Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
За допълнителното плащане за престой е за ВИП стаята и е 150лв по последни данни от "информация". Другите стаи влизат в цената на раждането.

# 256
  • София
Разбирам, Бона, казвам при нас как беше.  Simple Smile Кърменето може би не е най-добрият пример, но къпането и преобличането може да не става точно в часовете за посещение. Пък и то в тези стаи през 5 минути влиза някой така или иначе.  Crazy

# 257
Е да де, ама като се заточат едни тумби и стоят по 2-3 часа почва да ти писва, съжалявам но не ми е приятно да кърмя пред публика, за мен това е доста интимно. Не ми е приятно също в измъчен вид след операция да се чудя имам ли евентуално петна по нощницата и въобще да стоя полугола пред отбор непознати.  И определено мисля че влизането на толкова много хора в РО при невородени не трябва да се допуска, вероятността да се вкара вирус или друга инфвкция е много голяма, на всичко отгоре тумбата ползваше подред и банята в стаята...Изобщо абсолютно неприемливо, да не говорим че имаш нужда да си починеш и възстановиш на спокойствие, а вместо това цял ден ти надуват главата несъобразителни хора.

# 258
150 лв е целия престой цената за ВИП стаята.

# 259
  • София
За това е важно е да се спазват часовете, а не всеки да си идва и прави, каквото си иска.  Rolling Eyes

# 260
150 лв е целия престой цената за ВИП стаята.

150лв на ден  ми казаха от информация. То в държавна болница единичен вип е 70-80лв/д, как в Щерев ще е 150 за целия престой

# 261
На отворените врати миналата седмица дамата подчерта, че е за целия престой доплащането 150 лв . Може и тя да се е объркала, но беше доста убедителна. Единична и двойна стая влизат в цената от 2200 лв. за раждане, но за ВИП- а даваш 150те лв.и имаш право за целия ти престой в болницата да имаш постоянно придружител, който е с теб 24/7 ( ако иска). Придружителя е един човек за целия престой, не може единия ден да е мъжа ти, на другия майка ти и т.н..

# 262
А как стои въпросът с изписването? Лекарят, който следи бременността ли те изписва или който е на смяна и има ли час за това? Тогава може ли да дойдат родителите и да чакат отвън?

# 263
  • София
А как стои въпросът с изписването? Лекарят, който следи бременността ли те изписва или който е на смяна и има ли час за това? Тогава може ли да дойдат родителите и да чакат отвън?

Има стая за изписване, могат да дойдат всички, които поискат. Акушерка е на изписването с вас и с бебето, ако лекарят, който ви е израждал е на смяна може и той да дойде. Мен ме изписаха неделя и бяхме само с акушерка.  Simple Smile

# 264

Има стая за изписване, могат да дойдат всички, които поискат. Акушерка е на изписването с вас и с бебето, ако лекарят, който ви е израждал е на смяна може и той да дойде. Мен ме изписаха неделя и бяхме само с акушерка.  Simple Smile
A другото,за което се чудя,вие каква почерпка взехте и за кой? Цветя,букети нещо друго? За първи път ми е и се чудя с какво да се подготвим.

# 265
  • София
На лекарката взехме кошница с Линдт и вино, букети, за почерпка взехме солени и сладки бухтички малки, курабийки и ги оставихме на хората на смяна да се почерпят. Мен също ме изписа акушерката, Коновалова беше там но влезна спешно в операция.

# 266
  • София
И ние бяхме взели разни сладки, бонбони, букет за акушерката. На лекаря нищо не взех, защото бях много афектирана от пълната незаинтересованост от мен след като мина раждането.  Crossing Arms

# 267
А преди самото раждане, докато дойде времето за същинската част, сами ли сте или може мъжът ви да е с вас? И в стаите ли се стои през това време? Аз не искам ММ да присъства на самото раждане, но ще се чувствам много по спокойна ако е с мен през периода на чакането /при нормално раждане разбира се/.

# 268
  • София
Аз бях с непланирано секцио, и докато ми вливаха системи и мериха тонове, не го пуснаха да влезе, въпреки че бях сама в подготвителната стая, за сметка на това присъстваше на самото раждане.

# 269
  • София
Аз бях с непланирано секцио, и докато ми вливаха системи и мериха тонове, не го пуснаха да влезе, въпреки че бях сама в подготвителната стая, за сметка на това присъстваше на самото раждане.

Ти си била с непланирано, но иначе колко по-рано трябва да се заяви за присъствието на бащата? Той много иска и не е страхлив, но ме е страх да не се травмира или да не припадне. Детето си било негово и иска пръв да го види и гушне.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт