Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 888
  • 738
  •   1
Отговори
# 120

Прегръдка за Сабинкова Hug Cry Ще ми разплаква Григор доброто момиче!! Sick Казвам ви само обобщено след мача: "Вятър го вее на бяла камила" Mr. Green Ама поне си направи селфи с нея, де  Wink  Joy Joy

Сега вече мога да понеса и всичко, което ще се случи в епизода тази вечер Grinning По лошо няма да е Joy

В този нов клип може да видите:  Туба, Аси, грузински балет, Сюхан, котки, танцуващи птици, Елиф, цветя, небе.. и още нещо! Wink

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 17:17 от nadine1111

# 121
Здравейте! Hug

Сутринта пътувахме,после на лекар,пазаруване! PeaceСлед обяд  боядисах яйцата,но действах с ръкавици! Wink  easter Едва сега успях да намина през темата!Доста сте коментирали  и поправяли грешки! Laughing
Скрит текст:
Явно пролетно трябваше да ме хване вируса! ooooh!

Изчетох ви,но за клипчетата днес нямам време! Wink Благодаря на всички за споделеното! bouquet bouquet bouquet

От сега ви пожелавам приятно гледане! Hug Hug Hug

# 122

Злати, бързо да се оправяш Hug

Безпроблемен нет Hug

# 123
Баги Hug
Скрит текст:
Дано! ooooh! Praynig

Хаштага-#hesapvakti

# 124
Успях!  Laughing

Цитат
- Ты убила нашего ребенка. Между тобой и твоим отцом, нет разницы!
Знаехме си!  Mr. Green

Приятно гледане и безпроблемен нет!  Hug

# 125
Среднощен привет, момичета  wavey

Благодаря ви, че и днес сте отразили всичко що се е появило в нета за момичето ни и дизито. Гледам, че ще трябва да внимаваме повече какво и как пишем, че понякога като клавиатурата изпусне буква  и Гуги после не може да преведе к'во сме искали да кажем Mr. Green
През деня не можах да се "класирам" до тук, но тръстика + задачи от реала + за "десерт "- Великденски концерт Heart Eyes А после  като се прибрах хванах  около 2/3 от серията на ДК. Интересен обрат със Салих- осъзна се и реши да се опълчи на Ръза. Но той добре си направи сметката, че Тбей няма да му прости предателството. Но защо ли Салих беше взел пистолета? newsm78 Със сигурност Ръза го е убедил добре. Но това ще го разберем с превода Peace Иначе краят на Салих ми беше логичен - след толкова извършени "мокри поръчки" нямаше как да не бъде наказан
Тахсин и Ръза натопиха Джес за убийството на Салих ooooh! И сега Джес поне докато тече следствието ще има време да прецени и види някои факти от друг ъгъл Peace
Туба и Къванч бяха прекрасни с много силни моменти в хотела - рецепцията, танца  и после в хотелската стая/и не само там, де/ Peace . И без да разбирам езика,  емоцията и езика на тялото на Сюшка ме развълнуваха и убедиха какво  казва на Джес Peace

Няколко гифчета от хотела Peace

Тук Джес беше силно впечатлен от появата на Сю ( и не само от  тоалета й) Peace

На сватбата ме развесели как Сю брои чашките на Джес като истинска съпруга Joy

Танца на Сю и Джес беше много чувствен  Peace И с него ви пожелавам Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 04:32 от kanti

# 126
Здравейте Hug
Момичета  HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugБлагодаря ти за новите гифчета. newsm10

Добро утро, в поредния-Разпети петък, приятели! Simple Smile
Днес....."птичка не пее, гнездо не вие", всичко живо е смирено и утихнало.... дори тревата и цветята..
Често виним Съдбата за всичко, което ни се случва, а... истината е, че, всеки от Нас, сам си носи кръста към Своята "ГОЛГОТА"!

Интересна серия,с много силни и хубави моменти на  Сю и Джес, много добра игра ни показаха  и двамата,  и в хотела ,на рецепцията в хотелската стая,много време имаха ГГ в тази серия.
Много неща откриха ,други заплетоха,но всички пътища водят до Рим- , тук до Тбей, а изпълнителя Салих.Безкруполен,арогантен от всякъде Тбей,замесва по всякакъв начин децата си ,щом поръча и железата  от фирмата на Сю,всичко е планирано.Сега и с Ръза се сдушиха,единия за  пари,другия да си спаси кожата и натопиха Джес.

Моменти на откровения и признания,но жалко ,че беше сън,хубаво беше да е истина,но така са решили СЦ.

Хубав и спокоен ден,дами bouquetДа бъдем по утихнали и смирени.

# 127
  • Русе

Вичи  Hug

Канти  Hug прекрасни гифчета си направила в късни доби  bouquet

Този момент а ла ''Сътрудници по неволя'' много ми хареса - и двамата, Туба и Киво бяха отлични.  Peace

Танца... от всичките им досега, този май най-силно почувствах, а  Wink уж са разведени и изпълняват задача.

И... не мога да пропусна това  Crazy - какъв тоалет...  Crazy, но... дори да не мисля, че като дреха е нещо много хубаво или удобно, то не мога да отрека, че на Туба и стои прекрасно.

Е, това засега от гледането ми снощи, действието не коментирам - нужен ми е превод.  Peace

Защото сцените в хотелската стая например - видях нещо, почувствах друго, но... като не разбирам и се подразних много, че най-хубавото  ooooh! пак се оказа сън на Сю.  ooooh! Защо все тя трябва да сънува и мечтае за нещо, което не получава от любимия?  newsm78
А може би сега като го арестуват ще дойде и неговият ред за това и току виж осъзнае грешките си и разбере кое е по-важно в живота - да стоиш в миналото с омразата и жаждата за мъст или да живееш собственият си живот с хората които обичаш, а и те теб - също.

Хубав и интересен пролетен ден на всички!  Peace

# 128
"

Интересна серия,с много силни и хубави моменти на  Сю и Джес, много добра игра ни показаха  и двамата,  и в хотела ,на рецепцията в хотелската стая,много време имаха ГГ в тази серия.
Много неща откриха ,други заплетоха,но всички пътища водят до Рим- , тук до Тбей, а изпълнителя Салих.Безкруполен,арогантен от всякъде Тбей,замесва по всякакъв начин децата си ,щом поръча и железата  от фирмата на Сю,всичко е планирано.Сега и с Ръза се сдушиха,единия за  пари,другия да си спаси кожата и натопиха Джес.

ooooh! Ама аз наистина гледам друг сериал Rolling Eyes Нямам търпение за превода, защото епизода ми хареса  Grinning А пък ако знаете как чакам коментарите ви по него Wink Ама и кучето чака за разходка Sick

Минавам само да ви пожелая хубав ден! Hug

Връзката между актрисите я виждам, ама връзката с Енгин- не newsm78

Cesur ve Güzel Romantic scene love

# 129
Добро утро! Hug easter

Канти Hug,макар и късно си ни пуснала гифчета от поредния епизод! bouquet

И за мен епизодът беше интересен,изпълнен с обрати! Peace Сю и Джес действаха заедно в търсене на истината!Но Ръза няма как за сега да бъде разкрит!Тбей се съюзи с него и натопиха Джес! Peace

Цитат
Безкруполен,арогантен от всякъде Тбей,замесва по всякакъв начин децата си ,щом поръча и железата  от фирмата на Сю,всичко е планирано.
Вичи Hug,до колкото разбрах,Салих ги е поискал по нареждане на Ръза!Но този,когото търсеха(Джюнейт Thinking) май каза за Салих по заповед на Тбей! Thinking Надин Hug за това ли се чудиш? Thinking

Цвети Hug

Цитат

Връзката между актрисите я виждам, ама връзката с Енгин- не newsm78
Надин Hug,актрисата Гюлджан Арслан играе в момента с Енгин в Ölene Kadar! Peace

Хубав и спокоен ден,момичета! bouquet
Скрит текст:

------------------------
Редактирам за рейтинга!

Снощи имаше мач на Бешикташ за Лига Европа.....

TOTAL
 1 LYON-BESIKTAS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:55 00:51 12,24 30,48
2 VATANIM SENSIN KANAL D 20:09 23:15 5,99 13,05
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 12:59 5,89 32,21
4 COBAN YILDIZI FOX TV 20:00 23:18 5,88 13,05
5 DUGUN DERNEK 2 SUNNET (T.S) TV8 19:42 22:20 5,56 12,71
6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:59 5,33 15,31
7 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:50 20:00 4,63 13,44
8 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:55 00:16 4,27 9,53

AB
 1 LYON-BESIKTAS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:55 00:51 15,49 36,05
2 VATANIM SENSIN KANAL D 20:09 23:15 9,28 20,19
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:55 00:16 6,41 13,74

20+ABC1
 1 LYON-BESIKTAS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI TRT 1 21:55 00:51 15,61 35,39
2 VATANIM SENSIN KANAL D 20:09 23:15 8,13 17,50
3 DUGUN DERNEK 2 SUNNET (T.S) TV8 19:42 22:20 5,82 13,44
4 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:55 00:16 5,79 12,24

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 10:14 от Zlatina3

# 130
Здравейте , момичета, на Разпети петък!  Hug
Изгледах епизода на онлайна, изчетох Лили  Hug, много благодаря за превода  newsm51!
Този път рускините не превеждаха добре.  ooooh!
Разбрах, че една от нашите преводачки, Асианита  Hug е  :имала наскоро рожден ден.
Честит рожден ден на патерица,  Асианита  Hug! Желая ти много здраве и щастие, благоденствие в семейството!  Hug

Какво да кажа за епизода.  newsm78
Ето, на Надин  Hug й е харесало, Вичи  Hug смята за виновен за всичко Тбей, Цвети  Hugне е особено доволна, Канти  Hug харесва епизода...
На мен всичките тия врътки на едно място ми дойдоха в повече...
Разбирам, че за да има сериал, нещо трябва да се случва, и то непрекъснато, и то да не е добро, защото щастието си прилича, а всеки е нещастен различно...„(Перефразирам Толстой!  hahaha Приканвам личния ми коректор да дойде и да ме среже за тъпото перефразиране!  hahaha Освен това, следящите правописа да притичат и да ми намерят грешките, защото гуги само ги подчертава... Mr. Green)
Както и да е, да се върнем на същността.
Същността е, че ако Туба не играеше тук, аз нямаше да гледам. Mr. Green
Но тя играе и аз се нервя от действията на героите, от това, че тези, на които симпатизирам все попадат в някакви клопки поради глупост или за необходимостта на СЦ.
Тбей може ли да не запише диска, да вика Салих(разбра какво е направил) в немноголюдно мястои да си мисли, че може да му се накара и така да приключи!  Crossing Arms
Сега Тбей направи това, което никога в живота си не е правил - уби човек. Вярно, при самозащита, но уби. Не видях това да го разстрои, въпреки, че винаги се е пазил от такова нещо. Thinking
Може ли Джесур, без всякакви защитни мерки, да отиде на среща на тайно място и да смята, че ще бъде честно и без да има клопка.
Направиха го на глупак. Crossing Arms

Хубави романтични моменти, но оставят погрешно впечатление.  Crossing Arms
Излиза, че само страстта ги свързва, а аз знам, че не е така. Rolling Eyes
Неговото нежелание да споделя с нея, да не се съобразява с мнението й, изглежда неуважение... Не ми хареса!  Close
Сюшиният навик да си мечтае и говори сама, този път ме подразни!  Crossing Arms
Разбирам, че тя  (и СЦ) искат Джесур да избере нея не заради детето, ама да бяха помислили преди да я забременят!  Crossing Arms
Много забележки имам, ама дизи да става, ще гледам, какво да правя!  Crossing Arms
Вече не гледам на руски, но ако някой иска да гледа ето линк.
https://vk.com/video-48619406_456239784?list=d124ade3b40d65c219

Едно мнение, което ми хареса.
Цитат
Ну,что сказать: ДОИГРАЛСЯ ХРЕН НА СКРИПКЕ!!!!!!!!!!!! К этому все и шло примерно с 10 серии... а с 17 - так вообще напрашивалась подобная засада... Не сердитесь все те,кто нападал на Сю... ее уходы-приходы, требования развода,ее отторжение Джеса всё было потому, что она могла более здраво, чем он смотреть на ситуацию и она действительно любит его... Джес тоже любит, но всегда из двух вариантов: рассчитаться или любить- выбирал первое... Сю ведь видела,что он,как одержимый... что справедливости, прозрачности, правильности в его действиях все меньше... Взяла в руки уже дубину под названием "развод"... надеялась, что если любит, остановиться... и тут не остановился... она надеялась на то, что развод станет как бы шлагбаумом для него... не стал... и тут выиграла месть и ненависть... в общем... что перечислять?.. сами уже все видим,что (повторюсь): Доигрался хрен на скрипке!!!Насколько мне жаль сейчас Джеса, настолько же я на него зла... мститель хренов!!! И вот что теперь?.. пришла мысль, что шантажом Рыза попытается жениться на Сю, а Хулию выдать за Таха... а если еще и заявит, что ребенок Сю от него, а она сама ради Джеса по какой-то причине вынуждена будет молчать... фу ты нуты,ножки гнуты... ох я и в дебри приболевшего воображения сценаристов влезла... аж тошно... в конце серии так и хотелось спеть песню про кузнечика: "никто не ожидал вот... такого вот конца..."...ну их к едрене фене,этих турецких сказочников с их "сюрпризами"... единственный возможный плюс... но только возможный... в тюрьме Джес может встретить того нищего, который помогал Рызе и получить наконец-то инфу об истинных убийцах своей мамы... офффф... фильм все мрачнее и мрачнее... любовь есть,но,видать,не про нашу честь... а про нашу честь осталась только нервотрепка... Жалко Джеса - "бедный Йорик"!!!! Жалко Сюхан... жалко СюДжесов... жалко себя...😢 ...чё за дела?..

