Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 822
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Вярно , че Теди се омъжи за един той да ѝ ползва застраховката, после се влюбиха, но той умря.

# 166
Мхм  Heart Eyes

Много ми беше кофти, когато умря.

# 167
Да, беше много кофти.

# 168
  • До морето
На който му е мъчно, може да гледа Скот Фоули в другия сериал на Шонда -Скандал. Главна роля има там. Прекрасен е просто  Heart Eyes

Тедито преди не я харесвах, обичах си Оуен и Кристина. Ноооо при сегашните обстоятелства 100 пъти я предпочитам пред Амелия. Толкова ми е неприятна и толкова не си подхождат двамата с Хънт, и толкова ми писна от тъпотиите им цял сезон, че и Омали да върнат да оженят за Оуен пак ще съм по-доволна  Crossing Arms

# 169
  • in Wonderland
На който му е мъчно, може да гледа Скот Фоули в другия сериал на Шонда -Скандал. Главна роля има там. Прекрасен е просто  Heart Eyes

Кой е др й сериал?? Гледа ми се някое готино сериалче, нещо да препоръчате, ако не е проблем???

# 170
  • До морето
Е, Скандал, де  Laughing

# 171
  • in Wonderland
О, да, вярно. Не ме грабна нещо мен.

# 172
  • София
И аз харесвам Теди. Но ако връщат някого, предпочитам да върнат Кристина и Дерек Laughing
Търся някой хубав сериал, който да ме грабне, но май съм много придирчива, още не съм намерила нищо Simple Smile

# 173
  • София
И на мен нищо не ми грабва вниманието. Превъртам си Кости отново.
И аз искам Кристина. Изи също.
Който и да върнат, ще е гост и надали ще остане дълго. По-скоро само, за да "растърси" героя.
Сега си мисля, че така ще стане с Оуен, Теди и Амилия. Ще им вкара акъл и на двамата и ще се сдобрят.

# 174
Толкова ми е неприятна и толкова не си подхождат двамата с Хънт, и толкова ми писна от тъпотиите им цял сезон, че и Омали да върнат да оженят за Оуен пак ще съм по-доволна  Crossing Arms
Joy

# 175
Аз пък почнах сериала отначало Grinning

# 176
  • София
И аз. За втори път.

# 177
И аз. За втори път.

Ох успокоих се - мислех, че само мен ме бие съчмата да го гледам отначало. Аз вече го гледах два пъти. Сега ще си припомните красивата любов между Дерек и Мередит, Кристина и Бърк, и моя любим Омали  Heart Eyes

Ако ще връщат някой си искам Кристина и Кали обратно. Теди и аз я предпочитам за Оуен. Амилия я харесвам само визуално. Иначе ми идва да хвана една пушка и да я застрелям, за да отърва и нея, и Оуен от мъките  ooooh!

# 178
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля субтитрите за 21,23 и 24 епизод на 13 сезон?

# 179
  • в сърцето на един мъж...
Ех, че хубаво, че връщат Теди Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт