капризи по телефона, за глезенето на някои от посетителките( знам, че сме чувствителни по време на бременността, но някои просто са ми too much), за това всички изследвания и процедури да са на куп. Не твърдя,че всичко е идеално,но когато се буташ при титолуваните имена на болницата със стажанти, трябва да приемеш този дискомфорт. Аз съм доволна когато те ме следят с шеф до рамото, защото гледат много по-внимателно и се притесняват да не сгафят, а пък специалиста ги натиска и гърчи и дебне за грешки.
Това си е мойто мнение например. Не ангажирам с него.
Много съм доволна от грижите и от раждането, не всичко беше идеално(не мисля,че е възможно), а и на фона на това, което чувам за други частни болници, препоръчвам Щерев с две ръце. Парите наистина са много, но се оправдаха.
И за финал- спешно секцио, доста напрегнато, добър финал и за по-малко от седмица съм абсолютно подвижна и пълноценна.

# 72
Здравейте момичета, моля за малко помощ. Пациент съм на клиниката и си следя бременността там /19 г.с./, но се наложи за феталната морфология да си запиша час за д-р Игнатов, нямам никакви впечатления за него и дори за пръв път го чух. БХС правих при Чавеева, моля ви за мнение, ако някой е чувал нещо за него.
Аз ходих при него, внимателен и изчерпателен. Доволна съм.  Ето сайта му: http://www.orthogyn.com/ignatov/index.html

Благодаря много за информацията Bel_Ami, много ме успокои  Hug

# 73
  • София
На преглед при специалист може ли да се отиде с направление от ЛЛ ?По-конкретно питам за ендокриноложката Яначкова.
Бях днес там на преглед и забравих да питам  Tired

# 74
Само Яначкова и Билчев преглеждат с направление. До централната каса има нещо като ценоразпис и там го четох наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт