Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Надин Hug,разбрах! LaughingТака е казал Салих,но ние знаем кой е поръчителя! Peace

Цитат
В магазинно предаване споменават Туба newsm78
Говорят за 5-те турски актриси включени в топ 100-Туба,Мерием У.,Фахрие,Серенай С.и Хазал Кая.Имаше такъв клип! Peace

нов клип-Cesur & Sühan ❖ Again

https://youtu.be/0yOJ1Y5b4Fw

# 136

Злати  Hug Надин  Hug благодаря ви, че поддържахте темата и днес.  Heart Eyes Heart Eyes
Имали сме хващане за ръка, пък аз съм го пропуснала на онлайна!  Laughing
Бях се нещо ядосала на СЦ и не съм била внимателна.  ooooh!

А нашите ГГ толкова рядко се докосват вече, че ми се налага да го отбелязвам специално!  Sunglasses
Дизайнерката Тувана се е похвалила в ИГ си, че Сю носи нейния тоалет...

Тате и Сюхан зад кадър - всички снимки в един колаж

Фото сесия на една моя любимка от КРА - Бестемсу Оздемир в априлския брой на InStyle
https://vk.com/feed?w=wall-1657033_1157899

Лека нощ!  Hug

# 137
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено през вчерашния ден.

Ден, изпълнен с вяра в очакване на чудото.
И нощ на сбъдване на всички най - светли мисли и желания за възкресение на доброто и любовта .
ВЕЛИКА СЪБОТА Е !

Цитат
Туба - в ней воплощено все самое прекрасное от истинной женщины: Внутренняя красота!!! Изящество !!! Достстоинство присущее женщине!!!

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 138
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Тези дни покрай подготовка за Великден и задачите, които имаме освен това не ми остава много време за темата.  Peace

Затова гледам поне да се обадя на бързо  Wink - коментари и повече от мен... явно ще останат за следпразничните дни.  Peace

А сега... да подхващам и боядисването на яйцата, че... времето лети  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Peace

# 139
Здравейте!  Hug

В Светла събота всички имаме много работа - да довършим всичко, което не сме довършили и утре да започнем на чисто!  Hug Затова и присъствието ни в темата ще е по-слабо, но ще го има, надявам се.  Grinning
Малко забавни колажи за повдигане на настроението.

И Сюханче... Heart Eyes

Приятен ден на всички!  Hug

ПП Star Wars: The Last Jedi Official Teaser

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 11:12 от Lina_4

# 140
Здравейте! Hug Велика събота е!

Вичи HugЦвети HugЛинка Hug

Не стига,че има шетане и готвене,ами снощи ми се развали зарядното за лаптопа! ooooh! Сутринта отидох и купих ново! Laughing

Рускините пишат стара/нова-Дубай 2015г.! Peace

Хубав и приятен ден,момичета!

# 141

Пожелавам хубав ден на всички! Hug И аз се приготвям за трапезата утре, с тайната надежда гостите ми да изглеждат така:

Скрит текст:

Линка Hug за трейлъра Grinning Peace Като си помисля, това заглавие "Звездни войни", чудесно си пасва с подфорума  Mr. Green Mr. Green Хубаво, че махленското ни възпитание  е достатъчно, та да си се радваме на нашата звезда, само в темата за нея Grinning

И с пистолет опрян в челото, не сме написали, че е по-добра от "еди- коя си" или "еди- кой си" Peace
Иначе за мен си е направо Прима звезда, повтарям ..за мен! Joy Joy

И нека работата ви спори с това музикално темпо ! Grinning /нов клип/

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 13:02 от nadine1111

# 142
Здравейте Hug

Туба  и Майа

Цитат
Яблочко от яблоньки недалеко падает (какова мама, такова и дочка)

Цитат
Сильно раненые любовью они закружились в танце под песню Жехан Барбурун "Я люблю тебя.." На экран в эти мгновения вылилось столько любви, боли и страсти, что никто не остался равнодушным...
Как же выпутается Джесур из этой страшной ловушки, и как поведет себя в этой ситуации Сюхан, вот что волнует зрителя и держит нас в волнительном ожидании новой серии!

Спорна работа ,дами  bouquetЕдно поздравче .

Шуфутинский - Марджанджа

# 143

Светла събота преваля.
Надявам се да сте изпълнили програмата си максимум за деня и вече да почивате.  Laughing
Не, че има край, де...  ooooh!
Малко художествени снимки за отмора.

Попадна ми една интересна статия за периода на разцвета на турското кино "Йешилчам" . Тук сме го споменавали по разни поводи, но аз не бях запозната с историята. Ако ви интересува, погледнете в спойлера.  Peace
Скрит текст:
Рубрику "История кинематографа" начнем с короткого рассказа про эпоху "Йешилчам" в Турции.
Название «Ешилчам» Yeşilçam (Зелёная Сосна) возникло благодаря улице «Ешилчам» в районе Бейоглу в Стамбуле. Там обычно селились и работали актёры, художники и режиссёры, а сама марка Yeşilçam со временем стала представлять собой «турецкий Голливуд» того периода и сегодня вызывает ностальгию как классика и «старая школа турецкого кино». Аналогом названия послужил также национальный английский кинопродюсер «Pinewood».
Золотым временем считается десятилетие с 1965 по 1975 год. В 1971 году Турция стала третьим производителем по количеству фильмов в год (301 фильм). Начало этого периода связано с приходом режиссёра Омера Люфти Акада и его фильмов «Смерть блудницы» (1949), «Во имя закона» (1952), достигшего новых горизонтов в режиссуре, стилистической передаче и монтаже. Его примеру последовали Метин Эрксан, Атыф Йылмаз и Осман Седен. Типичным режиссёром стал Мемдух Ун, начинавший как автор дешёвых мелодрам, но развившийся до нового кинематографического языка в фильме «Три друга» (1958). Осман Седен привнёс эротизм и насилие в турецкое кино. Его известные фильмы — «Враг отрезает пути» (1959) и «Во имя чести» (1960) — о войне за независимость.
К популярным жанрам можно отнести малобюджетные мелодрамы и боевики, поддерживающие устоявшиеся нормы морали среди их зрителей — прибывающего из деревни в город населения — пролетариата, среднего класса и домохозяек. Мелодрамы-арабески, в которых исполнялась народная музыка таких певцов как Муслюм Гюрсес, Ибрагим Татлысес и Орхан Генчебай были не менее обожаемы.
Знаменитыми турецкими актёрами, ассоциативно связанными с «Ешилчам» являются Айхан Ишик, Белгин Дорук, Кадир Инаныр, Тюркан Шорай, Кемаль Сунал, Шенер Шен и Филиз Акын. Наиболее известными фильмами того времени стали «Прохожий» («Sürtük», 1965), «Моя черноглазая» («Karagözlum», 1967), «Богиня любви» («Aşk Mabudesi», 1969) и «Чужестранник в городе» («Şehirdeki Yabancı», 1962) с обаятельной Нилюфер Айдан (Nilüfer Aydan) в главной роли.
Начиная с 60-х турецкое общество претерпело радикализацию в связи с военным переворотом 1960 года. Турецкий кинематограф выбирал новые пути самореализации, на него оказывали влияние французская новая волна, итальянский неореализм и социалистический реализм. Наиболее известный режиссёр того времени — Йылмаз Гюней с его шедевром «Надежда» (Umut, 1970). Политическое кино «Засушливое лето» (1964, Susuz Yaz) и неореалистическая драма «За пределами ночей» (1960, Gecelerin Otesi) режиссёра Метина Эрксана составляют идейную основу кинематографа 60-х.
В 1964 году открылся первый национальный кинофестиваль в Анталии (тур. Antalya Altin Portakal Film Festival).
https://vk.com/feed?w=wall-1657033_1159279
На мен лично, точно този тоалет не ми хареса, обаче модните корифеи, пишещи в пресата, са отбелязали точно него.  Laughing

Цитат
http://www.sabah.com.tr/cumartesi/2017/04/15/moda-kaz..
Газета "Утро", Модный котел:

TUBA BÜYÜKÜSTÜN
Bashaques marka deri eteğiyle Tuba Büyüküstün'ü görüp de beğenmemek imkansız. Bu fotoğraf, bir t-shirt ve bir deri etekle insanın ne kadar da hoş görünebileceğinin bir kanıtı.

Увидеть Тубу Бюйюкюстюн в кожаной юбке марки Bashaques, - не может не понравиться. Это фото в футболке и кожаной юбке - доказательство того, как хорошо может выглядеть человек.
https://vk.com/eatb_haber

ПП Сега прочетох в туитър, че първата художествена снимка (а сигурно и другите, приличат си:)) е работа на Фунда. Simple Smile Да не би да е простила на Туба, и пак да я колажира? Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 17:33 от Lina_4

# 144

Надин HugВичи HugЛинка Hug

И аз да пусна нещо новичко! Grinning

Цитат
По версии Somera пара Сюхан и Джесур в списке самых популярных пар на ТВ в марте 2017 года.

# 145
Привет Hug
С благодарност на Лили HugАлекс HugАссианита HugРинка Hug
Благодаря ви  момичета.Поклон пред труда ви.

Здравейте!  Hug
Може би в дните на светлият празник ще намерите време и за кино!  Hug

Дръзки и красиви - 22 епизод bg sub

https://www.youtube.com/watch?v=lrIRYcZhqS8&t=1s

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=09a4b30 … 2521f4c52375e97b1

Приятно гледане!  Hug

Приятно гледане ,дами bouquet

# 146
Здравейте в навечерието на Великден Hug

Тези дни не са за коментари и сериали, чакаме тайнството и срещи с близки хора. Някои сме в тръстиката, но вие да си вземете тази вечер от благодатния огън:

Тези дни нали се говори мъдро и с послания, та не мога да не цитирам едно, свързано с "великите" и величаещите се в нашето сериалче  - "Тези, които се величаят ще бъдат смирени, тези, които са смирени ще бъдат възвеличени"

Линка, Фунда не знам дали е простила, ама мене ми се скърши удоволствието да й следвам колажите. Жива и здрава да е, да твори и да се отказва, защото й омръзва, а не заради фенските си фантазии Wink

Светли празници Hug

ПП Преводът се е появил. На  ЛАРА, бг екипа на ДК  newsm20 Вичи и на тебе  bouquet

# 147
И аз да благодаря и тук за превода!  bouquet
Да са ни живи и здрави преводачките, благоденствие на тях и семействата им!  Praynig

Туба оглавява списъка на 100 -те най-красиви жени на Турция класирани от някакво списание, доколкото разбрах.

Ето я и класацията на 100-те красавици

Скрит текст:
Освен това, с харесване в ИГ, Туба е показала предпочитанията си за утрешния вот. Не зная дали не я заплашва нещо. За всеки случай го слагам в спойлер.
Може да ви изглеждам параноичка, но предпочитам така.  Mr. Green

Предаване на арабска ТВ за поканата на Валентино
https://twitter.com/TubaRetagr/status/849903099988856832

Цитат
Как мне их жалко... такие несчастные, раненые и нуждающиеся друг в друге. Сюхан все ещё ждёт что он выберет ее, не верит в его Любовь , а Джесур наказывает себя и ее за свои ошибки и таким образом пытается заглушить боль потери . Только вот боль не лечится местью и душевную пустоту может заполнить только Любовь. Когда же он это поймёт? Или может Сью должна переступить через свою гордость и быть рядом , чтобы излечить все его раны и помочь прозреть? Оффф!
Скъпи приятелки  Hug,
Сега, малко преди празника на Възкресението, ми позволете да ви пожелая
Благодатния огън  да озарява пътя и мислите ви!  Praynig
Здраве и благоденствие на вас и вашите семейства, на всички българи, на всички християни, на хората от всички религии, на всички хора по света!
Нека любовта и саможертвата на Спасителя ни вдъхновяват!  Praynig Praynig Praynig
Светли празници, скъпи мои!  Heart Eyes

# 148
 Скъпи Запленени,  Hug

И от мен пожелания за Светли празници! Hug newsm51

Здраве и късмет за вас и вашите семейства! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Благодаря на великолепната ни четворка! Hug Да са ни живи и здрави! newsm51

# 149

love001 txtloves

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 23:01 от nadine1111

Общи условия

Активация на акаунт