Звездни компромати - 320 част

• 115 821
  • 754
  •   2
Отговори
# 180
Lazboy ли е техния бизнес?

# 181
# 182
Мария Игнатова щяла да развежда Енчо Керязов. Това истина ли е?
Че тя не е ли с Рачков?

# 183
# 184
# 185
Не бях разглеждала дрехите на въпросната Мегз. Сайта е ужасно долнопробен, дрехите са представени много аматьорски и нескопосано. Не знам кой би си купил нещо, което не е ясно как изглежда.

# 186
А Синди К има ли някакъв бизнес ,или просто си обикалят с мъжа и курорти

Ако не се лъжа мъжа има мебелен биснес т.е. производство  Peace
често съм я виждала да е ракламно лице  Peace
иначе тя си има договори и си моделства още  Wink това не е малко  Wink
м
Благодаря ,любимка ми е.

# 187
  • Gotham City

Като кажат така жълтурите "Еди-коя-си ще развежда еди-кой-си" като че ли на сила го закарва при адвоката и му държи ръката да попълва документи за развод. Иначе се съмнявам, отдавна ги разделят с Рачков, а все са си заедно

# 188
  • Варна
Че тя не е ли с Рачков?
Много харесвам Енчо и дано не е вярно!

# 189

Тя ли ще му готви... Гледала съм интервю с него и той казва, че с жена си са добър тандем. Тя изцяло се грижи той да се храни правилно.

# 190
  • Rock & Roll feeling ...

Като кажат така жълтурите "Еди-коя-си ще развежда еди-кой-си" като че ли на сила го закарва при адвоката и му държи ръката да попълва документи за развод. Иначе се съмнявам, отдавна ги разделят с Рачков, а все са си заедно

Принципно съм съгласна,но не е и като да няма ситуации в които знаеш,че един мъж има съпруга,моментният му интерес към теб е по-голям за него от статута му на женен ... Ако и на теб ти се иска,може да се позабавляваш,само с тая разлика,че ти няма какво да губиш ...  Хубаво е човек да има съвест и да не обърква живота на някого,само защото може да си го позволи.

Последния път,когато чух Мария и Рачков да говорят за връзката си ( поотделно ) звучаха много претръпнали някак ...

# 191
  • Gotham City
Така е, има и такива ситуации разбира се, но според жълтинките, все някоя развежда някого Laughing

# 192
Юара Отварачката е влязла в "Господари на ефира" с нейното Рлъ и сложни думи.

# 193
Мара Отварачката е влязла в "Господари на ефира" с нейното Рлъ и сложни думи.
Там и е мястото.  Mr. Green

# 194
  • София
Щерката на Мадона - Лурдес показва хубава фигура на плажа.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4398386/Lourdes-Leo … o=social-facebook

Общи условия

Активация на акаунт