Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 823
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля субтитрите за 21,23 и 24 епизод на 13 сезон?
В addic7ed няма ли ги? Използвам BS Player и той сам си ги сваля, така че не мога да дам сайт...

# 181
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля субтитрите за 21,23 и 24 епизод на 13 сезон?
В addic7ed няма ли ги? Използвам BS Player и той сам си ги сваля, така че не мога да дам сайт...
Много благодаря Simple Smile

# 182
Аз пък почнах сериала отначало Grinning
И аз. За втори път.

Ох успокоих се - мислех, че само мен ме бие съчмата да го гледам отначало. Аз вече го гледах два пъти. Сега ще си припомните красивата любов между Дерек и Мередит, Кристина и Бърк, и моя любим Омали  Heart Eyes

Не сте само вие  Embarassed И аз го почнах отначало, в момента съм на седми сезон. Много ми е хубаво  Heart Eyes

# 183
Продължавам упорито да гледам и ми правят впечатление няколко неща. Всеки може да влиза и излиза от стаите на пациентите, когато намери за добре, включително и в реанимация. Всеки може да прави там каквото си иска. Всеки може да се държи с лекарите както си поиска-да им крещи, да ги уволнява, да ги опипва, а лекарите са длъжни да приемат всичко с усмивка. Близките на пациентите присъстват непрекъснато, дори когато се извършват манипулации, и в повечето случаи се пречкат на докторите и крещят "Какво правите?!?". Сякаш лекарите са там, за да измъчват пациента, а не да му помогнат. Ако близките не са в стаята по време на манипулации, им се позволява да гледат през прозорците. Допускат се външни хора дори в операционната. Изобщо впечатлението ми е, че лекарите са там като някакви слуги, който всеки може да третира както си иска. Та се питам, от чисто любопитство, ако някой е запознат-наистина ли в болниците в Америка се прави така или е художествена измислица?

# 184
  • София
По-скоро тук при нас роднините ги изритват навън и дават информация ако са благоразположени. Тук при раждането още е странно да има близък с жената(което е норма в чужбина), пък какво остава в реанимация или в кризисна ситуация.

# 185
Да и на мен ми направи впечатление, че докторите са като слуги, понеже сега почнах отначало сериала. Стигнах до момента, в който Мер разбира за сетрите си Лекси и онази бременната. Прекалиха с роднинските истории, по-добре да бяха направили някаква връзка между нея и другата сестра след смъртта на Лекси, нямаше смисъл да включват Меги, сега какво тя ако замине друга сестра ли ще дойде или брат? А Алекс колко се е променил бях забравила колко разглезен беше... Но като цяло старият екип Изи, Джордж, Янг ми липсва...

# 186
  • Вестерос
Маги, не Меги  Peace

# 187
Да, колко ми е анти щом не мога да й запомня името. Rolling Eyes

# 188
  • Вестерос
 Joy Аз я понасям, другата ме дразни много  Twisted Evil

# 189
На мен ми е жал за Оуен и Алекс. Така и не успяха да попаднат на читави жени, които да ги направят щастливи. На Алекс, както и той сам си казва, все му се падат луди мацки с проблеми. Оуен пък просто искаше да има дете, а нито Кристина, нито Амилия бяха на неговата вълна.
П.П. Ще има ли следващ сезон?

# 190
Колкото и да не ми допадат някакви неща в сериала, продължавам да го гледам. Алекс си мш е любимец, но определено няма късмет с жените.
Дано има нов сезон!

# 191
  • Вестерос
Знае се от месец и повече, сигурно 2,3,4 , че ще има нов сезон

# 192
# 193
  • Благоевград
Като са я давали в епизодични роли като спомени на Хънт, беше друга актриса, много по-красива. Тази не ми допада особено, участваше в "Костюмари" и не съм впечатлена, безлична е.

# 194
Имало конфликт по отношение на графиците й за другия сериал, в който снима, затова са я заменили.

Общи условия

Активация на акаунт