Канти  Hug прекрасни гифчета!  Hug
Хубав ден на всички!  Hug

ПП Злати  Hug wavey

# 131
Злати Hug, ще намеря време да изгледам епизода на руски, защото много неща в началото не разбрах Sad  За връзката Енгинова, нямаше как да знам, защото не гледам сериала. Ако след финала ми кажете, че има нормален завършек, ще го изгледам след време. В "оня списък" ми е Mr. Green

Линка, ами хареса ми това, което видях. Потвърждава и затвърдява мнението ми за основните герои. Думичките на Сю в "диалога-блян", са все едно взети от нашата тема Wink На майтап познах, че двамата сладури ще се правят на детективи и ще стигнат до легло Joy Joy
За управленските способности на Корхан също предвидих. Той ако ги имаше, Тбей нямаше да се доверява в повечето случай на Бюлент.

# 132
Здравейте Hug

Гледаме сериал за отмъщение, не мини и затова и не се учудвам, че всичко се заплита от гадно по-гадно. В много ми идват гнявът, злобата, нетърпимостта, шантажирането, безкритичността, монополизирането, перверзността, раболепието, предателството, пирът на лешоядите и най-вече краставицата на Мирча Кришан. Mr. Green И чувството за величие Mr. Green

Колкото повече гледам, толкова повече героите и действията им ми се вкарват в поговорки и крилати фрази, т.е. по учебник са: "И най-мъдрият си е малко прост", "Хитрата сврака с двата крака", "каквото повикало, това се обадило", "когато тръгнеш да отмъщаваш, изкопай два гроба", "Гневът не позволява на разума да разбере истината"...., но има и такива, за които се колебая - като "гневът на добрия човек минава бързо".  Или ДК ще опровергае поговорката или ... - много дълго го държи този гняв Дж.  Mr. Green

И този епизод изобилсваше от аналогични ситуации и различни реакции, ама за тях после.

Цвети, този танц макар и за прикритие, не беше игра, а най-истинският,  за разлика от другите, които си бяха стойкаджийство и демострация (сватбата на Ширин...) или прах в  очите на другите  и "капанът щракна" (сватбения, лед ибцидента...).

Вичи, май говорим за различни герои - Тбей. Да оставим  дежурния виновен на Дж и Михрибан Peace Все пак ние виждаме и знаем доста повече от Дж и не сме прелъстени и изоставени като Михрибан Wink Ако французите търсят жената, то в ДК вече трябва да търсим Ръза  Peace

Спокоен да е денят ви Hug

# 133
Привет!

Линка Hug Баги Hug,не гледате други сериали и затова врътките и отмъщението ви идва в повече! Wink Laughing Аз вече съм свикнала и не ми прави впечатление! Laughing Какво ли не съм видяла вече втори сезон в Кара севда! Peace

Цитат
За връзката Енгинова, нямаше как да знам, защото не гледам сериала. Ако след финала ми кажете, че има нормален завършек, ще го изгледам след време. В "оня списък" ми е Mr. Green
Надин Hug,аз също не го гледам,но видях началните фрагмани и оттам знам кои актьори участват!Снощи беше финала с 13еп.! Peace

Останалите рейтинги......

# 134

Цитат
Безкруполен,арогантен от всякъде Тбей,замесва по всякакъв начин децата си ,щом поръча и железата  от фирмата на Сю,всичко е планирано.
Вичи Hug,до колкото разбрах,Салих ги е поискал по нареждане на Ръза!Но този,когото търсеха(Джюнейт Thinking) май каза за Салих по заповед на Тбей! Thinking Надин Hug за това ли се чудиш? :thinkin

Злати, изгледах епизода Rolling Eyes На Джунейт му е казано, че е по поръчка на Тбей. Името на Салих беше достатъчно Джесур да "подпали" и да е сигурен във виновността на бея Mr. Green Малко ми стана жал за човечецът в ръцете на Джесур, ама пък има млада и засукана любовница, та ще го утеши Joy Joy
Вече нареждам Ръза в класацията ми за гениални престъпници Wink С един удар навърза " тримата глупаци" Peace Салих даде знак, че вече няма да му се подчинява, Джес му показа пътя, но за миг не прозря участието му в убийството,а за Тбей си знаете Mr. Green
Става ми все по интересен сериала Grinning

В магазинно предаване споменават Туба newsm78

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 17:55 от nadine1111

Общи условия

Активация на акаунт