Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 327
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Жалко, че свърши Feud
мисля някой ден да поизгледам известните филми на двете дами

Veep продължава да е много силен

# 91
  • UK
Тъкмо приключих Gilmore Girls и сега много ми липсва. Страхотен сериал (както си и знаех), много разтоварващ и отпускащ. И цели осем сезона, което си е голям плюс за мен. Simple Smile

# 92
  • Вестерос
Раличка, виж какво писах и за The Catch. Добавям и Gilmor Girls  Heart Eyes

# 93
  • варна
Пиша да препоръчам един сериал," Клика" се казва, пишеше, че е драма. Но за мен е трилър, 7серии ,изгледах ги на един дъх.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 12:46 от mimenceto123

# 94
  • МАРС
Този ли имаш предвид:

http://www.imdb.com/title/tt6563112/?ref_=fn_al_tt_1

Защото и аз тъкмо влизах да го хваля, но са излезли само шест епизода, не седем.

# 95
  • варна
Моя грешка, значи са само 6

# 96
  • Бургас
Този го видях в HBO Go и си мислех, че е поредната тийнейджърска боза, но сега като казахте му хвъля едно око.

# 97
  • София-Младост
Тъкмо приключих Gilmore Girls и сега много ми липсва. Страхотен сериал (както си и знаех), много разтоварващ и отпускащ. И цели осем сезона, което си е голям плюс за мен. Simple Smile
Излязоха още 4 епизода и то към 1 час всеки. Обаче нещо превод няма Sad
Свалила съм европейския Убийства, но още не съм го започнала. Изтледах Мостът, много ми хареса.
В момента доглеждам излезлите от март насам епизоди на Анатомията на Грей, Чикако ПД, Чикакски пожарникари, започнах и Чикаго Мед.

# 98
Излязоха още 4 епизода и то към 1 час всеки. Обаче нещо превод няма Sad
Свалила съм европейския Убийства, но още не съм го започнала. Изтледах Мостът, много ми хареса.
В момента доглеждам излезлите от март насам епизоди на Анатомията на Грей, Чикако ПД, Чикакски пожарникари, започнах и Чикаго Мед.
За кой сериал Убийства става дума ?

# 99
  • София-Младост
Forbrydelsen...може и да не го превеждам правилно.

# 100
Почнах http://www.imdb.com/title/tt4374208/ от 3 сезон, готин е

# 101
  • UK
Гледах ги и новите четири, сега се надявам на още, уж водят някакви предварителни разговори по въпроса...

# 102
  • BG-DE
Forbrydelsen и аз започнах да го гледам но в Зелка има само 11 епизода на първи сезон. Има ли откъде да се изтеглят и останалите девет ?

# 103
Има три сезона в арена, но няма субтитри.

# 104
  • София-Младост
Forbrydelsen и аз започнах да го гледам но в Зелка има само 11 епизода на първи сезон. Има ли откъде да се изтеглят и останалите девет ?
В замунда има всичките 20, а в bukvi.bg намерих и субтитри за първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт