kadir doğulu დ Tuba Büyüküstün
Клипът много ми хареса,освен дублажа на Туба.

Аз не го знам... 

да използват разни празни на душевни усещания слова, дори и да са в стихотворна форма, като не виждам истинските чувства - няма как да и повярвам и да я усетя. А видях, че дори и Туба няма силата да ме убеди в това сама.
За да усетя любовта са нужни двама герои, а Киво за съжаление много ме разочарова - дали е негова грешка, дали заради сценарий или режисура, но... постоянно виждам грешки или липса на нещо което предполагам, че е нормално да направи Джесур
. Да не цитирам и аз моментите, които вчера Линка изброи около реакциите на Джесур при припадъка на Сю и узнаването за бебето и аборта, но... не почувствах в тези дребни детайли, че това е влюбен мъж, който държи на жената, която е в сърцето му и детето, което тя носи. 

А какво излиза с всеки следващ епизод... дори и ГГ вече са обсебени повече в черните чувства
и самите те се превръщат във врагове един на друг. 
Няма ги онези малки, едва доловими жестове, погледи. Тъй нареченият език на тялото на влюбения мъж не го виждам. Малко моменти мога да назова, когато усетих любовта му. Например:
защо на тях им се отделя такова внимание
Че то почти през цялото време ги виждаме в чист вид, а любовта за Дж остана в пета глуха
Друго възможно е, че СЦ, която пише специално за Къвънч, го познава много добре и се съобразява с него

Линка, Саби, Надин, Вичи

си е пуснала поста малко преди мен 

!
Джес и пролетарска революция 

Каква е разликата между Страстта, Любовта и Обичта
Надявам се авторите на ДК да стигнат до там, че да ни покажат обичта на Сю и Джес 

по епизода ще ги получим след 20-тина часа 

Благодаря ви за всичко споделено.
За поста ти 
за притчата. 

Пожелавам ви успех в боядисването на яйцата ,в месенето на козунаци.

много ми хареса притчата 
точно този ''език на тялото'', който не видях при Джесур ме вкара в другия сериал, който запълва свободното ми време напоследък.
Докато в номер 6 вървим бавно и последователно към голямата любов - без празни думи и повече с погледи, бегли докосвания и... ревност, та... с този получавам много повече емоционално зареждане и по-малко ядове.
) Саби
- много ще ми допадне. 

Докладвам, че боядисах яйцата и...ръцете ми се оказаха по-шарени от тях
И двете емоции са за днес, нямам търпение! 
Нямат си държавни проблеми хората.. 
Тези дни си погледах откъсчета от "Аси" и се чувствах в този ритъм, който избрах за музиката ми днес 

, а ако видиш моите ръце!

Нещо иска да ни каже, или просто така? 

Не пише при нас, но идва да ме поправя в темата. 

Думата е монополизатор, съжалявам за неудобството
Ако човек
, ще разбере по смисъл
Пък и никъде няма забрана за създаване на нови думи
Но грешката си е моя 
Дори в поста, част от който преднамерено е цитиран, съм илюстрирала и анализирала един подобен момент.
Няма ги онези малки, едва доловими жестове, погледи. Тъй нареченият език на тялото на влюбения мъж не го виждам. Малко моменти мога да назова, когато усетих любовта му. Например:
защо на тях им се отделя такова внимание
Че то почти през цялото време ги виждаме в чист вид, а любовта за Дж остана в пета глуха
Друго възможно е, че СЦ, която пише специално за Къвънч, го познава много добре и се съобразява с него

Въпрос на усещане. Не съм тийнейджър, та когато видя един красив мъж в ролята на ГГ в сапунка да го приема по подразбиране за влюбен
А и случайно ли е, не знам, но когато Дж и Сю са романтично заедно, камерата се спира предимно на лицето на Сюхан
Може би мотото на ДК е "сънят на разума ражда чудовища"(цитирах тази мисъл на Гойя преди няколко дни) Тогава всичко си идва по местата
Аз не държа за щастлива любов и розов край. Искам да ми е логично и убедително.
" да сложиш, не можеш да ме убедиш кой е по-добър. Аргументи - йок. А спор без аргументи не е спор, а надвикване
Иначе, винаги съм готова да споря 

Надин 

,дано и двамата направят крачка на помирение,те забравиха за какво са тръгнали заедно,от обидите ,които си нанесоха,да седнат и да си говорят и да заровят
Благодаря ти за насочването.

имаш лайк 

Препоръчани теми