Звездни компромати - 320 част

• 114 896
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Ами от два дни се опитвам да обясня, че такъв е естествения ход на живота. Всички живи същества остаряват, никое не остава вечно младо. А с годините се губи и красотата, и никой не може да излъже природата. Ако се осланя на пластики и те са красота до време, накрая заприличва на чудовище. Една е Кармен Дел Орефис... аз друга като нея не знам да има. При нея дори и пластиките са с мярка, и тя дори на тези години е красива. Но не се прави на млада, просто е остаряла красиво. Ето в това е майсторлъка на остаряването, а не на 60 да се опитват да изглеждат на 30. Носете си годините с достойнство, всяка възраст може да е красива когато има мярка. Другото е неестествено и нереално.
Но няма повече да говоря за това, щото тук всички 50 годишни на дамите им се виждат 25 годишни, сигурно, защото те и себе си виждат с 15 години по-млади. Sunglasses

# 391
И какво? 50-годишните не може да са секси ли?  newsm78 Или аз нещо не схванах последното.

# 392
Еми да аз съм на 6, а всяко новородено бебе има повече акъл от моя Божигол.

Само аз ли гледах Бързи и яростни 8 и се накефих на макс от него?! Коментари за 8- цата?

# 393
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тц, Бижу, това със злобата и завистта е много опростенческо и елементарно, а аз не обичам да мисля така. Другаде е разковничето- в начина, по който масовата култура подхожда към естествения процес на стареене при двата пола. За жената, особено за известната такава, то е наказание, дамга и клеймо- ако не си вече млада и красива, няма какво толкова да предложиш, ставаш неактуална и те тикат в графата "майка на главната героиня" (която е млада и красива, естествено). За мъжа се измислят сентенции от рода на "старее като вино" и на бръчките и белите коси се гледа като на допълнителен атрибут на мъжеството. Така един мъж може и на около 50 да е секс-символ (Брад Пит) и даже да започне да се харесва на жени, които не са го отразявали като млад.
Специално в Холивуд, за да направи кариера, една жена трябва да започне да трупа солидна филмография далеч преди да наближи 40, за да може да оцелее след тази сакрална граница, докато при мъжете е доста често явление да бъда забелязани по-късничко и да продължат да се катерят нагоре докъм 50-55, когато вече ще лежат на стара слава.

п.п. това не е насочено толкова към теб, ти си обяснила вече своята логика, а по-скоро към тези, които свалят годинки от лицата на любимките си, понеже ако недай си Боже изглеждат на 40 или 50, това е лошо. Не, те задължително "младеят" Mr. Green. А пък тези, които не харесваме, са сбръчкани и похабени и се вади лупата за търсене на всяка бръчица Laughing

# 394
  • София
Не видях,някой да е писал,  че 50 годишни приличат на 25,че дори 35годишни.(виж някои журналисти,правят 50-60годишните на 30г)
Просто някои изглеждат свежи и красиви.
Дори Сюзан на 70г., се харесва.
Всеки си има различно възприятие за външния вид (особено на чужди хора).

# 395
И какво? 50-годишните не може да са секси ли?  newsm78 Или аз нещо не схванах последното.
Не схвана.

# 396
  • Tам през Атлантическия океан
Добавям и Meryl Streep много свежа и супер за годините си  Heart Eyes
Забелязала съм че баш , баш  Красавицте в повечето случаи остаряването им е кофти или поне не им се отразява добре , докато при хубавелките е по инак , има даже на някои им отива т.е. стават по-хубави  Thinking
Ей на Meryl Streep никога не е била красавица на младини  Grinning

Да не е спам Wink

Drew Barrymore

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 02:52 от Desss

# 397
  • На брега на реката
Аз всеки път се чудя на Кристи Бринкли, как може да изглежда така http://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0 … 8-news630581.html, а е на 63 години. newsm78

# 398
  • Once there was a Hushpuppy...
3 страници Крис Heart Eyes оххх, да въздъхна и аз, че оставам без дъх от някои негови фотоси Blush Heart Eyes
Вярно, че на Е. Патаки най-хубавото й е мъжът й Peace

Ха, ха, В. Мортенсен ми е повече от ужасен, дано не съм единствената.

Обсъдената Люси въобще не ми младее, даже мяза малко на нашите от оная маала Rolling Eyes Като, млада ми беше кукленски красива.

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 08:44 от Hushpuppy

# 399
Еми да аз съм на 6, а всяко новородено бебе има повече акъл от моя Божигол.

Само аз ли гледах Бързи и яростни 8 и се накефих на макс от него?! Коментари за 8- цата?

Тъкмо снощи гледах рекламата и се възмутих как може да са стигнали до осмица... Mr. Green

# 400
Кой по-точно е Виго на снимката? Crazy

# 401
Ако говориш за тази, първият от ляво на дясно.

Иначе ето още няколко негови:   1 2 3

# 402
Благодаря,за тази питах Embarassed Ами не го познах

# 403
  • Вестерос
И на мен  Mr. Green много ми харесва. Сега дават втори сезон. Рей Лиота е много добър в него.

# 404
Рей Лиота е добър навсякъде. Или поне на мен тъй ми се чини Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт