Великденска на мамите от ИБ

• 42 212
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Нямаше сол в историята. Бяха изкъпали детето с вряла вода и имаше някаква степен на изгаряния.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 18:33 от sigma

# 31
  • Бургас
 Shocked Shocked Shocked Shocked Аз тази история съм я пропуснала. Аз без туй трудно се доверявам на хора, на такива хич не бих я дала. Всъщност освен на майка ми и на сестра ми и на една аниматорка в близкият детски център/напоследък не я виждам обаче и май е напуснала  Tired Tired Tired/ на друг не бих я оставила и на баща и разбира се......Много съм чувствителна що се отнася до сигурността и. Та сигурно при такава гледка щях минимум в амок да изпадна  ooooh!

Ние днес до църквата не можахме да стигнем, много хора, опашки от хора. Обаче утре ще я заведа на спокойно да запали свещичка. За сметка на това направихме хубава разходка, хванахме детският театър , арт ателието, на пицария я заведохме.....не може да се оплаче. Утре ако стане номерът ще я водя на Флората/изложения за цветя в морската градина/ и на църква и пак май ще има някакво арт ателие след обяд в мола....та може и до там да стигнем. Преди това трябва да оцелея от зъболекарят, че започвам едни ортодонтски процедури и се притрисам от сега  Sick Sick Sick

# 32
Да да с гореща вода го бяха изгорили, грешката е моя, Арвенче, извинявам се

# 33
  • до едно тепе
Честит Имен Ден на всичките ни  малки и големи цветенца! Здраве пожелавам най вече bouquet
Мдаа 3 метровата стена ме втрещи повече от гол и бос. ooooh!
Арвенче здрави нерви мила и не им го оставяй друг път. И ако питат защо им припомни пък да се оплачат и на арменския поп, ако искат. Hug
Ние не сме спирали да излизаме тези дни. Може да е за половин час, обаче ги обличам стабилно със скиорските якета, за да не им духа и навън. Иначе ще ме приберат в лудницата. Днеска със Слав бяхме от 11 до 6 навън с малки прекъсвания за обяд и да закуси следобед Бубето. И времето беше криво и променливо, но накрая бяха и по блузи навън-толкова жега стана като спря вятъра. Накрая от умора ли или просто от заплес се срещна челно с една брава у баба си и сега в десятката е син и подут. ooooh!

# 34
  • shumen
Арвенче,наистина аз не бих им го дала друг път,ако ще и да умират от желание да го гледат.То дето са го оставили гол и бос едно на ръка,ама да го оставят на такава височина и необезопасен,това вече е безумие.
Поспаланче,и ние не сме се спирали тези дни да излизаме.Може за малко да е,но го обличам и излизаме,че в нас полудява по цял ден.Сега само се моля да е хубаво времето другата седмица,че са 4 почивни дни и ако трябва да стоим у дома ще изперкаме всички взаимно.
Дени и той се преби яко тази вечер.Излязохме пред блока и уж ритаха топка с още 2-3 дечица и той как се засили след нея да я гони и се спъна и се пльосна по очи и сега е с ожулено коляно и разбита брада.

# 35
  • Варна
Колкото и ужасно да звучи, Атанас много обича свекър ми ... Просто наистина, повече никога няма да е с тях без мен или ММ. Не знам как ще стоим даже на едно място с тях, толкова съм шокирана и бясна. Не мога да кажа, че няма да го виждат повече ... Благодарна съм, че Господ го е пазил, защото иначе щях да ги убия!!! Само за информация, като беше бебе, за да го " успокоят " го бяха изкъпали в гореща вода. ( за 1 час го оставих, за да прибера ММ от летището) Тогава беше с 1-ва степен изгаряния и го лекувах с Дефламол, Дермазин, и други кремове ...

# 36
  • shumen
Арвенче,колкото и да го обича Насето свекър ти,аз не бих го оставила повече сам да го гледат,а и дори не бих искала да го виждат.Добре,че Господ го е пазил,защото иначе аз за детето не знам на какво съм способна,ако стане недай Боже някоя беля.

# 37
  • Sydney
Без да ги защитавам и оправдавам - те едва ли ги правят тези неща с цел да увредят детето, по скоро според мен е не знание или стари разбирания, силно се надявам да е така...
Да питам - на някой случвало ли му се е следното като дава Нурофен: Ема като й дам и след около час започва зверски да се поти, след това Т пада драстично и всичко й е ледено... с Панадол такава ситуация нямаме, по-бавно сваля, но не се поти и не й стават студени крайниците...

# 38
  • Варна
Атанас е алергичен към Нурофен, но аз го пия при Т. и точно това се случва като я свалям. Внимавай с него, Бени. Аз не го харесвам, особено за деца ...
До колко вдига?

# 39
  • Sydney
Arven_89 какво имаш предвид внимавай, за да знам... вдигна над 38.5 и дава Нурофен или Панадол ... вече втори ден квичи нон стоп за нещо, ще се хвърля от някъде с тея простотии, а аааа

# 40
  • Северозапада
При София не съм забелязала такова нещо от Нурофена. Аз напоследък само Нурофен ползвам, защото Панадола, ако има ефект, той е около 3-4 часа, а Нурофена 8-9-10 часа при нея.

# 41
  • Бургас
Ивейн така по принцип качва и сваля температура напоследък. Качва рязко и повръща от това и като дам нурофен/а панадла, ако е висока не сваля добре вече  Tired/ и пада почти изведнъж пълно и се изпотява. По принцип изпотяването е добър признак, до колкото ми е известно.

Днес денят почва със слънце. Аз отивам на зъболекар след половин час, след това ако продължава да е слънчево, днес ще успеем да изпълним планът  Praynig

# 42
  • NE
Арвенче Някой ден ще доведа Вилито и да се събере с Насето и дано им секнат дяволи в тях.
Аз по тази причина съм отказала под всякаква форма да разчитам на родителите на ММ. Те не са опазили сина си, камо ли да очаквам моите деца. Самата ми майка ме ядоса преди няколко дни като Вилито се опари на гореюата ютия и ми каза, че нищо му нямало. Имали сте късмет, че не е снатала голямата беля.
Иначе Насето чаровник и половина с шитата брада. Hug
Прахче Случавало ми се е при такава висока Т да ми прави такъв номер. Peace

# 43
  • Sydney
Моето основно притеснение, че сваля супер рязко и от 39 за час става 35 и е ледена... тва според мен не е ОК, дадох сега Панадол, че пак избили 39, ръце и крака лед, носа се чува клокочене, но нищо не излиза  ooooh!

# 44
  • NE
Бени Какъв екзотичен вирус ви хвана. Hug

Общи условия

Активация на акаунт