Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Сливен
                                   Привет, Запленени дружки! Hug

Злати Hug ,  Баги Hug  , Линка Hug,  Надин Hug, Вичи Hug
        Благодаря за всичко, което слагате в темата! bouquet

Вичи, много благодаря за ноите снимки на Туба.

# 676
Привет Hug
Баги HugНадин HugЛинка HugЗлати Hug
Благодаря за написаното.Имате лайкчета от мен.

Новичка снимка.

Вичи Hug Това си е изненада. Туба май е водеща на някакво занимание, свързано с рисуване newsm78 Или пък е мероприятие на IWC - виждам плакат newsm78 Виждам и Мая, а Топрак newsm78

Това съм изпуснала:
Цитат
https://twitter.com/CesurveGuzelstr/status/8633538935..
Bugün Tuba Büyüküstün'ün de çekimi yokmuş ödül törenine katılacakmış #CesurveGüzel
Сегодня у Тубы Бюйюкюстюн съемок нет, она должна присоединиться к церемонии награждения
За каква церемония става дума?

# 677
Вичи Hug newsm10

Явно е за деня на майката! Peace

Цитат
Цитат
#New
Туба добавила в Инстаграм
Еще один замечательный день с детьми, который организован IWC на День Матери.

# 678
  • Сливен
Привет Hug

Новичка снимка.

Вичи Hug Това си е изненада. Туба май е водеща на някакво занимание, свързано с рисуване newsm78 Или пък е мероприятие на IWC - виждам плакат newsm78 Виждам и Мая, а Топрак newsm78

Това съм изпуснала:
Цитат
Bugün Tuba Büyüküstün'ün de çekimi yokmuş ödül törenine katılacakmış #CesurveGüzel
Сегодня у Тубы Бюйюкюстюн съемок нет, она должна присоединиться к церемонии награждения

Баги, Hug значи не само на мен ми се привиждат принцесите. Успокоих се!

# 679
  • Сливен
Вичи Hug newsm10

Явно е за деня на майката! Peace

Цитат
Цитат
#New
Туба добавила в Инстаграм
Еще один замечательный день с детьми, который организован IWC на День Матери.

Злати,  Hug  златна си! Благодаря за новите снимки!

# 680
Привет Hug

Genç Türkiye Cahide Sonku Kadın Sinema Oyuncusu ödülünü Tuba Büyüküstün aldı. #GTZ2017
 С Гуги е превода. Награда Турция Cahide Sonku Девойка Movie Player взе Туба Бююкюстюн. # GTZ2017

# 681
  • Сливен

# 682
Боби Hug Hug

Всяка втора неделя на месец май в Турция се празнува деня на майката в Турция т.е.-утре! Peace

За това е мероприятието! Peace

Това е,чийто превод пуснах в предния пост! Peace

Цитат
IWC организовал хороших день, для детей к "Дню Матери"👌😘

-------------------------

Да добавя и нов клип-Cesur & Sühan ❖ Beautiful Mess

https://youtu.be/ecpozR52e7Y

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 18:39 от Zlatina3

# 683
Благодаря за страхотните снимки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Май е имало две мероприятия, награждаване и среща с децата! Браво на нашето момиче, две в едно!  Heart Eyes
Ако знаете какъв клип открих!  Heart Eyes
Сю и Джес на песента на Кристиан на Евровизията! Жестоко!  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=ecpozR52e7Y
https://www.youtube.com/watch?v=OCZjiCqEaog
Текстът. Опитах да го копирам, но не става, трябва да се редактира, а нямам време, излизам!  Hug
https://textove.com/kristian-kostov-beautiful-mess-tekst

Желая ви приятна вечер!  Hug

# 684
Цитат
Ако знаете какъв клип открих!  Love
Сю и Джес на песента на Кристиан на Евровизията! Жестоко!  Hug
Линка Hug и аз го пуснах клипа в предния си пост! Wink Явно тогава си писала поста си! Peace

Още снимки...

# 685
Привет Hug

Цитат
Тубус получила награду как лучшая актриса Кино!!!!! За роль Неваль, в фильме Ферзана Озпетек "Красный Стамбул"!

# 686
  • Сливен
   Лина, Hug Злати Hug, благодаря ви за клипа!  bouquet bouquet

Много приятно се е получило.

Привет Hug

Цитат
Тубус получила награду как лучшая актриса Кино!!!!! За роль Неваль, в фильме Ферзана Озпетек "Красный Стамбул"!

Вичи! Hug bouquet Започнаха наградите за филма ЧИ! Пожелавам още много на талантливата ни Туба! Peace

# 687
Здравейте, момичета

Направо съм така #Crazy от толкова интересни снимки, мнения  и статии за нашето момиче Peace Раздадох доста лайкчета - Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug, Баги Hug, Надин Hug
Благодаря ви за всичко  bouquet
Аз днес от задачи в реала нямах време да намина до сега. Цвети Hug е леля -гледачка, а ние се стягаме за погача утре Heart Eyes
Боби Hug радвам се, че си наминала тъдява  Heart Eyes
Привет Hug

Новичка снимка.

Това съм изпуснала:
Цитат
Баги Peace със сигурност е там. Предполагам, че се намира отпред, и се вижда част от тила й

Днес Туба не снима, но като гледам си е доста ангажирана със социални мероприятия Whistling

И е получила награда за най-добра актриса за ролята на Невал yes Но защо ли на екрана са показали Сюханче newsm78

Ето още една снимка от залата на награждаванията с усмихната Туба

Линка, Злати thumbsup клипа със СюДжес на фона на песента на Кристиан е невероятно добър.

Има 2 типа актьори: едните, които играят и вие ги виждате да се опитва и да играят и другите, които забравят себе си в героя и изживяват историята, сякаш е вярна. И във втория случай вие не усещате, че те играят, а живеете с тях. Плачете с тях, смеете се с тях и го обичате или мразите, сякаш този герой е реален! Туба принадлежи към втория тип герои. Тя не е просто актриса, не тя не играе, тя рисува портрет. Тя е гений и рядък диамант в областта на актьорството. Бравооо Туба, аз съм горд/а да бъда твой фен. Има много актриси, но Туба е една. Царица на чувствата.

Ще кажете фен, ама и критиците мислят така:
Цитат
Ойя Текин( критик, публицист)
Если так, то сериал Тогахана Сайышмана " Никогда не отпущу" благодаря ему продолжался 2 сезона, история этого сериала смогла привлечь зрителей. Чтобы зажечь звезду Амине Гульшен распиарили так, что она похожа на Тубу Бюйюкуютюн. Разве можно сравнить натуральную, невинную красоту Тубы и этим завлечь зрителей, на Аминэ? Думаете кто нибудь поверит в это?
Только из за красоты героини, зритель не сядет напротив телевизора.К тому же ,Туба Бюйюкюстюн, не из-за своей красоты стала Звездой. Из-за актёрского мастерства она встала на пьедестал. Некоторые из зависти, не могут этого принять, но это не меняет реальность.
В общем хочу сказать, для успеха сериала, нужен здоровый сценарий, интересный рассказ и актёрский состав. Вместо этого вы подсунули Толгахану Сайышман ,человеку которому много лет провел в этой индустрии, якобы красавицу. Но нет в ней актёрского мастерства и поэтому так случилось.
Если ваш сценарий не здоровый, то каким бы не был актёрский состав , из за красоты героини вы этот сериал не вытяните. Давно прошли времена когда только красотой могли привлечь зрителя.
Вы этого ещё не поняли?
перевод: Guler Memmedova🌹
Cesur ve Güzel//TuKi
И пак се сещам за думите на театрала-ветеран Силвер Юнал "Туба играе с чувствата си и ако беше родена във Франция, щеше да стана международна звезда."  

Линка Hug не снам кой е написал това за Туба, но се покрива на 100% с моите, а мисля, че и с вашите виждания. Много точно е казаното. Баги Hug мерси за превода и напомнянето за казаното от Силвер Юнал  за Туба

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 20:41 от kanti

# 688
Канти Hug,и аз се зачудих като видях снимката от ДК,а наградата е за ролята на Невал! Peace

Цитат
Снимката е от това кратко видео! Peace
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456239248%2F58b5f67c … pl_wall_-63875573

Тук е на гифче,но не знам дали ще излезе,след като копирах линка! Peace

Още едно видео от ТТ-посрещането на Туба...
https://twitter.com/BilgeTBFC/status/863444766146654208

Видеото в което Фатма Гирик говори за Туба...
Fatma Girik'in En Beğendiği Kadın Oyuncu (Cumartesi Sürprizi - Show TV)

---------------

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 21:04 от Zlatina3

# 689
  • Сливен
Здравейте, момичета

Направо съм така #Crazy от толкова интересни снимки, мнения  и статии за нашето момиче Peace Раздадох доста лайкчета - Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug, Баги Hug, Надин Hug
Благодаря ви за всичко  bouquet
Аз днес от задачи в реала нямах време да намина до сега. Цвети Hug е леля -гледачка, а ние се стягаме за погача утре Heart Eyes
Боби Hug радвам се, че си наминала тъдява  Heart Eyes
Привет Hug

Новичка снимка.

Това съм изпуснала:
Цитат
Баги Peace със сигурност е там. Предполагам, че се намира отпред, и се вижда част от тила й

Днес Туба не снима, но като гледам си е доста ангажирана със социални мероприятия Whistling

И е получила награда за най-добра актриса за ролята на Невал yes Но защо ли на екрана са показали Сюханче newsm78

Линка, Злати thumbsup клипа със СюДжес на фона на песента на Кристиан е невероятно добър.

Има 2 типа актьори: едните, които играят и вие ги виждате да се опитва и да играят и другите, които забравят себе си в героя и изживяват историята, сякаш е вярна. И във втория случай вие не усещате, че те играят, а живеете с тях. Плачете с тях, смеете се с тях и го обичате или мразите, сякаш този герой е реален! Туба принадлежи към втория тип герои. Тя не е просто актриса, не тя не играе, тя рисува портрет. Тя е гений и рядък диамант в областта на актьорството. Бравооо Туба, аз съм горд/а да бъда твой фен. Има много актриси, но Туба е една. Царица на чувствата.

Ще кажете фен, ама и критиците мислят така:
Цитат
Ойя Текин( критик, публицист)
Если так, то сериал Тогахана Сайышмана " Никогда не отпущу" благодаря ему продолжался 2 сезона, история этого сериала смогла привлечь зрителей. Чтобы зажечь звезду Амине Гульшен распиарили так, что она похожа на Тубу Бюйюкуютюн. Разве можно сравнить натуральную, невинную красоту Тубы и этим завлечь зрителей, на Аминэ? Думаете кто нибудь поверит в это?
Только из за красоты героини, зритель не сядет напротив телевизора.К тому же ,Туба Бюйюкюстюн, не из-за своей красоты стала Звездой. Из-за актёрского мастерства она встала на пьедестал. Некоторые из зависти, не могут этого принять, но это не меняет реальность.
В общем хочу сказать, для успеха сериала, нужен здоровый сценарий, интересный рассказ и актёрский состав. Вместо этого вы подсунули Толгахану Сайышман ,человеку которому много лет провел в этой индустрии, якобы красавицу. Но нет в ней актёрского мастерства и поэтому так случилось.
Если ваш сценарий не здоровый, то каким бы не был актёрский состав , из за красоты героини вы этот сериал не вытяните. Давно прошли времена когда только красотой могли привлечь зрителя.
Вы этого ещё не поняли?
перевод: Guler Memmedova🌹
Cesur ve Güzel//TuKi
И пак се сещам за думите на театрала-ветеран Силвер Юнал "Туба играе с чувствата си и ако беше родена във Франция, щеше да стана международна звезда."  

Линка Hug не снам кой е написал това за Туба, но се покрива на 100% с моите, а мисля, че и с вашите виждания. Много точно е казаното. Баги Hug мерси за превода и напомнянето за казаното от Силвер Юнал  за Туба

Канти,  HugБаги,  Hug, Лина:hug: и моето мнение за Туба и същото, като казаното от Силвер Юнал.
     Злати,  Hug днес си репортер №1.

Общи условия

Активация на акаунт