Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 614
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Аз не съм плащала прегледа на 45 ия ден!

# 166
Не се плаща, влиза към раждането.
За коремна ЕГ по-добре потърси на друго място.

# 167
# 168
Здравейте,момичета,пиша ви с молба за съвет и препоръка.Дали някой от гинеколозите в Щерев е сериозен и добър специалист по водене на рискови бременности?Първата ми завърши с прееклампсия и се наложи спешно секцио накрая.Бих искала през втората си бременност да съм в ръцете на добър специалист,за да може поне да се намалят шансовете от минаване през този ад отново.Благодаря ви!
(От лекарите там съм била само при Валери Манчев,който за съжаление ми направи всякакво друго,но не и добро впечатление)

# 169
  • София
С две ръце ти препоръчвам др. Коновалова. Аз бях с рискова и се следях при нея, както и няколко други приятелки с рискови. При мен беше конус на шийката, благодарение на нея износих до 38ма седмица

# 170
Препоръчвам д-р Коновалова с две ръце, а вие за съжаление сте попаднала на най-лошия в цялата болница Манчев

# 171
С две ръце ти препоръчвам др. Коновалова. Аз бях с рискова и се следях при нея, както и няколко други приятелки с рискови. При мен беше конус на шийката, благодарение на нея износих до 38ма седмица
Благодаря за съвета!Още едно момиче ми писа за нея на лични.

# 172
Препоръчвам д-р Коновалова с две ръце, а вие за съжаление сте попаднала на най-лошия в цялата болница Манчев
[/quote/]

Наистина тогава не знаех,че е най-лошия доктор там.Цял месец го посещавах по веднъж -два пъти на седмица и той всеки път ме питаше какво правехме.Не се свърза с мен за изследвания цяла седмица и то два поредни пъти,караше ме да се разкарвам с детето до болницата,за да си разбера резултатите,вместо по телефона да ми обясни за 2 минути.Това и че ми направи абсолютно ненужен цикъл от прегледи,за да се установи ,че просто всичко ми е наред.

# 173
Благодарение на най-лошия лекар в болницата в момента се радвам на живо и здраво дете!  Повече такива лоши лекари да има !

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 09:37 от MagiCs8281

# 174
  • София
Маги, процентът на доволните от него е много по-нисък от доволните. Явно нещо не е, както трябва, за да не спират да се оплакват хора от него. Радвам се, че при теб всичко е било наред.  Peace

# 175
Всеки  сам решава за себе си само споделям моят опит с него! За мен той е не само добър лекар но и добър човек!

# 176
  • София
Така е, хубаво е да се споделят различни мнения, за да може човек да си направи преценка, при моя досег с него прояви не само некомпетентност, но и последното, което мога да кажа е, че е добър човек.

# 177
Момичета знаете ли дали може да се следи бременността при един лекар в Щерев, но в последствие да се избере друг, при който да се ражда, дали гледат с добро око на това, ще има ли обидени и дали въобще вторият лекар ще се съгласи да поеме пациент на свой колега?

# 178
Може но не трябва да е в последния момент поне 2 месеца по-рано  трябва да се прехвърлиш при другия лекар който искаш да ти води раждането, чисто документално лекаря има много неща които да оправи а и трябва да е започнат с особеностите на твоята бременност.

# 179
Може, досието ти така или иначе е там. Записваш си час месец и нещо преди раждането при новия лекар и си продължаваш със следенето при него.

Общи условия

Активация на акаунт