Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 467
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Чудя се дали да не гледам анимацията Castlevania - отдавна не съм гледала такова нещо, но напоследък близките ми заговориха за екскурзия до замъка на Дракула и ми се догледа нещо занимателно и ново с подобна тематика))) Първи епизод ще излезе утре (по торентите може би вдругиден?).

# 286
The Killing гледала ли си? The Homeland също е много добър сериал.
Малко по-назад питах за кримки и има няколко споделени.

Благодаря ти, ще се върна да ги видя кои са.

The Killing беше за едно убито момиче, нали? С една детективка с коса на опашка и един висок нейн колега?

The Homeland съм го гледала донякъде, интересен беше.  Peace

# 287
Taboo чак толкова зле не беше май.

# 288
  • София

Табу на мен ми беше много скучен. Изтърпях го до 5-ти епизод някъде.

И аз така...май точно до 5 епизод...

# 289
От Taboo и аз имам 2 или 3 серии за доглеждане, ама май не ми се доглежда.
В момента гледам House of cards, Poldark,Vis a Vis,Janet King. За Billions чакам превод на повече серии, също и за Кабелните момичета. И чакам Suits.

# 290
Аууу, аз ли съм единствената, на която Табу е харесал при все, че не харесвам Харди?! newsm78

# 291
Ами - то въпрос на вкус. Не значи, че е лош сериал.

# 292
И на мен ми хареса Табуто, накрая загубиха инерция, но беше добър първи опит

# 293
  • софия
От Taboo и аз имам 2 или 3 серии за доглеждане, ама май не ми се доглежда.
В момента гледам House of cards, Poldark,Vis a Vis,Janet King. За Billions чакам превод на повече серии, също и за Кабелните момичета. И чакам Suits.
много благодаря за цитираните заглавия - по-специално за Janet King - много харесах Marta Dusseldorp в a place to call home и ще го гледам с удоволствие. а какво чакаш за Suits? аз го намерих до 6 сезон вкл. и ще го гледам - още ли сезони ще има?

# 294
ema22 сезон 7 от 12.07 Peace
Janet King ми харесва, и аз заради нея го започнах, е малко в повече ми идват някои неща, дето вече задължително ги вкарват във всеки филм, ама карай!

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 21:05 от penmari

# 295
Някакво фентъзи да препоръчате? newsm78

Или крими сериал, но не от рода на От местопрестъплението. По-скоро като Person of Interest.  bouquet

Hands Thumbsup
Фентъзи - Orphan Black, Continuum, Stitchers, Extant, Defiance, Helix, The Last Ship.

Кримки - The killing, Broadchurch, Secrets and Lies, Rogue, Murder in the First, Elementary.

# 296
  • София

Или крими сериал, но не от рода на От местопрестъплението. По-скоро като Person of Interest.  bouquet

Hands Thumbsup
Фентъзи - Orphan Black, Continuum, Stitchers, Extant, Defiance, Helix, The Last Ship.

Това всичкото са фантастики, не фентъзита...

# 297
Мда, текущи фентъзита са Троновете, донякъде и Шанара, и май не мога да се сетя за друго - има много свръхестествени драми и урбан фентъзита, но те са поджанр, не знам дали е правилно да ги споменавам (А и повечето не ги гледам, колкото и да са нашумели - например "Американски богове").

# 298
  • София
Аз не ги харесах Американските Богове.

Като цяло нови фентъзита читави май няма... само Магьосниците са донякъде симпатични, но тях пък никой не си дава зор да превежда... другото всичко е добре познато много старо...

Шанарата и те са едни... като за 10 годишни, а и гледам нещо пак отложиха втория сезон - за есента.

Към края на месеца ще видим как е Midnight, Texas, но не тая голлеми надежди.

# 299
  • Вестерос

Или крими сериал, но не от рода на От местопрестъплението. По-скоро като Person of Interest.  bouquet

Hands Thumbsup
Фентъзи - Orphan Black, Continuum, Stitchers, Extant, Defiance, Helix, The Last Ship.ДА!

ФЕНТЪЗИ: The Shannara Chronicles, Game of thrones, American Godes, Shadowhunters , The Magicians hahaha

Това всичкото са фантастики, не фентъзита...

Общи условия

Активация на акаунт