Звездни компромати - 320 част

• 114 737
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Viena
В София ,в кв.Лозенец има такъв'бутук'със собственичка рускиня,абсолютно едно към едно с описанието.Не знам дали го има още newsm78

# 676
 Моята приличаше на ромка, бутикът беше на бул "Владислав", малко след ъгъла където преди беше Била, май Била беше, не знам. Същото абсурдно нещо( ментета с цени почти като иригинала) се среща и на други места из центъра. Иначе има и чудесни ментета, които и в материал и по изработка много трудно се опират на оригиналите, но тези не бяха от тях.
Извинявам се за тъпия спам, но съм травмирана дълбоко от случката и оттогава като чуя "МК" и все да тази дама се сещам.  ooooh!

# 677
Извинявам се ако се повтарям, тези дни не съм следила задълбочено темата, но пускам едно хубаво интервю на Буковска. Малко е дългичко.
https://skafeto.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D … 0%BF%D0%B9/15755/

# 678
Скрит текст:
Тази Йотова и нейното пеене много ми напомня на Тиролското Jodeln, сеща ли се някой??
Оооойлалалалалойййййлалалалаааа?? Навремето така са си крещели из Алпите, както един на друг, така и на животните си. Пробвала съм го и аз, голям кеф, само, че имах глупостта да го изпробвам първо вкъщи, мъжът ми не се прибра една седмица след това....

Joy
На мен Йотова ми нанесе психическа травма в ранна детска възраст.
Скрит текст:
Лятната ваканция я прекарвахме при баба и дядо в Свищов, а тогава културните мероприятия не бяха с голям избор и гледахме да се възползваме и да присъстваме на почти всяка изява в читалището.
Та в една такава лятна вечер се запознах с творчеството на Нона. Голяма грешка  Naughty
Още ми е пред очите неадекватната ѝ физиономия съчетана с бясно виене и некординирани движения с боси краци. Просто ужас!
Шиши нали баща ще става, прибрал се е  ooooh!
На умствено изостанал ми прилича, не знам с какъв акъл жените се навиват да му раждат поколение.

# 679
# 680
  • Варна
Да очакваме копи пейст от Николета.

# 681
  • До морето

Моля, моля! Кога Николета се чекнеше с мечок, Парис Хилтън ядеше доматите с колците  Crossing Arms

# 682
Eй тази Фурлица е много удобна и здрава, знаят депутатките кое е хубаво и леко.
Скрит текст:

На умствено изостанал ми прилича, не знам с какъв акъл жените се навиват да му раждат поколение.
С паричен акъл. Peace

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 19:37 от densi

# 683
densi, пари се печелят все пак. Ама тия гени, които наследяват децата, не подлежат на корекция.
Явно и жените му не са много с всичкия си щом си го причиняват   ooooh!

# 684
Е не са, ти Цветелина Янева като я гледаш как мислиш  Laughing

Корнелия с костюмчетата за 200лв и разходи 2000лв на месец, не е ли с Шанел?

# 685

Вярно, че и тази Янева един "буден" поглед вади  hahaha
Бях го забравила, отдавна не съм я мяркала из темата.
А някъде има ли снимки на бившата жена на Пеевски?

# 686
Нона Йотова какво прави в парламента?! newsm78 И нея ли сме избрали? Shocked
Младите хора в БСП харесвали музиката й, затова я поканили. Whistling Това мернах в дир-а по повод 25 годишната депутатка, манекенка на Визаж. Laughing

Някои млади комунистчета добре се мазнят на стари чичаци - дедаци! Някой чичко- дядко я набута и младите под строй я заобичали! Ех, живот, живот ...

# 687
  • София
На мен Ива Екимова хич не ми хареса в Аз обичам България. Крачката й бяха много хърбави.
И да си сложи очила...или лещи, така си присвива очите  Rolling Eyes

# 688
Не знам за чантите (не са ми по вкуса, признавам), но повечето депутатки имат ужасен стайлинг. Не, че е изненада, но то прически, то костюми, то комбинации. Уплаши ми се окото.

# 689
Прическите бяха тепач по репортажите.

Общи условия

Активация на акаунт