Звездни компромати - 320 част

• 114 822
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Той обвинява конкретно шефката на новините Дарина Сарелска, която е бивш кадър на Бтв. Тя мигрира в Нова заедно с дружките си Цолова и Бенатова. Четвъртата в карето беше Генка Шикерова, но тя пък е точно в предаването на Васил Иванов, напоследък.
Миролюба Бенатова вече е защитила Сарелска във Фб.

На тази ли мъжът бил депутат от ГЕРБ, за който се носели слухове, че купува гласове?

# 586
  • Once there was a Hushpuppy...
Публична тайна е, че разследващите журналисти в България нерядко са рекетьори, които пускат материали, когато не им се плати. Реално има толкова работа за такива предавания, като въобще не е нужно телевизията да излъчва, достатъчно е да се пусне материалът в мрежата.
Иначе не се съмнявам, че има цензура в телевизиите, но реално Слави години наред имаше трибуна и в последните години си води политическа агитация, каквато има сигурно само по Алфа ТВ. Имам чувството, че с това сваляне от ефир зорлем го правят герой, какъвто не е, т.е. силно подозирам, че работят за него.

+1 Peace

# 587
Публична тайна е, че разследващите журналисти в България нерядко са рекетьори, които пускат материали, когато не им се плати.

Абсолютно вярно, рекетьори са, а пред публиката излизат някакви герои,
не е само Васил Иванов и други известни са такива-
да не забравяме Коритаров как си отиде от Нова ,
Маргарита Михнева е същата....

# 588
  • Gotham City
Публична тайна е, че разследващите журналисти в България нерядко са рекетьори, които пускат материали, когато не им се плати. Реално има толкова работа за такива предавания, като въобще не е нужно телевизията да излъчва, достатъчно е да се пусне материалът в мрежата.
Иначе не се съмнявам, че има цензура в телевизиите, но реално Слави години наред имаше трибуна и в последните години си води политическа агитация, каквато има сигурно само по Алфа ТВ. Имам чувството, че с това сваляне от ефир зорлем го правят герой, какъвто не е, т.е. силно подозирам, че работят за него.

+1 Peace

Разбира се, има един огромени екип от ПР-и, които правят именно това, и им се получава, защото мнозинството е толкова заблудено, като коне с капаци.
На Славчо му почна цензурата, от както се опитва да се намърда в политиката, за където не става, за телевизията също вече не става...

# 589
И Валя Ахчиева иска пари, за да разследва сигнал. И то няколко хиляди Simple Smile

# 590
Ами, че то същото важи и за Господарите, поръчкови и лъжливи бяха репортажите срещу пловдивски лекари. Направиха ги явно в интерес на нова болница.

# 591
  • Gotham City
Ами, че то същото важи и за Господарите, поръчкови и лъжливи бяха репортажите срещу пловдивски лекари. Направиха ги явно в интерес на нова болница.

За Онкото ли? Защото, ако това имаш предвид, то никак не бяха лъжливи...

# 592
  • София
И Патрашкова се произнесла - и тя от позицията на новото си поприще морален съдник го играе.

"Всички са много превъзбудени, че шоуто на Слави е отново цензурирано. Правилно сте гневни, макар от години да не е ясно дали това предаване е политическо или забавно. Всички обясняват как колегата Васил Иванов е станал жертва на цензура. Не знам за кое разследване става дума, може наистина да са му забранили да разкрие свое сензационно откритие. Чувала съм, без да имам доказателства, че колегата Иванов не е толкова склонен да прави разследвания, без да е мотивиран.за тях. Подобни твърдения са достигали до ушите ми и по отношение на Слави. Наистина съм объркана - има ли ли цензура и по отношение на кого се прилага? И най-вече - писна ми да сме толкова смели само във фейсбук. Хайде, разкрийте си фаворитите на изборите. За Васил Иванов ли сте, за Слави или за Бойко Борисов. Аз знам резултатите - вие също."

# 593
По тази тема явно всички сме на едно мнение. Васил Иванов - противен и също толкова подкупен като тези, срещу които уж се бори. Слави - новият Бареков(България без цензура).

# 594
В момента има толкова алтернативи. Слави да вземе да направи един лайф или да излъчва през сайта му.

Абсолютно - сайт, фейсбук, ютуб, инстаграм, туитър и десетки други "западни" и руски социални мрежи, в които може да се излъчи лайф или да се качи материал. Дори ще достигне до повече хора.  Rolling Eyes

Това с неизлъчването на Слави ми е толкова голям ПР маркетингов ход, че няма накъде повече.
Случаят с Васил Иванов не го знам в детайли, но само наивник може да си мисли, че журналистите и телевизиите са чисти като сълза.

# 595
Слави ако си пусне предаването​ в Ютюб това няма да му донесе приходи. За това му трябват реклами.
Иначе нещо се мъти, а ние гадаем.

# 596
От всички неприятни неща, които сте изброили, най-неприятно е, че всички тези хора се смятат за велики и тия разпри идат от гигантското им его, а драгият зрител явно за тях е пълен идиот.

# 597
Слави ако си пусне предаването​ в Ютюб това няма да му донесе приходи.

Ютуб също носи приходи. Аз вече съм натрупала 6 цента в моя канал.  Mr. Green
Ако предаването му е достатъчно гледано все ще събере повече от мен.  Laughing

# 598
  • Gotham City
От всички неприятни неща, които сте изброили, най-неприятно е, че всички тези хора се смятат за велики и тия разпри идат от гигантското им его, а драгият зрител явно за тях е пълен идиот.

Абсолютно!

И разправиите между ГЕРБ и БСП са си чисто его на и лична основа, на никой не му пука за народа, а като гледам и на народа не му пука за народа.....

# 599
Аудиторията на Слави ме съмнява да е способна да си пусне да го гледа в интернет, пък и друго е да си плъгнат от прибирането си от работа до лягането в битивито Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт