Звездни компромати - 320 част

• 114 809
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Да, утре пресконференцията ще се излъчва на живо пише.

# 571
Не се и съмнявам, че е бил цензуриран и му е оказван политически натиск. Но между другото съм гледала репортажи на Васил Иванов и е доста неприятна личност. Помня че изобщо не оставя да се изкажат хората, на които задава въпроси, супер неприятно гласче и назидателен тон, къде обосновано, къде не.

# 572
И на мен ми е противен.

# 573
А даже нямате щастието да го познавате  Mr. Green Ужасен е и в реалния живот  Crazy

# 574
Изглежда вечно кисел!

# 575

Теру тук ми е смешен, фигурата му по-точно. Фикито го разкостиха за нетренираните крака, пък Джъстин е същия - напомпал бицепсите пък забравил краката.  Mr. Green

# 576
Той обвинява конкретно шефката на новините Дарина Сарелска, която е бивш кадър на Бтв. Тя мигрира в Нова заедно с дружките си Цолова и Бенатова. Четвъртата в карето беше Генка Шикерова, но тя пък е точно в предаването на Васил Иванов, напоследък.
Миролюба Бенатова вече е защитила Сарелска във Фб.
Бенатова е едно от най-противните лица в медиите,изключително нечистоплътна,и не говоря за лична хигиена

# 577
Мдаааа, още помним издънката ѝ с циганите в Катуница. Леле как се изложи здраво тази жена тогава!

# 578
  • Gotham City
Мдаааа, още помним издънката ѝ с циганите в Катуница. Леле как се изложи здраво тази жена тогава!

За мен по-голяма излагация беше това, че после излезе с обръщение, че не била казвала такова нещо и пускат материала, един такъв орязан, само че в нета вече имаше оригинала и общо взето още повече се изложиха.

Иначе Славчо ми е точно толкова противен колкото и тя. От общи познати знам, че е надут, злобен, лъже на поразия и се държи ужасно с персонала си.

# 579
Какво е това с Бенатова и Катуница?

# 580
е харесвам Слави, шоуто му отдавна не е това, което беше преди години. Ужасно цинично стана, гнусно политическо и спрях да го гледам. Снощи обаче щях да гледам, за да видя за каква цензура става дума. Не харесвам особено и Васил Иванов, изброили сте достатъчно причини, но щеше да мии е интересно. Уви! Ще търся днес пресконференцията.

Най-противен журналист за мен е Бенатова - не е обективна нито грам, груба е, прекалено нагла и неприятна.

# 581
  • Gotham City
Какво е това с Бенатова и Катуница?

След като циганското семейство на Цар Киро уби две момчета и хората се вдигнаха на бунт, включително две враждуващи агитки на футболни отбори, тя отиде и започна да обижда хората, защитавайки царкировото семейство, как на горките хора тези "лумпени" им били разрушили къщата и т.н.

# 582
Да, да, вярно, че имаше такъв момент.

# 583
  • Once there was a Hushpuppy...
По-неприятна от Бенатова ми е само Генка Шикерова.
Почти съм сигурна /без да я познавам/, че е от тези, които получават, за да прокарват разни неща.. Rolling Eyes

# 584
Публична тайна е, че разследващите журналисти в България нерядко са рекетьори, които пускат материали, когато не им се плати. Реално има толкова работа за такива предавания, като въобще не е нужно телевизията да излъчва, достатъчно е да се пусне материалът в мрежата.
Иначе не се съмнявам, че има цензура в телевизиите, но реално Слави години наред имаше трибуна и в последните години си води политическа агитация, каквато има сигурно само по Алфа ТВ. Имам чувството, че с това сваляне от ефир зорлем го правят герой, какъвто не е, т.е. силно подозирам, че работят за него.

Общи условия

Активация на акаунт