Звездни компромати - 320 част

• 114 738
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Хайде, направете си тема за тоя Слави и тъпотиите му. С никой политик не можа да си играе нормално, та никой не ще да го лансира, щото може нож в гърба на всеки да забие, без да му мигне окото и му знаят номерцата, и той няма път към заветната политика. А народеца зомбиран, взе да си мисли, че той е Спасителят! ooooh! Mr. Green Нито е звезден, нито интересен, нито е тема за политически битки. Stop

# 646
  • София
Фотоглерия от първия ден на новото Народно събрание. За съжаление почти няма жени на снимките - само Манолова, Нинова и Йотова.

Особено внимание към снимки № 2, 12 и 13.  Mr. Green Mr. Green

http://www.dnevnik.bg/photos/2017/04/19/2955625_fotogaleriia_pur … narodno_subranie/

# 647
Сравнението на Теру с Фики е все едно да сравним Мелания с нашата Деси  Crazy  ( в духа на последните постове).

Точно Peace

# 648
Особено внимание към снимки № 2, 12 и 13.  Mr. Green Mr. Green
Sunglasses
Скрит текст:

Нона Йотова какво прави в парламента?! newsm78 И нея ли сме избрали? Shocked

# 649
Да, и то от БСП Mr. Green

# 650
  • Viena
Рут Колева днес става на 27г.Аз мислих,че е над 37 newsm78 #Crazy

# 651
Младите хора в БСП харесвали музиката й, затова я поканили. Whistling Това мернах в дир-а по повод 25 годишната депутатка, манекенка на Визаж. Laughing

# 652
Браво!

Младите хора в БСП харесвали музиката й, затова я поканили. Whistling
Младите хора от БСП явно са глухи, освен... други... Tired

На общата снимка има една червенокоса, с масури като на танцьорка от Мулер руж, една с прическа от 1991-ва - обемчи и бритончи, и още една червенокоса, с прическа на селска кметица. Другите жени биват в прическите според годините си - просто някакви там коси.

# 653
Фотоглерия от първия ден на новото Народно събрание. За съжаление почти няма жени на снимките - само Манолова, Нинова и Йотова.

Особено внимание към снимки № 2, 12 и 13.  Mr. Green Mr. Green

http://www.dnevnik.bg/photos/2017/04/19/2955625_fotogaleriia_pur … narodno_subranie/

Доповръща ми се.  Stop И не само заради 2, 12 и 13.

# 654
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еди Ръдмейн, както винаги с неустоимата усмивка Party
Скрит текст:

# 655
една с прическа от 1991-ва - обемчи и бритончи,

Ама това наша Галя! Моля ви, тя сега е добре, вижте я преди няколко години преди малко да я вкарат в ред. То бяха едни тоалетчета на цветя, едни шаренки такива, чудна!

# 656
Тази Йотова и нейното пеене много ми напомня на Тиролското Jodeln, сеща ли се някой??
Оооойлалалалалойййййлалалалаааа?? Навремето така са си крещели из Алпите, както един на друг, така и на животните си. Пробвала съм го и аз, голям кеф, само, че имах глупостта да го изпробвам първо вкъщи, мъжът ми не се прибра една седмица след това....

# 657
Виж твоя мъж какъв е убавец на снимките и с каква червена връзка си го закичила?! Whistling

# 658
  • Пловдив
Виж твоя мъж какъв е убавец на снимките и с каква червена връзка си го закичила?! Whistling
И на снимка 13 гледа прааааво в обектива Wink

# 659
една с прическа от 1991-ва - обемчи и бритончи,
Ама това наша Галя! Моля ви, тя сега е добре, вижте я преди няколко години преди малко да я вкарат в ред. То бяха едни тоалетчета на цветя, едни шаренки такива, чудна!
Не знам коя е "вашата Галя", но е впечатляващ стайлингът на главата ѝ. Като изрязан за лицето отпред абажур, който е нахлупила. Laughing

Тази Йотова и нейното пеене много ми напомня на Тиролското Jodeln, сеща ли се някой??
А на мен ми прилича на виенето на пияна самодива, към което впечатление ме подтиква и външния вид на "певицата". Е те това е най-некадърния човек, който е направил име с това си "изкуство", за когото съм чувала преди Джорджано! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт