Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 603
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, някой може ли да ми каже каква е цената на ФМ, втората не ми е включена в пакета?

# 196
  • София
120лв.

# 197
Благодаря ти  Hug

# 198
  • София
И аз да се включа с въпросчета. Следя се от 17 г.с. в Щерев, не съм закупувала пакет. Някоя от вас дали знае, ако има някаква разлика в цената за раждане в моя случай? Или поне в случай, че не съм закупувала пакет. Някъде срещнах 2195лв като сума, това би трябвало да покрива всичко, нали?

# 199
преди месец родих.. без пакет бях и платих 2195 за раждане !

# 200
И аз да се включа с въпросчета. Следя се от 17 г.с. в Щерев, не съм закупувала пакет. Някоя от вас дали знае, ако има някаква разлика в цената за раждане в моя случай? Или поне в случай, че не съм закупувала пакет. Някъде срещнах 2195лв като сума, това би трябвало да покрива всичко, нали?
Мисля че отстъпката от раждането е 100 лв ако си с пакет.

# 201
Момичета има ли някоя от вас,която е раждала при Тимева? Даде ли ви телефон за връзка? Каза ли,че тя ще води раждането? Наистина ми е много спешно и важно. Благодаря предварително.

# 202
  • София
Благодаря и на двете момичета.  Hug

# 203
Момичета,знаете ли има ли начин да ми дадат копие на  епикризата за раждане на бебенцето от клиниката?Педиатърката ни го е загубила...но това е друга тема.

# 204
  • София
На мен ми дадоха, но ми трябваше само информативно, нямах нужда от подпис и печат. Предполагам, че и с подпис може, но ще стане по-бавно.  Peace

# 205
Здравейте, трябва да отида за вливане на интралипид и ми се иска да отида възможно най—рано, преди работа. Имате ли идея в колко най—рано мога да отида? Имам някакъв спомен, че май беше от 8:30...

# 206
  • София
Здравейте момичета, пиша тук за съвет. Преди 3 г. родих моята принцеса в Щерев при Савова. Сега май ще е ред за второто, но това все още не е сигурно тъй като теста е отрицателен. Закъснява ми със седмица, което не е много, но ми се иска да знам какво става. Въпросът ми е следния - Савова е страхотен специалист, но при нея се чакаше много. Можете ли да ми препоръчате друг лекар. Мислех за Коновалова или Арабаджи. Някой който да е внимателен, но да не е прекалено ангажиран за да чакам по 3 часа за преглед при него, без значение че съм със запазен час  bouquet
Иначе като ви чета коментарите явно не са работили върху пропуските си от преди 3г. Това с консултантите за кърмене е пълно безумие. И рпи мен нямаше кой да ми помогне. Казваха ми че не мога да кърмя и ми бутаха шишето с АМ (с плоски зърна съм). Добре че не ги послушах и си кърмих детето 8 месеца.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 09:01 от allian84

# 207
allian84, при Коновалова съм, трудно се запазват часовете при нея, но това е в началото, след това на всеки преглед тя ти запазва директно час за следващия. Досега най-много съм чакала 20-30 минути, а ако си по спешност, те приема доста бързо. Надявам се сега като го казвам да не чакам часове наред другата седмица  Mr. Green Иначе е внимателна, мила, отговаря на въпросите ти без да се дразни и си следи за изследванията  Peace

# 208
allian84, писах ти на лично.

# 209
  • София
Много благодаря и на двете ви за постовете  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт