Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 791
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Ню Йорк
Не видях да е коментирано, че Джеси Уилямс се разделя с жена си  newsm78 Сега ми попадна една статия от април месец, че след 12 години заедно се развеждат.

Хм, мисля че го "изядохме" отдавна Wink

# 151
  • in Wonderland
Здравейте, някой може ли да ми даде читави субтитри за 9ти епизод на 13 сезон?? Тези от торентите и от bs player- a, които ми намира са ми със символи, а от addic7ed.com не ми дава да ги дръпна, нз защо така ( пише, че са 57% готови, но едва ли ще е в това причината).
Благодаря предварително  Hug

# 152
  • София
Пробва ли да смениш енкодинга на субтитрите, които са със символи? Енкодинга трябва да е cyrillic, не western

# 153
  • in Wonderland
Пробва ли да смениш енкодинга на субтитрите
, които са със символи? Енкодинга трябва да е cyrillic, не western

А от къде се сменя?? Тотално си разцентровах субтитрите и не зная въобще как ще си ги оправям  Sad

# 154
  • при моите любими
В Замунда ги има суб за 9 епизод http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=495249&hit=1&t=tv

# 155
  • София
Аз отварям субтитрите с Notepad, оттам Format->Font и ти отваря прозорче да избереш шрифт, стил, големина. Отдолу има един надпис Script, обикновено там е избрано Western. Сменяш на Cyrillic. Последно съм го правила това много отдавна, не знам дали работи все още. Нямах проблем със субтитрите за този сезон.

# 156
# 157
# 158
Мен па ме кефи. Харесах я още от Триумфът на червилата.

# 159
Радвам се, че се връща, сигурно ще я забъркат в отношенията на Амелия и Оуен.  Надявам се да съберат Оуен и Теди.

# 160
Мен па ме кефи. Харесах я още от Триумфът на червилата.
И аз я харесвам. Много си подхождат с Оуен, повече, отколкото с Амилия.
Как напусна тя? Забравила съм ...

# 161
  • Вестерос
Намери си хубава работа в Германия и замина и на нейно място направиха Кристина главна на кардиото. И аз я харесвам Теди.

# 162
Да, любимият ù почина и тя реши да напусне болницата, в която е умрял.

# 163
  • in Wonderland
Доколкото разбирам ще уаства като гост звезда за епизод, два. Иначе тя най- ми подхожда на Оуен. Амилия ми е изключително неприятна- и външно и като образ. Ужасно скучни са ми с любовните си терзания Tired
Слаб сезон беше този, може би най- слабия досега. Дано не са се изчерпали сценаристите, но 14 сезона!?
На есен ли започват новите епизоди?

# 164
Много я харесвам Теди, жалко че не я връщат за постоянно. Тя подхожда най-много за Оуен.

Общи условия

Активация на акаунт