Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 29

• 153 833
  • 923
  •   1
Отговори
# 180
  • с.Николово, обл. Русе
Споделям за правене на зъбчета под упойка.
На 6 г. му правиха два зъба със сериозни кариеси. Реакцията му беше нормална след това - беше леко замаян и отпуснат, но е нормално за това състояние. Попълвах анкета преди да му сложат упойка - дали и какви медикаменти приема, за алергии и т.н. за да бъде преценена точно упойката.
В Русе в "Света Аполония" ги правихме. Доволна съм от специалистите там. Наскоро вадихме и зъб там. Чочко разреши за моя най-голяма изненада без да бъде приспиван, а само с месна упойка.

# 181
Важно е детето Ви да има развитие! Не го сравнявайте с другите деца, а с него самото преди година например.Работете, бъдете търпеливи и ги обичайте такива каквито са!Мислете си за това с какво днес ще работите с него, какво ще му покажете, защото всеки ден е от значение.
Горе главата, принцеси! Да не Ви паднат короните!  Hug

# 182
n_alex76, така е.  Tired
Момичета, има ли някой, който е правил консултация в чужбина?

# 183
Аз искам да попитам нещо.Синът ни освен аутизъм има и проблем с бъбрека.След няколко дена ще стане на 4г.Има 4 операции.2 в България и 2 Сърбия.В България няма да коментирам,но в Сърбия и след двете операции ни направи впечатление,че няколко дни след това е много послушен,разбира много повече и има огромна разлика в поведението му.После постепенно се връща към негововото си положение.Не мога да разбера на какво се дължи това.Възможно ли е от това,че преди операцията и след това му се събират 16,17 часа глад и е само на вода.Да се пречиства нещо организма?Или пък да е от нещо друго?Ще бъда благодарен на мнения.

# 184
  • София
Може да е нещо от упойката или пък от водата - обърнете внимание на съставките на етикета, ако е сръбска.

# 185
Може да е нещо от упойката или пък от водата - обърнете внимание на съставките на етикета, ако е сръбска.

За упойката и аз си го мислих.Скоро пак ще ходим и ще питам упойката каква е.Мисля,че с райски газ ги упойват,но все пак ще питам.Водата е в галони в диспенсер(в болницата)-извън нея купуваме каквато ни падне. newsm78

# 186
zarko_petrov , ето една статия.
Явно трябва да си избия от главата манията, че детето ми е злоядо.Може и да е за добро. Mr. Green
Пречистване на организма с глад
Цитат
Механизмът на натрупване е много прост – в клетката нахлува твърде много енергия, която не се използва. Така обикновената храна се превръща в токсини.
Когато спре постъпването на храна в организма, той се храни за сметка на вътрешните запаси. Отделителната система на тялото започва да работи на високи обороти и над сто и петдесет вида токсини се изхвърлят само от белите дробове чрез дишането.
Гладуването е полезно и при някои заболявания като например сърдечно-съдови патологии, хипертония, алергия, заболявания на нервната система, кожни заболявания и затлъстяване.

# 187

За упойката и аз си го мислих.Скоро пак ще ходим и ще питам упойката каква е.Мисля,че с райски газ ги упойват,но все пак ще питам.Водата е в галони в диспенсер(в болницата)-извън нея купуваме каквато ни падне. newsm78
С райски газ?😮
Аз мисля че при нас той ни в влуши толкова състоянието.

# 188

С райски газ?😮
Аз мисля че при нас той ни в влуши толкова състоянието.

Ако имаш предвид за Българските упойки-положението е страшно.Разликата от упойките в България и в Сърбия са потресаващи.Знам как се събуди детето ми 4 пъти в България и как беше 2 пъти в Сърбия.Със сигурност не са едни и същи-дори и някой да каже,че са еднакви.

# 189
zarko_petrov , ето една статия.
Явно трябва да си избия от главата манията, че детето ми е злоядо.Може и да е за добро. Mr. Green
Пречистване на организма с глад
Цитат
Механизмът на натрупване е много прост – в клетката нахлува твърде много енергия, която не се използва. Така обикновената храна се превръща в токсини.
Когато спре постъпването на храна в организма, той се храни за сметка на вътрешните запаси. Отделителната система на тялото започва да работи на високи обороти и над сто и петдесет вида токсини се изхвърлят само от белите дробове чрез дишането.
Гладуването е полезно и при някои заболявания като например сърдечно-съдови патологии, хипертония, алергия, заболявания на нервната система, кожни заболявания и затлъстяване.

Има голяма вероятност от гладуването да е.Ще го пробвам задължително.Благодаря за инфото.Наистина се държи изключително добре след това-но само за седмица.Ако наистина е в гладът проблема-бих помислил за някакви пречиствания 2 пъти в месеца.Ще кажа какви са резултатите след това.

# 190
Не знам,но определено след изследването на слуха на малкия под упойка....Той страшно се промени и дръпна назад и то много....Мислех си че може да е от стрес,но ми казаха че може да е и от упойката

# 191
Не знам,но определено след изследването на слуха на малкия под упойка....Той страшно се промени и дръпна назад и то много....Мислех си че може да е от стрес,но ми казаха че може да е и от упойката

Знам много добре за какво говориш.Не искам да се сещам за тукашното му лечение.

# 192
Здравейте отново имам едно питане към вас 😊😊 синът ми в момента е в сборна група в градината обаче госпожите само мрънкат че станал доста див покрай големите деца и само щурее с тях дори ме посъветваха да го спра от градината за лятото. Явно на тях не им се занимава с децата а той има нужда да се социализира .Казаха ми дори че никога не са го виждали толкова хиперактивен аз отдавам тази хиперактивност на агресията миналата седмица срещу него от страна на връстниците му защото с баща му станахме свидетели как три деца наобиколиха нашия син и едното започна да го удря в гърба. Госпожата им се скара, но обидите по адрес на сина ми не спират. Помислих си че тази хиперактивност се е появила заради новото противоалергично които му изписаха за 10 дни ,една от страничните реакции и промяна в поведението. Затова и го спрях откакто го прочетох и му купих киндинорм.... Обаче тези учителки ме отчайват.Нали детето трябва да се социализира по някакъв начин. От друга страна пък тормоза му влияе психически. Вие как мислите по този въпрос?

# 193
Говорили сме с психолог по точно този проблем-ако в средата която се намира не му е ок,по добре да не ходи.Това не е социализация,това е тормоз на детето.

# 194
При нас обаче първо проблема беше от възпитателките.Те като нямат подход и желание-какво остава за връстниците.Ние успяхме да доведем нещата до положителен ефект.Започнаха да се държат ок с него и той сега тича към градината.Използвахме някои методи за стимулиране на възпитателките и така.

Общи условия

Активация на акаунт