От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 880
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Точно с Ted Exclusive Memory Silver  сме, не съм доволна, писала съм и преди.

Въпрос на вкус, ние много сме доволни, спазваме указанията за въртене и няма никакви деформации.
Освен това има гаранция 2 години.
Някои обичат да са по-твърди, други - по-меки матраци.
Затова са толкова видове и модели на пазара.
Сладки сънища Simple Smile

На колко време и как го въртите?

# 511
  • В полите на Витоша :)
Гаранция 2 години за матрак не е нищо.

# 512
  • Varna
Здравейте,
Не виждам матраците Coco mat в анкетата.Аз съм се насочила към такъв и ме интересува мнението на тези които го ползват.

# 513
Гаранция 2 години за матрак не е нищо.
Още повече, че Тед не подменят матрака, а го "ремонтират". На едни познати им взеха матрака за един месец и накрая си беше същия, барабар с проблема, който ремонтираха.

# 514
Здравейте! Не виждам матраците на ИКЕА в списъка. Някой може ли да каже нещо за тях?

# 515
В Метро ще има "ортопедичен рол матрак". Какво ще рече това? Дебел е 12 см. Това ми се вижда малко. Трябват ми 2 броя за вилата някакви евтини матраци за леглата в стаята за гости.
Други предложения?

# 516
В Метро ще има "ортопедичен рол матрак". Какво ще рече това? Дебел е 12 см. Това ми се вижда малко. Трябват ми 2 броя за вилата някакви евтини матраци за леглата в стаята за гости.
Други предложения?
12см. си е направо топ матрак. Разгледай из онлайн магазините, мисля че има доста евтини, пък и предлагат безплатна доставка в цяла България.

# 517
Asy Ani, благодаря!

Някой може ли да ми предложи онлайн магазин за матраци от който е доволен? Благодаря предварително!

# 518
Не съм пазарувала от тоя сайт, но си писах с техен консултант, който препоръча тоя матрак, не знам коректни ли са или дали матракът е добър, цената е добра
https://intershop.bg/products/1230/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA+San+Mateo

# 519
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Точно с Ted Exclusive Memory Silver  сме, не съм доволна, писала съм и преди.

Въпрос на вкус, ние много сме доволни, спазваме указанията за въртене и няма никакви деформации.
Освен това има гаранция 2 години.
Някои обичат да са по-твърди, други - по-меки матраци.
Затова са толкова видове и модели на пазара.
Сладки сънища Simple Smile

На колко време и как го въртите?

Първи етап - 1-5-6 - 1 седмица /или на смяна на чаршафи/, което е по-малко
Втови етап - 1-2-3-4-5-6 - 1 седмица /или на смяна на чаршафи/, което е по-малко

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 13:11 от BGdedi ®

# 520
  • София
Asy Ani, благодаря!

Някой може ли да ми предложи онлайн магазин за матраци от който е доволен? Благодаря предварително!

Аз поръчвах на два пъти от матраци.бг и съм доволна.
Много бързо ми ги доставиха, обаждат се предварително, обясниха ми как да ги разопаковам.

# 521
Asy Ani, благодаря!

[/quo]
Ние посещавахме moqtmatrak.com и сме очаровани.

# 522
Asy Ani, благодаря!

Ако все още не сте поръчали - аз препоръчвам http://sleephouse.bg
В предни теми също съм ги препоръчвала. Освен това имам и код за допълнителни 10% отстъпка. Съфорумки се възползваха навремето. В помента например има промоция на Магнифлекс -10%. Освен тази отстъпка на последна стъпка с въвеждане на кода намаля още 10%. Избора разбира се е ваш. Успех Simple Smile

# 523
Asy Ani, благодаря!

В предни теми също съм ги препоръчвала. Освен това имам и код за допълнителни 10% отстъпка. Съфорумки се възползваха навремето. В помента например има промоция на Магнифлекс -10%. Освен тази отстъпка на последна стъпка с въвеждане на кода намаля още 10%. Избора разбира се е ваш. Успех Simple Smile
Ние вече сме закупили, но може да напишете кода, за да се възползват други може би.

# 524
Asy Ani, благодаря!

Не виждам код за отстъпка, аз ли нещо бъркам?
Искам да попитам също има ли доволни от матраци Paradise ?

Общи условия

Активация на акаунт