Звездни компромати - 320 част

• 114 435
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Ивана на тая снимка е направо добре, в сравнение с днес в Комбина Confused

Гледах Павел и Венци Венц - тия момчета са много земни, нормални, умни и читави! Още повече ги харесвам вече.

# 121
Не знаех, че Мариана Попова се е разделила с Ханес и е с Веселин Плачков, сега от Папараци разбрах, ми полезно предаване се оказа, все пак.

Още по коледа коментирахме, че са се снимали с Веско на фона на коледната елха. Не следиш  Naughty
Знаех си, че съм го пропуснала и че не може да е минало неотбелязано в темата.

# 122
Жалко Confused Че и на снимката с Генчо и зърното ѝ навън ooooh!

# 123
Патрашкова е заприличала на стринка - кофти избор на цвят на косата, няма перли, няма рокли. Облякла е тениска на точки, която прилича на пеньоар.

# 124

Гледах Павел и Венци Венц - тия момчета са много земни, нормални, умни и читави! Още повече ги харесвам вече.
Точно това си коментирахме с мм.
Синът ми им е голям фен,знае всичко за тях и всичките им песни.

# 125
За пръв път ги видях тези момчета, но съм очарована!

# 126
  • Бургас
Покрай Капките разбрах,че песента за кифлите и Мола-а е тяхна.Дърта съм за тяхната музика,но са много хубави момчета!Умни и талантливи деца.Само да ги махнат тези бради,уф,кога ще им излезе модата...

# 127
# 128
Идеални са! Нищо да не махат  Grinning Направо ми взеха акъла. Егати, почувствах се горда от това, че в днешните времена има идоли на децата, които са умни и стоят здраво на земята. Дано научат нещо от тях.

Ох, бе!  ooooh!  "Ирина е родила" - и аз си рекох, че Опосумова има тайни от нас Crossing Arms Mr. Green

# 129
  • Вестерос
Какво е родила,не мога да отворя линка

# 130
И аз ги харесвам. Преди дни ги видях в един МОЛ- бяха седнали да хапват, но не на спокойствие. Една майка снимаше детето си с тях. Не може ли поне да ги оставят да се нахранят и после да ги помолят за снимка...

# 131
Какво е родила,не мога да отворя линка
Преди 2 седмици е родила, но още не са казали какво е  Peace

# 132
  • София
Крис Хемсуърт и семейството му на плажа -

Скрит текст:

# 133
Значи, оправихте ми вечерта с този Крис Хемсуърт! И Елза Патаки е хубава, но гледай какъв хълбок е очертал мъжът й  Crazy Grinning

# 134
Никъде ли няма полът на бебето на Ирина Шейк и Брадли Купър?

Общи условия

Активация на акаунт