Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 439
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В случая на майката  е имало изтичане на води и е имало положителен тест за води в Щерев, какво да я правят? Да рискуват инфекция и раждане в 32 ра седмица??? Сега че имало някакъв втори сак с води (малко съмнително ми се вижда, за първи път чувам), води се възтановяват, понякога отгоре се пука и тече малко се и се изчаква максимално дълго време. В МД буквално са я сложили да предизвикват раждане, ама виждаш ли в Щерев са виновни че я изпратили там... Бе направо супер много се ядосвам като чета такива неща...и ще кажеш че верно от Щерев ми плащат да ги защитавам, ама уви... просто като съм минала по нейниния път... Ето и аз ревах като Юнакова ми каза радвай се че не си в МД а си тук за задържане, това показва колко е опасно положението, ама го осъсзнах когато мен ме изписаха а съквартирантката я изпратиха в МД.

# 631
  • Sofia
Конкретно за темата от Майките на София, мен ме подразни, че не било ясно, че в Щерев не приемат раждане преди 36 г.с. Родих м. Август 2016 и зная за това още като забременях. На отворените врати в Щерев изрично го казват, както го е споменавал и следящият ме лекар. В София има 2 добри неонатологии МД и Токуда, би трябвало всяка бременна жена да го знае и да съзнава риска при раждане извън тези болници.

# 632
  • София
Абе не знаела. Точно тази лекарка...на мен ми каза още в 15 г.с. ...ти стискай до 37-ма г.с., за да не те пращаме в МД или Токуда. Да не говорим, че из клиниката го има на 100 места...това инфо. Много удобен пост в Майките на София...да се оплаче, който има от Щерев Simple Smile

# 633
  • София
Аз в интерес на истината от форума разбрах, че не приемат недоносени, никой никога не ми го е казвал.

# 634
Странно как не е разбрала, имах чувството че непрекъснато някой повтаря за прословутата 36 гс; както и че изобщо не им се иска да се коментира предстоящо раждане преди същата седмица.
Не съм запозната какви са тези постове, но от това инфо мисля
че Щерев тук са напълно  прави. Поне си знаят реалните възможности и не поемат глупави рискове  като колегите им от друга известна частна клиника, които приемат раждания в 7м...с ужасни последствия...

# 635
Реално няма никъде в сайта на "Щерев" тази информация - за раждания преди 36 г.с., но попаднах на информацията, при търсене в Интернет за болницата - в сайт, където представяха родилното им, и във форуми. Наблюдаващият ме лекар досега не е коментирал този въпрос, но и за мен е още рано да се обсъжда. Наистина е редно от "Щерев" да информират още в началото пациентките си, за да няма "подведени", "излъгани", "измамени" и пр. жени. Това е моето предложение към тях. Поне в сайта им, в раздела "Раждане", да го има, пак е нещо. 21 - ви век е и сме технологично грамотни.

# 636
  • София
Реално няма никъде в сайта на "Щерев" тази информация - за раждания преди 36 г.с., но попаднах на информацията, при търсене в Интернет за болницата - в сайт, където представяха родилното им, и във форуми. Наблюдаващият ме лекар досега не е коментирал този въпрос, но и за мен е още рано да се обсъжда. Наистина е редно от "Щерев" да информират още в началото пациентките си, за да няма "подведени", "излъгани", "измамени" и пр. жени. Това е моето предложение към тях. Поне в сайта им, в раздела "Раждане", да го има, пак е нещо. 21 - ви век е и сме технологично грамотни.

Все едно аз съм го писала това. Когато влязох в 36 г.с Александров ме пита само къде ще раждам, преди това не е коментирано друго по въпроса.

Както видяхте от предните ми коментари смятам, че нападките към Щерев не са справедливи, но вярвам, че има бременни, които не са на ясно, че не се приемат родилки преди 36 г.с

# 637
Момичета, от два дни не мога да се свържа с телефона за записване на час в Щерев. Като набера затваря автоматично. Някой може ли да се свърже? И по вайбър опцията не работи. Трябва ми час за ендокринолог, така че даже не мога и онлайн да запиша часа...

# 638
  • София
От страницата им във фейсбук:
Скъпи приятели,

Поради технически проблеми временно няма да можете да се свържете с номер 02 920 09 01. Молим Ви, до отстраняване на проблема, използвайте тел.:02/4940164, за връзка с контактния център.

Благодарим ви за разбирането!

# 639
  • София
Момичета, ако някоя от вас има време да ми помогне, ще съм много благодарна, че се изгубих в този ценоразпис.  Blush Опитвам се да разбера колко излиза профилактичен преглед, микробиология и цитонамазка.

Също така искам да попитам д-р Арабаджи на кой етаж преглежда?

# 640
Момичета, ако някоя от вас има време да ми помогне, ще съм много благодарна, че се изгубих в този ценоразпис.  Blush Опитвам се да разбера колко излиза профилактичен преглед, микробиология и цитонамазка.

Пакет "Профилактика за Нея - стандартeн - 79 лв. (включва: Гинекологичен преглед (1 бр.);Ултразвуков преглед (1 бр.); Онкоцитонамазка (1бр.)) + Микробиология на влагалищен секрет - 32 лв + такса и за взимане на пробите 2 бр. *3 лв. = 6 лева, общо = 117 лв.
Д-р Арабаджи преглежда на етаж 2.

# 641
  • София
Момичета, ако някоя от вас има време да ми помогне, ще съм много благодарна, че се изгубих в този ценоразпис.  Blush Опитвам се да разбера колко излиза профилактичен преглед, микробиология и цитонамазка.

Аз си правих профилактичен преглед през септември: 107 лв. съм платила, погледнах си сега класовата бележка, да не те "излъжа", УЗ - 40 лв., микробиология - 32 лв., цитонамазка - 35 лв.

# 642

Аз си правих профилактичен преглед през септември: 107 лв. съм платила, погледнах си сега класовата бележка, да не те "излъжа", УЗ - 40 лв., микробиология - 32 лв., цитонамазка - 35 лв.
Според мен пакетът е по - изгоден, включва и гинокологичен преглед. Друг е въпросът, ако са те прегледали и по двата начина, но си платила само УЗ преглед.

# 643
  • София

Според мен пакетът е по - изгоден, включва и гинокологичен преглед. Друг е въпросът, ако са те прегледали и по двата начина, но си платила само УЗ преглед.
Не, само с УЗ ме прегледа, др. Милчева в случая, яйчниците, матката огледа... толкоз и ми взе секретите.

# 644
  • София
Много ви благодаря, момичета.  bouquet А аз като съм си запазила час онлайн къде трябва да кажа, ако искам пакет примерно.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт