Звездни компромати - 320 част

• 114 711
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Трябва да намери и българския Джордж Клуни Sunglasses

# 736
Здравейте, чета темичката от известно време, ама сега не сдържах и реших да се включа като споделя мнението на Осмокраче  #Crazy
За мен това момиче е леко объркано....
Антония как да е, ама майка и с тези татуировки е ужас  #Crazy
+1

# 737
Защо са се наврели в детския басейн тез двете квачки?
В детските басейни е пълно с такива, като биволици се премятат, и като пръсне детето хвърлят много дразнещи погледи.

# 738
  • София
Защо са се наврели в детския басейн тез двете квачки?
В детските басейни е пълно с такива, като биволици се премятат, и като пръсне детето хвърлят много дразнещи погледи.

ХАХАХАХ БИВОЛИЦИ!!!Абе чудех се на какво ми приличат тези хора в детските басейни и все им виках тюлени и китове и нам си кво, а то всъщност са си точно биволици, които се тинят!!!!

# 739
Някой може ли да разчете името на хотела?  Embarassed
И на двете жени нещо им хлопа.

# 740
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Антония е УАУ Crazy

# 741
  • София
"Двореца" във Велиград е това. Peace
Точно до детския басейн, в който водата е до средата на прасеца, има и голям басейн за възрастни. Не мога да си обясня защо някой би клечал в детския. наистина недоумявам.
Сравнението с биволици е много на място

# 742
Четвъртата снимка е особено интересна Whistling

# 743
  • София
И петата снимка също - с невероятно увисналия задник. Нали уж тренираше нещо таз жена? Хвалеше се със снимки от някакъв фитнес преди време....

# 744
В дълбокия басейн няма такава възможност за снимки - всички щяха да са от шията нагоре снимани. Естествено, че в детския ще отидат - да покажат бедър, цица, това-онова...

п.п. На мен всъщност ми допаднаха раираната рокля и шареното яке на Антония - отиват ѝ такива цветове, правят я свежа. На майката се сещам от кой сайт е роклята, ужасно кичозни дрехи правят. Шарените възглавнички също ми харесаха - приятна шаренийка са сред толкова черна кожа.

# 745
  • София
"Двореца" във Велиград е това. Peace
Точно до детския басейн, в който водата е до средата на прасеца, има и голям басейн за възрастни. Не мога да си обясня защо някой би клечал в детския. наистина недоумявам.
Сравнението с биволици е много на място

Защото водата е по топла  Mr. Green Joy

# 746
  • София
Защо се впечатлявате от татуировките на майката? Като ги гледам масово как са нарисувани в момента, след години масово ще се нароят татуирани баби.

# 747
Защо се впечатлявате от татуировките на майката? Като ги гледам масово как са нарисувани в момента, след години масово ще се нароят татуирани баби.
Да. С увиснали татуирани "ръкави". Толкова ми е грозно жена да се татуира така..

# 748
И ще изглеждат точно така, както ни изглеждат чичковците с русалките сега  Mr. Green

# 749
Защото госпожата е изпреварила модата. Тя си направо напред във времето Mr. Green

Видяхте ли на Дичо момиченцето колко прилива на него?
http://life.dir.bg/news.php?id=25634502

Общи условия

Активация на акаунт