Алистра, за многократните пелени още се уча. Вариантите са много, различни и индивидуални... На кратко съм основно на варианта кавър и подложки/тензух и система от 2 части. Подробности ако искаш ще ти пиша на лични, че е обширно и да не пълня темата.
Ние имаме проблем с пътуването в колата. Реве и се къса. Захласва се, чак устните му посиняват. Юрнахме се за столче за кола, обаче чета че е е хубаво в кошницата до годинката или поне да е над 9кг, а той е още около 8. Незнам какво да правя, а другата седмица ще пътуваме...
И Симеон не имитира. Не се впечатлява и от други бебета. По-големите деца са му малко по-интересни и ги следи с поглед. Много е гушлив, но само с мен и баща си. Другите ги наблюдава от разстояние. Не съм сигурна и дали си реагира на името. Мисля, че просто като чуе гласа ми и се обръща. Щъка много, обаче не се опитва много да комуникира. Пробвах го за гърне, но беше един рев...и сега гърнето си седи настрани. Тръгна да излиза и второто зъбче и вечер е доста крив. Дано пробие скоро.
Помисли колко време имаш да вземеш решение и каквото и да е кураж и спокойно!! 

. Ако сега имам още едно бебе и то е като първото сигурно ще лудна. Боян изсква много внимание и не е от бебетата, на които можеш да им изсипеш играчки и те да се занимават. Въобще чак като направи 8 месеца глътнах малко въздух и намали реването.
Аз също няма да се връщам на работа, закриха обекта, в който работех. А като знам млада майка как взимат на работа в нашата мила родина..