Звездни компромати - 320 част

• 114 828
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Gotham City
Ким изглежда по-добре с тази дължина на косата

# 496
Не съм ви чела  тия дни, та ако повтарям, се извинявам. Новата къща на А. Джоли:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Заглавието е, че ще останем без думи, а аз останах. С думи.
Има 6 спални и 10 бани. Съседи са и' Н. Портман, Елън Попео, Кейси Афлек.

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 18:33 от Билян@

# 497
  • Sofia
Винаги се чудя - защо са ти 10 бани при 6 спални? Излишните 4 кой ги ползва? newsm78

# 498
Винаги се чудя - защо са ти 10 бани при 6 спални? Излишните 4 кой ги ползва? newsm78
Joy
Мъжът ми гледа апартаменти за продажба и намери един 5 стаен, с две бани и три тоалетни.
Явно е жилищен тренд.  Crazy

# 499
бях чела едно интервю на известна холивудска мадама /не си спомням вече коя/, която казваше, че ключът към щастливия и дълъг брак е  "Всеки да има собствена баня далеч една от друга и далеч от спалнята" - НАПЪЛНО СЪГЛАСНА!

# 500
  • София
Гостите и обслужващия персонал  Peace
Конкретно като разбивка - 6 бани към 6-те спални + още една на етажа със спалните, плюс една към дневнатият тракт, плюс една към фитнес, сауна, басейн и плюс една още някъде си. Готово

# 501
  • bad@ss
Или част от тях са т. нар. half bathroom или просто тоалетна  Grinning

# 502

Кание как е застанал без да ги докосва. И погледът му е леко странен, понадрусали са го доста в психиатрията, в която беше Whistling

# 503
бях чела едно интервю на известна холивудска мадама /не си спомням вече коя/, която казваше, че ключът към щастливия и дълъг брак е  "Всеки да има собствена баня далеч една от друга и далеч от спалнята" - НАПЪЛНО СЪГЛАСНА!
Катрин Зита-Джоунс  Peace

# 504
С мъж като Катрин Зита Джон-совия аз даже и в отделна спалня ще спя, ако може и на отделен етаж.
  Къщата на Анджелина ще е някаква колиба, та те само дечурлигата са шест броя, ами тя къде ще спи, гостите къде ще спят, персонала къде?!? Не съм доволна!
 Иначе наистина си е тренд това с много бани, кажи ми колко кенефа имаш за да ти кажа колко си богат/беден, имайки предвид, че място, построяване на толкова "пълно" оборудвани бани, е по-скъпо от това на спалните, примерно. Банята, след кухнята, сигурно е най-скъпата "стая" в една къща.

# 505
# 506
Доста се чудих какъв е този хобот  на лицето, докато се сетя, че това е Ванчето Червенкова в гръб. /на Великден/
Скрит текст:

# 507

Кание как е застанал без да ги докосва. И погледът му е леко странен, понадрусали са го доста в психиатрията, в която беше Whistling

Photoshop???
https://www.instagram.com/p/BS_1UFvlup1/

# 508
  • Вестерос
Ужасен ми е този Бирмата, а те се избиват за него  ooooh!

# 509
Скрит текст:

Photoshop???
https://www.instagram.com/p/BS_1UFvlup1/
Прилича на картонен Кание. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт