Звездни компромати - 320 част

• 114 822
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Публична тайна е, че разследващите журналисти в България нерядко са рекетьори, които пускат материали, когато не им се плати. Реално има толкова работа за такива предавания, като въобще не е нужно телевизията да излъчва, достатъчно е да се пусне материалът в мрежата.
Иначе не се съмнявам, че има цензура в телевизиите, но реално Слави години наред имаше трибуна и в последните години си води политическа агитация, каквато има сигурно само по Алфа ТВ. Имам чувството, че с това сваляне от ефир зорлем го правят герой, какъвто не е, т.е. силно подозирам, че работят за него.
Факт. А цензура има, нарича се редакционна политика и да си работил година-две и да изпищиш бива, но на 15-тата година е смехотворно.

# 601
  • Бургас
Слави се има за фактор в държавата.Всички са ми неприятни покрай техните пишман-репортажи.
Васил Иванов само като го видех,сменях канала,а Бенатова само като и чуя съскащия глас. Sick

# 602
Ами, че то същото важи и за Господарите, поръчкови и лъжливи бяха репортажите срещу пловдивски лекари. Направиха ги явно в интерес на нова болница.

За Онкото ли? Защото, ако това имаш предвид, то никак не бяха лъжливи...

Точно така. За новата болница, построена от Асарел Медет. И оборудвана от тях. Но пък частна. И си нема достатъчно пациенти. Щото един ден там струвал към 40 лева престоя. А онкото в П-в е безплатно все още. И обслужва почти цяла югозападна България. Wink

Няма лошо да пораздрусват профилактично доктУрята, защото се самозабравят понякога, притиснати от ниски заплати и обичайната човешка алчност. Но в случая с онкото играта е друга.

# 603
# 604
  • Gotham City
Тъй като, за съжаление, имам близък, който е всяка седмица в онкото, мога да кажа съвсем смело, че показаното в Господарите си е доста, доста близко до истината...но не ми се спори, всеки има право да вярва в каквото си пожелае Whistling

# 605
  • София
Публична тайна е, че разследващите журналисти в България нерядко са рекетьори, които пускат материали, когато не им се плати. Реално има толкова работа за такива предавания, като въобще не е нужно телевизията да излъчва, достатъчно е да се пусне материалът в мрежата.
Иначе не се съмнявам, че има цензура в телевизиите, но реално Слави години наред имаше трибуна и в последните години си води политическа агитация, каквато има сигурно само по Алфа ТВ. Имам чувството, че с това сваляне от ефир зорлем го правят герой, какъвто не е, т.е. силно подозирам, че работят за него.
Факт. А цензура има, нарича се редакционна политика и да си работил година-две и да изпищиш бива, но на 15-тата година е смехотворно.
Peace

# 606
  • Rock & Roll feeling ...
От новите имена в журналистиката ми харесва Марина Цекова. Макар,че не зная да има разследващи проекти.
Бенатова ми опротивя, ама Беновкса за сега няма кой да я бие по противност.

Толкова не харесвам Ива Екимова и в характер и във фейс , но в " Аз обичам България " ми хареса в телце.

И любимият ми звезден татко  Grinning :

Скрит текст:

# 607
Генка Шекерова е много долна и корумпирана поръ4кова журналистка,а я харесвах...

# 608
  • Пловдив
На мен Ива Екимова хич не ми хареса в Аз обичам България. Крачката й бяха много хърбави.

# 609
  • София
Всеки ден, поне два пъти, си казвам - ох, добре, че не гледам тв Sunglasses

Катрин Хийгъл изглежда ми олелчена, а много ми харесва, принципно.
Братята Хемсуърт освен, че са камари мускули, други някакви предимства за кариера в Холивуд, имат ли Thinking

# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Братята Хемсуърт освен, че са камари мускули, други някакви предимства за кариера в Холивуд, имат ли Thinking
Крис е Тор и това му стига да си осигури още десетина години кариера в продължения на малоумни комикси. Като свършат, ще му намерят някое друго божество.
(ако питаш за някакви актьорски заложби- наченки е показал в точно един филм, но и надали някой очаква от него оскаров потенциал)

Теру е Б-О-Ж-Е-С-Т-В-Е-Н! Има една сцена, която все въртят в сериала му, как изплува от една вана- птицата на пружина да я види и после да обсъжда краката му Wink
(една мила съфорумка вчера ми пусна този коментар от чужд форум, доста показателен е Laughing
Скрит текст:
Dear HBO CEO of Butts,

You are doing an excellent job. Please continue to ensure that the scene of Kevin sliding out of the tub is shown during each episode.
)

# 611
Всеки път като видя Теру и едно тъпо детинско злобеене към Брат се надига в мен  Laughing Заряза ли я заради една скумрия бе , пък тя се уреди с Бог... нещо такова  Crazy

# 612
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, в крайна сметка Брад излезе най-прецакан, а Дженката се озова в ролята ан котката със сметаната Laughing

# 613
Теру е Б-О-Ж-Е-С-Т-В-Е-Н! Има една сцена, която все въртят в сериала му, как изплува от една вана- птицата на пружина да я види и после да обсъжда краката му Wink
(една мила съфорумка вчера ми пусна този коментар от чужд форум, доста показателен е Laughing
Скрит текст:
Dear HBO CEO of Butts,

You are doing an excellent job. Please continue to ensure that the scene of Kevin sliding out of the tub is shown during each episode.
)
Това ли е сцената с "божествения" Теру?
http://www.dailymail.co.uk/video/tvshowbiz/video-1231337/Justin- … ne-Leftovers.html
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 13:52 от Бижy

# 614
  • Rock & Roll feeling ...
Жени и Тачо
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт