Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 587
  • 725
  •   2
Отговори
# 600
# 601
Видях по новините, 27 г.
жена следена в Щерев е
преведена по спешност в МД където вадят бебето в 8 м. но тя е починала...

# 602
Ужас Sad Много грозно изказване на една роднина - не ни трябва бебето, трябва ни жената Rolling Eyes

# 603
  • София
Ужас Sad Много грозно изказване на една роднина - не ни трябва бебето, трябва ни жената Rolling Eyes

Да и мен ме изуми това.  Shocked

# 604
  • София
Ако това което пише в статията е че в Щерев веднага са реагирали да я изпратят в МД. Ох това изказване е доста гадно Sad. Не знам защо така се преекспонира със самата болница, те са прекалено предпазливи даже не моменти, нямаше почти излседване дето да не ми  е пускано на мен, половината бременни даже и не са чували за тея изследвания.

Аз ноември ще ходя най-накрая да си видя др.Коновалова, даже се вълнувам, 2 г не съм я виждала.

# 605
  • София
Момичета, моля за споделяне на опит тези от вас, които са се следили с пакет. Аз съм със скъпия пакет от старите, който включва 7ултразвука и отделно 3 доплера. Реално всеки път се прави и доплер, защо тогава е отделен? Освен това, дотук съм минала на 6 ултразвука, а тепърва другата седмица влизам в седми месец. Още повече вече се виждаме на две седмици. При вас как вървеше харченето на пакета? Аг каза "спокойно ще ти стигнат прегледите", само че като гледам оставащия един ултразвук нещо не ми се вярва да е така....а все пак един преглед след това си е 45лв... В сайта пише, че ако всичко е ок след 28г.с. остават три прегледа, което много ме озадачава. Както е написано излиза, че пакетът е достатъчен, най-много един преглед да се доплати, а какво излиза......

# 606
  • София
Има ли причина, поради която се виждате на две седмици?

# 607
  • София
И на мен не ми стигнаха и лекарката започна да харчи от доплероте, но според мен викат по- често от необходимото.

# 608
Все повече съм огорчена и втрещена от случващото се в Болница Щерев, след като и лично съм пострадала от тяхната некомпетентност.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ot-majchin-dom-obiasniha-z … rodilkata-2056652

"Жената е постъпила в "Майчин дом" в 20.00 ч. на 23 октомври, в критично състояние. Тя е била изпратена от болница "Д-р Щерев", където е следена цялата й бременност до този момент."

Много удобно - не мислите ли ? Частната болница Щерев прехвърля проблема на държавната и си измива ръцете, след като вероятно нещата вече са били неспасяеми..

В резултат - медиите гърмят, че родилката е починала в Майчин дом, а не в Щерев, където вероятно е заровен проблемът...

# 609
  • София
Има ли причина, поради която се виждате на две седмици?
Всичко си ми е наред, взимам фраксипарин, но всичко е супер.

# 610
  • София
Естествено, че Щерев ще си измият ръцете. Майчин дом е с лоша слава така или иначе.

Преди може и да е било на високо ниво проследяването и обслужването, но подозирам, че вече парите взимат превез над всичко останало в болницата.
Например, моята лекарка не обърна внимание, че имам високи левкоцити в урината. Съответно, при постъпването ми в държавната болница ми направиха изследвания и левкоцитите бяха достигнали 100. Резултат - зелени води и бебе на антибиотик. Ми не дадох и стотинка в болницата, платих си само епидуралната упойка де, но съм в пъти по-доволна от Щерев, където плащах безумни пари и получих нулево отношение.

# 611
  • София
Не мога да коментирам състоянието на жената,, но от Щерев явно правилно са преценили, че бебето трябва да се извади, а те не приемат недоносени бебета. Има ли още някой не разбрал защо са я пратили в Майчин дом?

# 612
Не мога да коментирам състоянието на жената,, но от Щерев явно правилно са преценили, че бебето трябва да се извади, а те не приемат недоносени бебета. Има ли още някой не разбрал защо са я пратили в Майчин дом?

Всички сме прочели и "разбрали"  официалната позиция на Щерев по случая... Няма нужда да я преповтаряш и налагаш във форума като лично мнение.

Фактите са повече от ясни - всеки носи глава на раменете си и може да прецени кой носи вина в случая.

Повече от видно е, особено по отразяването в медиите, че Щерев за пореден път бягат от отговорност и се опитват да прехвърлят вината в Майчин дом.

# 613
То е доволно ясно защо е изпратена там, те нямат друг избор, аз не разбирам как се е стигнало до тоя ужас при редовно следене, защо от Щерев твърдят че вечерта са я изпратили в “стабилно състояние на собствен ход” от от МД че е постъпила в критично състояние. Нещо не се връзва, от една от двете клиники не дават вярна информация.

Kati, доста често доплерите минават безплатно, при мен всеки път имаше
и доплер към УЗ и не съм го плащала, зависи и при кой лекар си. 

Fox, защо имаш такова мнение, обоснови се. Иначе малко кофти звучи да влезеш и да напишеш само голословни обиди колко са зле...

# 614
  • София
Може и в Щерев да е допусната някаква грешка, както казах не разбирам особено, не съм наясно и не мога да коментирам, но не е имало как да остане там по обективни причини.

Който е чел 0,00001 % от моите постове знае, че никога не налагам нищо на никого.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт