Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 534
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В Щерев има ли невролог?

# 436
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете мнение за д-р Даниела Савова от "Щерев"? Кой е ходил при нея и какви са му наблюденията като човек и специалист?  newsm78 Благодаря предварително!  newsm03

# 437
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете мнение за д-р Даниела Савова от "Щерев"? Кой е ходил при нея и какви са му наблюденията като човек и специалист?  newsm78 Благодаря предварително!  newsm03
Здравей, Daisy аз съм пациент на д-р Савова и мога да изкажа само положителни неща за нея, като лекар и човек. За мен е истински професионалист, но е адски натоварена. Има изключително много пациенти и дори със запазен час се чака доста. Както за всеки един лекар ще срещнеш и положителни и отрицателни коментари. Аз лично съм доволна.

# 438
Благодаря много за отговора, Varki! Flowers Hibiscus

# 439
Добър специалист, малко повече прехвален, затова и се чака винаги много при нея. Аз бях нейна пациентка, смених я с Арабаджи, която ми обръщаше необходимото внимание и при която забременях. Успех!

# 440
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете мнение за доц. Тимева от "Щерев"? Кой е ходил при нея и какви са му наблюденията като човек и специалист?  Как протича следенето на бремеността? Вдига  ли си телефона по всяко време? Как се  ражда при нея норма или секцио? HugБлагодаря предварително! 

# 441
  • София
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете мнение за доц. Тимева от "Щерев"? Кой е ходил при нея и какви са му наблюденията като човек и специалист?  Как протича следенето на бремеността? Вдига  ли си телефона по всяко време? Как се  ражда при нея норма или секцио? HugБлагодаря предварително! 

Тимева точно за проследяване не бих ти препоръчала. Има страшно много пациентки ин витро и в повечето случаи ако не е секцио даже и не изражда, поне така съм чувала.

За проследяване с две ръце др. Коновалова, др. Арабджи- има добри отзиви също

# 442
Здравейте!
Някой може ли да ми помогне с разясняване на цените за следене и раждане в Щерев.
Цената на пакета за следене включва ли обсолютно всичко-посещения и изследвания?
Цената за нормално раждане от 1865 лв. за нормално и 2035 лв за секцио - включва ли и престоя в болницата и грижите за детето?
Тези цитирани 900 лв. за избор на екип задължително ли се плащат или те вклизат в тези 1865 лв или са над тези?
Искрено ще съм благодарна.

# 443
Цената за съответния пакет включва всички прегледи и изследвания, които са посочени в него. Ако се наложат други такива извън пакета, се плащат допълнително.

Обявената цена за раждане включва изцяло престоя и грижите за бебето. Само в случаите на искане за ВИП/самостоятелна стая се плаща отделно за престой. Колко точно е една мътна Индия по мои наблюдения. Едно че редовно записват по сто човека за еднакви дати и съответно не си спазват ангажимента, но и съобщават най-различни цени...

900 лв. за избор на екип се плащат задължително и влизат в обявената цена за раждане.

# 444
Имам един по-различен въпрос към майки, раждали след инвитро в клиниката и чиито деца са вече на около 2,5 - 3 - 4 години - имат ли децата ви проблеми със зъбите - кариеси, пулпити, изронване?... Важно ми е, благодаря предварително Simple Smile

# 445
Здравейте,
следих се и родих в Щерев, след стандартно забременяване. Кърмено до 1,8 г.
В момента е почти на 4 г. и има 5 пломби. Едва ли инвитрото има общо... по-скоро цялостната вредна среда, в която живеем.

Имам един по-различен въпрос към майки, раждали след инвитро в клиниката и чиито деца са вече на около 2,5 - 3 - 4 години - имат ли децата ви проблеми със зъбите - кариеси, пулпити, изронване?... Важно ми е, благодаря предварително Simple Smile

# 446
Момичета кажете си мнението за доктор Арабаджи и следенето на бременност при нея.

# 447
Здравейте момичета,
Моля за вашето мнение и помощ. Бременна съм в 35  г.с. , лекарят при който щях да раждам от Майчин дом вчера ме информира, че напуска тази болница и няма да се занимава с раждания. Аз се бях насочила към МД заради него, но сега търся други варианти. Дали ще ме приемат да раждам в Щерев  толкова късно? Проблемът е, че всички лекари, за които имам отзиви нямат часове в близките седмици, само за д-р Мариян Александров има за 01.09. За него чувам/чета противоречиви неща, може ли някой да даде мнение за него и съвет какво да правя?
Благодаря ви предварително!

# 448
Моя приятелка ражда при него и е доволна от него.

# 449
Александров е много добър лекар и за нормално и за секцио раждане, даже в случаите на секцио е най-добрия вариант за опериращ или асистиращ лекар. Минусът при него е че на моменти е малко по директен и има кофти навика да не си посещава пациентките след раждане. Друг е въпроса че ако тепърва отидеш при него към 36 гс не съм сигурна че ако примерно ти почне раждане извън негова смяна/нощем ще дойде. Има вероятност да родиш при който е на смяна, сред които други отлични номинации като др Ганева и Коновалова. Успех😀

Слава Богу не съм забелязала проблем със зъбите , само от време на време скърца 😉

Общи условия

Активация на акаунт